Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Ремонт і обслуговування двигунів FPV дронів

Vitalii

Новачок
Добродій

Репутація:

За підтримку ЗСУ!
17.08.24
5
10
3
🎮
TBS Tango 2
🛸
5" 10"
Питання до спільноти:
Як правильно обслуговувати, ремонтувати двигуни?
Які інструменти та мастила використовувати?
Можливо хтось займається цим питанням професійно.
ссилки на ресурси по цій тематиці.

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
я не профі.
маслом смазую тефлоновим для вело ланцюгів, воно проникає добре і відразу стає замітно що він смазаний,
пил чищю - кісточка плюс пилосос с вузькою насадкою.
обслуговування:

перемотував свій мотор спираючись на це:

там і інструменти можно побачити.. дуже потрібно ручний прес в такій справі.

Змащування двигунів має бути останньою спробою їх врятувати. Збираєтесь викинути двигун - можна спробувати змастити, раптом допоможе.
В інших випадках просто розібрати і почистити.

Переглянути попередні відповіді...
Змащування двигунів має бути останньою спробою їх врятувати. Збираєтесь викинути двигун - можна спробувати змастити, раптом допоможе.

vpro
не знаю.. я все люблю смазувати.. я взагалі фанат смазки)))
а якщо без жартів - в мене на BiGi були 3100 хобипортер вроде. 910кв.. літав пару раз. одинь день..
учора прийшлось перекинуть на інший дрон.. а коли зібрав и політав віришив віддати дань моторам - що вони політали мого дрона і смазав 3и.. а один відвлікся на кота, і дрон перевернув та переставив. а коли прийшов не зміг згадати як він стояв і які я смазав. раз прокрутив всі мотори і відразу зрозумів який не змазанний. МОТОРИ нові. с магазина. літали одинь день. ОСЬ і думай треба чи не треба

vpro
АААА. не не шафт)))) я видео не смотрел. но прочел что Бродвел смазал штивт))))) не думаю єто как на веле смазать ротор тормозной)))))))))))))))ахахахах. надо глянуть))),
я прокапую підшипники. на них капаю і воно проникає в них. прокрути і 101% проникне в підшипник)))

vpro
ну короче да. він теж саме що і я каже)))) ну мотори с завода не так добре залюбриковані)))) а я люблю прям сильно ))) смазую не транс маслом, а силіконом або тефлоном - тефлон більшь термо стійкий)))

ну короче да. він теж саме що і я каже)))) ну мотори с завода не так добре залюбриковані)))) а я люблю прям сильно ))) смазую не транс маслом, а силіконом або тефлоном - тефлон більшь термо стійкий)))
NAukovecІз додаванням своєї змазки додається проблема, що на неї більше налипає бруд

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Із додаванням своєї змазки додається проблема, що на неї більше налипає бруд
vproсмазка додається прям на підшипник і відразу проникає)))) то проблеми для лінивих.. в мене багато кто не смощує ні вилку ні цеп на великах - бо пил і тд)))) ахахахаха .. я перед майже кожним виїздом смазую и ноги вилки і цеп. а лишне просто убирається..

осі якщо є два однакові мотори один смаж.. ))) і потім с закритими очима скажи де який)))
Мастило тефлонова Veloteflon VT-2, 14 грам.

а там де відео згори про обслуговуванння

"...пил чищю - кісточка плюс пилосос с вузькою насадкою.
обслуговування:..."

- там як раз видно куди капати мастило

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху