Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Radiomaster TX15

Radiomaster TX15 2025

Не має прав доступу, щоб купити (139.99 $)
  • Автор теми Автор теми LolXD
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 58
  • Перегляди Перегляди 5 тис.

LolXD

Майстер
Активний

Репутація:

13.11.24
201
124
43
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Magshifter створив новий ресурс:
Radiomaster TX15 - Нова апаратура від Radiomaster

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

P.S. От де воно все було коли я з незнання переплачував за TBS Mambo
Знав би - соломки би підстелив))
Доречі, непогана заміна чумайдану тх16

skljarikНе-а, до релізу боксера залишалось місяці 3-4, відповідно аналогів форм - фактору мамби просто не було ще.

Ніколи не розумів розповсюдженості TX16?. Ще й коли їх кладуть в оте "ящикове одоробло" з монітором та акумуляторами яке називають "кейс керування".

Переглянути попередні відповіді...
Не-а, до релізу боксера залишалось місяці 3-4, відповідно аналогів форм - фактору мамби просто не було ще.

Ніколи не розумів розповсюдженості TX16?. Ще й коли їх кладуть в оте "ящикове одоробло" з монітором та акумуляторами яке називають "кейс керування".
LolXD
Ніколи не розумів розповсюдженості TX16
А що тут незрозумілого? Виглядає дорохо-бохато. Багато людей цінять то найбільше.
а як воно в руках тримається - то потім...
Розуміння зручності не одразу приходить, а з часом та досвідом.

А що тут незрозумілого? Виглядає дорохо-бохато. Багато людей цінять то найбільше.
а як воно в руках тримається - то потім...
Розуміння зручності не одразу приходить, а з часом та досвідом.
skljarikТам багато кнопочок. Для мультироторів пофіг, а на крила часто треба

skljarikНа рахунок TX16S, то це діло звички як на мене. У мене це був перший пульт і зараз все що хоч трішки менше - просто не зручне для мене, ТХ12 взагалі наче іграшковий, хоч і більший за pocket, але відчувається як шляпа (маю і покет у власності). Також я криво дивлюсь на ті ублюдські натискні кнопки на боксері - прутня в сраку тому китайцю, котрий взагалі до такого прийшов, напевно рису забродившого на сніданок поївши. А головна помилка більшості людей, це розглядати ТХ16 як пульт для фпв, в першу чергу це комбайн і більше заточений під літачкову тему

На рахунок TX16S, то це діло звички як на мене. У мене це був перший пульт і зараз все що хоч трішки менше - просто не зручне для мене, ТХ12 взагалі наче іграшковий, хоч і більший за pocket, але відчувається як шляпа (маю і покет у власності). Також я криво дивлюсь на ті ублюдські натискні кнопки на боксері - прутня в сраку тому китайцю, котрий взагалі до такого прийшов, напевно рису забродившого на сніданок поївши. А головна помилка більшості людей, це розглядати ТХ16 як пульт для фпв, в першу чергу це комбайн і більше заточений під літачкову тему
Benderittoв порівнянні з попереднім моїм пультом Futaba 9ZAP, то TX16 теж іграшковий і вдвічі легший))

В такому випадку, я б брав покет і не дув би - 2500 грн з доволі непоганим внутрішнім erls (зрозуміло, що влупити лонг-ренж в пару км його не вистачить але на 1км відлітав на ньому на ізі). Тим паче що більшість курей по подвір'ю ганяє на вупах, ну або вершина технології - якийсь фристайл на місцевій заброшці. Тож не розумію, нахіба там ті тх16-15-12?
Benderittoя себе заставити юзати покет поки не зміг, він якийсь занадто маленький для мене.
Крім того, кольорові екрани мають багато плюсів (хоч і мінусів), мені наприклад тачскрін зручний, бо я всяких багато налаштувань роблю коли треба нестандатрні речі і це банально швидше

Хочу Boxer з передавачем від GX12, стіками і складною антеною від TX15 і всіма трипозиційними перемикачами від TX12

Хочу Boxer з передавачем від GX12, стіками і складною антеною від TX15 і всіма трипозиційними перемикачами від TX12
PhoenixПередавач як у GX12 можна купити зовнішнім модулем.
Стіки у Boxer Crush кращі ніж у TX15. Правда різниця тільки у вигляді.
Складну антену на боксер поставити легко (від покета
А всі трипозиційні - це мінус, як на мене, бо арм буде відчуватися дивно із двома кліками

Передавач як у GX12 можна купити зовнішнім модулем.
Стіки у Boxer Crush кращі ніж у TX15. Правда різниця тільки у вигляді.
Складну антену на боксер поставити легко (від покета
А всі трипозиційні - це мінус, як на мене, бо арм буде відчуватися дивно із двома кліками
vpro1. Можна і зовнішній передавач, але антена/антени не складаються (Bandit, Nomad)
2. Boxer Crush дорожчий
3. Колгосп
4. Ну арм можна і на кнопку а можна і зробити всього дві позиції тумблера

Чесно не розумію чому не можна зробити нормальний оптимізований пульт який підійде 90% користувачів, хай він буде і трошки дорожчий.

1. Можна і зовнішній передавач, але антена/антени не складаються (Bandit, Nomad)
2. Boxer Crush дорожчий
3. Колгосп
4. Ну арм можна і на кнопку а можна і зробити всього дві позиції тумблера

Чесно не розумію чому не можна зробити нормальний оптимізований пульт який підійде 90% користувачів, хай він буде і трошки дорожчий.
Phoenix
Та ось зробили ж TX15. Його запросто вистачить 90% тих, у кого на нього вистачає грошей

Привіт. Мав раніше tx12 знаю що в нього 12 каналів та й літав собі спокійно. Купив тепер тх15. І почалось. Шановні, маю кілька питань по цьому пульту. Він має 16 каналів, дрон має 16 каналів, а передаються тільки ті самі 12. Чому так і що я роблю не правильно? Ще одна біда це телеметрії. Як тут зробити екран телеметрії як на тх12?

Привіт. Мав раніше tx12 знаю що в нього 12 каналів та й літав собі спокійно. Купив тепер тх15. І почалось. Шановні, маю кілька питань по цьому пульту. Він має 16 каналів, дрон має 16 каналів, а передаються тільки ті самі 12. Чому так і що я роблю не правильно? Ще одна біда це телеметрії. Як тут зробити екран телеметрії як на тх12?
magistr02Я так розумію лізти на вкладку каналів і налаштовувати. Правда модель по замовчаню що прописана в пульті вже повинна мати їх налаштовані всі. Якщо створили нову модель з нуля а не копіюванням дефолтної, то можливо треба налаштувати окремо.

magistr02Кількість каналів визначає не число у назві моделі, а протокол і його налаштування.

Ну і мікси додати, звичайно, треба.

Кількість каналів визначає не число у назві моделі, а протокол і його налаштування.

Ну і мікси додати, звичайно, треба.
vproЗ каналами і протоколами розібрався. дякую.

magistr02На рахунок телеметрії:
- https://elektronik.gitbook.io/edgetx-ua/color-radios/model-settings/telemetry
- https://elektronik.gitbook.io/edgetx-ua/color-radios/screen-settings

маю тх12, думаю оновлюватись, і тепер питання, що краще взяти RX12 чи ТХ15?
rx подобається дизайном і екраном зверху, в тх подобається кольоровою гамою і формфактором. ШОРАБІТЬ?)

маю тх12, думаю оновлюватись, і тепер питання, що краще взяти RX12 чи ТХ15?
rx подобається дизайном і екраном зверху, в тх подобається кольоровою гамою і формфактором. ШОРАБІТЬ?)
Martyn_LelekaМабуть мали на увазі GX12.
Я її взяв до виходу ТХ15. Візуально подобається, але все ніяк для себе не знайду зручний хват, щоб тумблери зручно перемикати. Я б краще на ТХ15 дивився зараз.

Мабуть мали на увазі GX12.
Я її взяв до виходу ТХ15. Візуально подобається, але все ніяк для себе не знайду зручний хват, щоб тумблери зручно перемикати. Я б краще на ТХ15 дивився зараз.
Coldmanточно, GX12 😆 наплутав трохи)
десь би його помацати, щоб зрозуміти чи зручний він мені буде чи ні)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
302
Назад
Зверху