Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Робота над зовнішнім виглядом та функціональністю ресурсів.

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
785
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю друзі! Сьогодні допрацьовую те, як будуть виглядати ресурси на нашому форумі. Дуже хочеться, щоб все було під рукою стосовно конкретного девайсу і так як я ще порівняно з профі новачок у цій справі буду вдячний за рекомендації по алгоритму оформлення.
Як приклад, я створив перший подібній ресурс з яким ви можете ознайомитися за посиланням нижче:

Які основні фічі і фішки:
1. Вкладка Огляд. Тут буде розміщена основна інформація про девайс. Спойлери зроблять вміст більш компактнішим на сторінці.
2. Посилання на Офіційний сайт буде знаходитися вище сторінки опису.
3. Вкладка Корисні матеріали. Тут буде міститися усіляка додактова корисна інформація включаючи посилання на офіційні прошивки, туторіали, додаткові аксесуари, 3д моедлі та інше цікаве.
4. Вкладка Обговорення. Тут буде проходити спілкування по девайсу, ця вкладка є темою на форумі. В майбутньом корисні поради та рішення із обговореннь будуть додаватися до вкладки "Корисні матеріали"
5. Також є функція що дозволяє додавати автору ресурсу додаткових до 10 співавторів, які також зможуть редагувати та доповнювати вміст.

Якщо ви плануєте створювати ресруси вам необхідно отримати статус "Редактор" на форумі. Напишіть мені в Особисті повідомлення і я поясню усі нюанси цієї групи, а також особливості створення ресурсів.

Якщо у вас будуть якісь побажання до оформлення Ресурсів, обов'язково повідомте мене про це і я введу додаткові зміни та апгрейди. Основна ціль це френдлі юзабіліті!

Дякую за увагу,
Magshifter

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху