- 16.08.24
- 404
- 244
- 43
- 🎮
- Boxer
- 🥽
- Cobra X
- 🛸
- Meteor 85
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Дякую за пояснення процесу! Чи є якийсь відосик для закріплення цієї теми? Може тутор якийсь, хоч англомовний
я дивився багото, але тут він все розповість що треба по факту знати. там усе просто.. головне мати щось збільшувальне. типу мікроском або лінза, обережність, та перевіряти на кз.. та не довго паяти бо трубка ізоляційна рослпавится...і я робив не V, а така як була. То есть я просто зробив штирьок 12.5 і на центр. а оплітку на трубку. і все. можно було б оплітку на один V кінець, а на центральну жилу другий кінець V. но то занадто)))) трубка та штирьок - теж норм працють.
на картинці сліва провід антени - оплітка, изоляційна трубка і в ній центральная жила. по варіанту 1а пуля одягається на провід. изоляція на трубка паяється, але так щоб изоляційна трубка була више за пулю, що не коротило, і на центральну жилу антенного провіда паяється душе швидко провідок 12.5мм для 5.8G.
а якщо робити Ві антену, то там кут треба ще виміряти. та длини провідків інші не 12.5. чверть чи щось там таке.. і теж один провідок на оплітку а інший провідок на центральну жилу... оплітка може волосок кинут на центральну жило и замкне все. то ж треба дивитись добре щоб жодного вусика от оплітки не шло на гору до центрально провдока, щоб потім їх не спаять. я скальпелем сгортаю оплутку на оту металеву пулю, перевіряю мікроскопом волоски, в флюс и паяю. а потім на центральну паяю проводок. і все.
Чверть хвилі для 5.8гГц то 12.9мм, у випадку диполя довжина вібратора повинна бути саме чверть хвилі.
ну то есть в мене вірно? якщо не брати 12.9 та 12.5
Тоді вже і ufl роз'єм викинути, та припаяти просто шматок дроту до передавача. Ще пів грама зекономиш. Доречі на деяких тінівупчиках так і зроблено.
Якщо ти взагалі не плануєш відлітати далі 10-20м то будь який шмат дроту буде працювати, але будь-яка антена, навіть фіговенький рідний диполь буде працювати краще.
це як велосепедисти, теж все висверливали)))
Тоді вже і ufl роз'єм викинути, та припаяти просто шматок дроту до передавача. Ще пів грама зекономиш. Доречі на деяких тінівупчиках так і зроблено.
Якщо ти взагалі не плануєш відлітати далі 10-20м то будь який шмат дроту буде працювати, але будь-яка антена, навіть фіговенький рідний диполь буде працювати краще.
Так зроблено для приймача на деяких. А для відео ніколи такого не бачив. Я пробував 12.9мм прямо із UFL роз'єму. Більше мороки, гірший сигнал, та і більшість маси антени саме у термозбіжці і цій залізній детальці
Так зроблено для приймача на деяких. А для відео ніколи такого не бачив. Я пробував 12.9мм прямо із UFL роз'єму. Більше мороки, гірший сигнал, та і більшість маси антени саме у термозбіжці і цій залізній детальці
а я теж колись хотів таке. а щас думаю накупити отаких проводків із штекером. наробити V антенок під різними кутами)/ іх можно зробити так щоб вони обходили канопу сбоків. и не заважили .. як мінімум можно подумати у цьому напрямку)
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар