Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Рекорди на трасах Liftoff

NAukovec

Майстер
Активний

Репутація:

16.08.24
404
244
43
🎮
Boxer
🥽
Cobra X
🛸
Meteor 85
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю. хз куди запхати цю тему..
Шукав таке і ніби то не знайшов..
Можно тут, наприклад, ділитись скрінами із цифрами чаму польоту по трасам по стандартним (в мене стара версія із базовими мапами) мапам Liftoff.
І думав, і хз як це краще б зробити якщо робити..
вприниці завдяки тому що форум, то можно, наприклад, по цій мапі додавати просто до того повідмолення,
а для іншої мапи нове повідомлення зробити.

Якщо літати в онлайні, то там тисячі людей, з якими мірятися можна.
Але краще заходити у наше Velocidrone ком'юніті

В Liftoff Все відносно.
На одній версії проходив трасу за 1.09 після оновлення версії цей рекорд недосяжний. На старій версії акум горів, на іншій його вже вистачає.
Так як постійно оптимізують під реальність то і рекорди плавають. Вже не дивлюсь на час, просто намагаюсь обігнати всіх ботів і бути першим.

В Liftoff Все відносно.
На одній версії проходив трасу за 1.09 після оновлення версії цей рекорд недосяжний. На старій версії акум горів, на іншій його вже вистачає.
Так як постійно оптимізують під реальність то і рекорди плавають. Вже не дивлюсь на час, просто намагаюсь обігнати всіх ботів і бути першим.
Phoenixта да. не подумав..та і літав у год мод)) чи як він там, де без батки и пропи не ломаються.)) долітіти трасу і так не завжди виходить)))

та да. не подумав..та і літав у год мод)) чи як він там, де без батки и пропи не ломаються.)) долітіти трасу і так не завжди виходить)))
NAukovecА що таке "не завжди"? Бо в мене, наприклад, у гонках в симуляторі нормально долетіти один раз із 20 стартів, бо там є можливість кожен раз витискати свій максимум і не боятися, що це дорого.
І я не переживаю, що це перенесеться у реальність, бо такого ніколи не стається. Із відчуттям, що помилка буде коштувати грошей або часу, люди в реальності завжди літають набагато повільніше і гірше.

А що таке "не завжди"? Бо в мене, наприклад, у гонках в симуляторі нормально долетіти один раз із 20 стартів, бо там є можливість кожен раз витискати свій максимум і не боятися, що це дорого.
І я не переживаю, що це перенесеться у реальність, бо такого ніколи не стається. Із відчуттям, що помилка буде коштувати грошей або часу, люди в реальності завжди літають набагато повільніше і гірше.
vproне завжди))) це так і є..разів 20 мінімум разів треба щоб пролетіти)

Залежить від карти.
На новій карті по якій не літав взагалі краш на кожному метрі.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
70
Назад
Зверху