Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Rdiomaster Boxer - як вирішити проблему з дефектом посадочного місця під зовнішні модулі?

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
783
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Привіт друзі! Шукаємо разом відповідь на питання "Як вирішити проблему з дефектом посадочного місця під зовнішні модулі у Radiomaster Boxer?"
Це проблема усіх Боксерів, на скільки я роумію!
Колись потрапляла інформація що це все вирішується без проблем, але хотілося б вже зараз мати відповідь на це питання.

а який дифект?

Деякі модулі зовсім погано тримаються у посадочному місці, деякі просто вивалюються звідти
Magshifterммм.. я дивився і хотів собі таку комбинацію - боксер із перехідником + BETAFPV Nano TX V2 915MHz 2W.
мені казалось що перехідник добре вщелкивается до боксера, в перехідник добре вщелкивается ТХ.
мені так казалось.

а насчет проблеми - ну то треба дивитися конструкцію щоб зрозуміти як вирішити.. Наприклад - може проставки щоб смістити до крепежа або щоб щільніще втсавлявся або ще щось. або может якусь штуку надрукувати..або якусь прижимку на корпус додумати. щоб вона дожимала модуль плотно.

а насчет проблеми - ну то треба дивитися конструкцію щоб зрозуміти як вирішити.. Наприклад - може проставки щоб смістити до крепежа або щоб щільніще втсавлявся або ще щось. або может якусь штуку надрукувати..або якусь прижимку на корпус додумати. щоб вона дожимала модуль плотно.
NAukovecЩось чув про проставки. Напевно це також може бути рішенням

Та нема проблеми. Пару шматків товстого двостороннього скотчу на передавач. Тільки не знімаючи покриття із зовнішнього боку. Ну або просто приклеїти щось м'яке товщиною 1-2 мм. Взагалі без проблем тримається.

Та нема проблеми. Пару шматків товстого двостороннього скотчу на передавач. Тільки не знімаючи покриття із зовнішнього боку. Ну або просто приклеїти щось м'яке товщиною 1-2 мм. Взагалі без проблем тримається.
NazgulДякую, здогадувався що це вирішується без проблем

Двосторонній скотч, тільки одну сторону приклеїв, а на іншій стороні залишив плівку. Таким чином модуль сидить як влитий і зовсім не бовтається. Без імені.png

Прийшов до мене boxer, поставив зовнішній модуль, по суті, так щоб прім вілітає - ні. є люфт, нема чіткої фіксації. Але це не так як розразують що прям вискакує. Якщо з ним бігати від собаки, то може і вискочить))) а так, конєшно після Покєта, просто космічний пульт. Дужи приємний на дотик.

Прийшов до мене boxer, поставив зовнішній модуль, по суті, так щоб прім вілітає - ні. є люфт, нема чіткої фіксації. Але це не так як розразують що прям вискакує. Якщо з ним бігати від собаки, то може і вискочить))) а так, конєшно після Покєта, просто космічний пульт. Дужи приємний на дотик.
OlexandrА що за модуль?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
287
Відповідей
12
Перегляди
2 тис.
Назад
Зверху