Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Режим DFU постійно ввімкнений spedybee f405 v3 що робити ? Як його вимкнути?

Pokemon

Новачок
Учасник

Репутація:

16.12.24
7
3
3
🎮
Jumper t14
🥽
Ev800d
🛸
7 дюймів
Доброго дня вирішив потренуватись а дрон не армиця , підключив до пк бетафлай не підключається, зайшов в програматор натиснув вийти з режиму DFU, підключився в конфігурації все норм. Дрон постійно в режимі Dfu що робити? Перепрошував нічого не змінилось може треба якимось спіцальним методом хто знає ?

Перевірив кнопка працює здається, тестир пищить тільки коли нажимаєш на кнопку.Ще є якісь ідеї?

Перевірив кнопка працює здається, тестир пищить тільки коли нажимаєш на кнопку.Ще є якісь ідеї?
PokemonЗаміряйте напругу на кнопці з поданим живленням. Одна сторона має стояти на +3.3 V, а на іншій має бути близько 0V в нормальному режимі. Якщо обидві сторони під час запуску мають високий рівень (кнопка зажата), то завантажується DFU.

3.3в з однієї сторони і 1.4 з іншої це і є причиною так? Як її акуратніше випаяти, чи що зробити?

До проблеми із замикання кнопки boot. Після польотів вона постійно замикала але я її проклацував багатенько разів і все норм було зараз повністю заклинила.Хтось випаював її? Чи її можна завандалити вирвати саму кнопку із корпуса кнопки ? Як краще зробити??

Короче я відковиряв передню крижку кнопки витягнув саму кнопку і пластинку яка і перемикач контакти капнув клейом b7000 і поки що здається працює нормально. Не знаю чи зробив все правильно.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху