Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Radiomaster TX16S Mark II

Radiomaster TX16S Mark II 2022

Не має прав доступу, щоб купити (199.99 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
782
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Radiomaster TX16S Mark II - Топовий радіоконтроллер для профі

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Трохи зрозуміло, приймач і передавач, а як сам пульт оновити..🤔

• Like
Реакції: Manu
Переглянути попередні відповіді...
Але у мене питання: що саме не працює що стоїть задача оновитись?
AkceptorНу останню версію прошивки самого пульта, я прошивав мобілки, ну там є режим загрузчика... Чи пульт повинен бути вимкнутий чи щось вибрати у меню..

В мене багато буде питань згодом.. Я на праці пульт вдома, хотілось би зібрати корисну інфу, теоретично підготуватись..)
Manuправило таке: працює - не чіпай.
прошивається воно з компа через edge tx buddy, фактично з браузера. нічого складного, але якщо все працює то краще ні чіпати, бо особливих нових фіч рідко додається

• Like
Трохи не розумію, чому не "працює".. прошив передавач, прошив польотний контролер, на пульті модуль зв'язку прошитий.. останні версії.. але дрон не отримує команди.. (що правда до відео модулів ще не добрався HackerRF не показує картинку) мозги киплять та і часу випадає не багато

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Дуже повільно я рухаюсь у напрямку фпв систем, вже є все що потрібно, щоб полетіти, дозвіл на польоти я думаю отримаю без проблем.. якщо в мене нема віндовс то як себе поводить бетафлай на Андроїд, і чи можливо назначити "тумблер" на вмикання або вимикання VTX.. тобто вмикати або вимикати відео за бажанням..?

То відповіді можна знайти на ютубі мабуть.. але тут є пілоти з досвідом, тому і цікавлюсь, як простіше, та без заморочки.

А ще зустрів відео системи на 6-7.2GHz.. з таким прогресом як далеко ми рухаємося.. і чи є можливість перехоплення відео у цифровій відео системі..🤔

Дуже повільно я рухаюсь у напрямку фпв систем, вже є все що потрібно, щоб полетіти, дозвіл на польоти я думаю отримаю без проблем.. якщо в мене нема віндовс то як себе поводить бетафлай на Андроїд, і чи можливо назначити "тумблер" на вмикання або вимикання VTX.. тобто вмикати або вимикати відео за бажанням..?

То відповіді можна знайти на ютубі мабуть.. але тут є пілоти з досвідом, тому і цікавлюсь, як простіше, та без заморочки.

А ще зустрів відео системи на 6-7.2mHz.. з таким прогресом як далеко ми рухаємося.. і чи є можливість перехоплення відео у цифровій відео системі..🤔
ManuІснує додаток від SpeedyBee для підключення до Betaflight (він трохи обмежений плюс є ширший функціонал за підпискою). Також є офіційний додаток конфігуратора, але він поки в тестових версіях (див. GitHub).

Щодо перемикача живлення VTX - без пайки додаткового обладнання ніяк. Але у деяких VTX є так званий PitMode який перемикає потужність на мінімальне значення при вимкнених моторах.

Діапазони частот будуть лише збільшуватись так як це перегони з РЕР/РЕБ. Ну й для китайців - це гарний заробіток.

Так просто перехопити цифру не вийде так як сигнал шифрується.

• Like

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
270
Назад
Зверху