Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Рама на 3д принтері

NAukovec

Майстер
Активний

Репутація:

16.08.24
404
244
43
🎮
Boxer
🥽
Cobra X
🛸
Meteor 85
Я якось і не придумав куди закинути це відео..
Але тут воно может будет як гілка, куди можно буде кидати своі 3д дрони)))).
Цеж можно раму робити не плоскою а наприклад крученою, і для міцності, і для покращення аеродінаміки рами в цілому..
Я поки що не дуже думаю таке робити, але вже є цікаві думки, так що може пізніше я теж сюди щось докину вже своє))).
Та і тут відразу можно потюкать ідею))

Ох ти, прикольна інформація!
А розділ 3D Друк не підходить для подібних тем?

Ох ти, прикольна інформація!
А розділ 3D Друк не підходить для подібних тем?
Magshifterта я думав там більше про 3д друк..хз.. навіть... відразу подумав может там модельки робити, мінятся, обговорювати налаштування друку, різні матеріли і тд. .. а тут готові рішення, наприклад..

та я думав там більше про 3д друк..хз.. навіть... відразу подумав может там модельки робити, мінятся, обговорювати налаштування друку, різні матеріли і тд. .. а тут готові рішення, наприклад..
NAukovecВпринципі можна зробити так, щоб ця тема відзеркалювала і в тому розділі також. Функціонал працює але проблема втому що він в с татистиці на головній буде відображатися як дві теми, хоча по факту це буде одна й таж тема

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Впринципі можна зробити так, щоб ця тема відзеркалювала і в тому розділі також. Функціонал працює але проблема втому що він в с татистиці на головній буде відображатися як дві теми, хоча по факту це буде одна й таж тема
Magshifterта ні.. думаю не треба... тут чисто готові рішення, або роздуми по готовим рішенням..
а там навіть тема на тему який принтер обрати.. які налаштуваня для друку рами, заповнення моделі , матеріали і тд. по 3д темі по фпв)..
а тут вже готове щось. я вже щас покаже щось))))))))))))

)))))

я навіть не знаю, але яке воно дивне і прикольне)))))

)))))

я навіть не знаю, але яке воно дивне і прикольне)))))
NAukovec
ХМ, а уявіть собі за таким принципом дрон з розкладними крилами. Тобто звичайний квад дрон типу мого Халфі, але з карбоновими крилами складеними вниз. Коли він злітає, летить як дрон куди треба, а потім різко скидаєш газ, дрон починає падати, розправляються крила, і починаєш баражувати) в пошуках чогось.. тобто був дрон став ефективним крилом. може можна придумати клямку яка буде вилуговуватись серводвижком. Тобто коли треба скласти крила, активується серв, клацається клямка, різко газуєш вгору і крила опускаються. і полетів уже як дрон. хм. багато труднощів, але може нормально так додати льотного часу.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
ось шикарна тема,
Є думки поєднати той тип дрону і розміщення в ньому обладнання з цим

типом, так би мовити, моторно-пропелерної групи.

а і да, вже таке є)))

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
ого___фанатам вупиків)))):

самому стало цікаво таке с корбонового филаменту друкануть.

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Моя власна моделька 3" , потребує доопрацювання, планувалось щоб на 2х 21700 працював, але в мене малий KV моторів, тому 3s 18650. Вага з АКБ 250 гр., гола рама 75 гр. PETG
1000069860.jpg 1000069102.jpg

Моя власна моделька 3" , потребує доопрацювання, планувалось щоб на 2х 21700 працював, але в мене малий KV моторів, тому 3s 18650. Вага з АКБ 250 гр., гола рама 75 гр. PETG
1000069860.jpg 1000069102.jpg
MikoStl Модель можна для тестів . У менеє коплект електроних компонентів.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
3
Перегляди
123
Відповідей
0
Перегляди
90
Назад
Зверху