Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Розбалансування батки

KostyaV

Новачок
Учасник

Репутація:

12.09.24
3
2
3
🎮
TX12
🥽
Cobra SD
🛸
Meteor75
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Знаючі поясніть будь ласка, що робити при розбалансуванні батки. Це вже 100% на заміну чи є якісь способи її врятувати? І чому одна з комірок позначається лише сірим?(Батька відносно нова 6-7 циклів заряду, було декілька падінь. Деякі комірки просідають порівняно з іншими)
На перед всім дякую за відповіді)

Вкладення

• PXL_20250412_213901533.jpg
    PXL_20250412_213901533.jpg
    942.3 КБ · Перегляди: 26
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
В M7 балансувальний струм 400 mA, якщо його не вистачає для балансування - є якісь суттєві проблеми. Для початку перевірте мультиметром чи те що показує зарядник - це є правда, бо може калібрування збилося.
Якщо все ок - то покажіть ще внутрішній опір по камірках.

В M7 балансувальний струм 400 mA, якщо його не вистачає для балансування - є якісь суттєві проблеми. Для початку перевірте мультиметром чи те що показує зарядник - це є правда, бо може калібрування збилося.
Якщо все ок - то покажіть ще внутрішній опір по камірках.
elektroNIKДуже дякую, обов'язково спробую

З власного досвыіду - використовую для таких задач старенький ImaxB6 - все лікується %)

З власного досвыіду - використовую для таких задач старенький ImaxB6 - все лікується %)
nephilimeДоброго. Тобто зарядка типу Аймакс може балансувати краще ніж ці новіші варіанти? Як раз користуюся аналогом аймакса (Turnigy) і думаю брати ToolkitRC M6D. Так може і не брати?)) Я думав новіші зарядки кращі. Чи є якісь підводні камені з точки зору балансування?

Доброго. Тобто зарядка типу Аймакс може балансувати краще ніж ці новіші варіанти? Як раз користуюся аналогом аймакса (Turnigy) і думаю брати ToolkitRC M6D. Так може і не брати?)) Я думав новіші зарядки кращі. Чи є якісь підводні камені з точки зору балансування?
Alex TagereУ мене тільки досвід зарядки 2S та 3S через ImaxB6, яле думаю що в режимі заряду не грає роль виробник. Задача балансиру рівномірно зарядити всю збірку побаночно, щоб не було в одній банці 110% (перезаряд) а в іншій 90% (недозаряд).

Якщо не балансуються і не хочете міняти всю батарею, треба поганий елемент, замінити але новий необхідно підібрати з внутрішнім опором таким який у тих елементах що залишаються.
Але кращий варіант поміняти всі, бо невідомо як з часом будуть себе вести решта елементів.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху