Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Розрахунок рейтів для yaw від Chriss Rosser

Coldman

Проходив поруч
Команда форуму

Репутація:

За підтримку Спілки! За підтримку ЗСУ!
16.08.24
190
179
43
🎮
Radiomaster GX12
🥽
BetaFPV VR03
🛸
Meteor75pro, Air65
дика брехня -), як любимо називати режим мавпи за стіками.
все від нездатності зрозуміти що летить не літак, а коптер, і картка в камері не є показником руху -).
якщо ми звичайно не розглядаємо понад агресивні кути

дика брехня -), як любимо називати режим мавпи за стіками.
все від нездатності зрозуміти що летить не літак, а коптер, і картка в камері не є показником руху -).
якщо ми звичайно не розглядаємо понад агресивні кути
artНазивати це брехнею - те саме що називати брехнею рейти іншого пілота, якщо вони не співпадають з твоїми. Якщо комусь не зайшло таке налаштування то це не значить що воно погане, це значить що воно тобі не підходить. Вже ж визначили, що рейти це про пілота, а не про квад.

• Like
Реакції: vpro
а до чого тут рейти? я про цю брехню, про залежність кута і так далі.
рейти кожен свої, та кут камери і yaw це тільки куди дивіться, до польоту дрона відношення не має.

а до чого тут рейти? я про цю брехню, про залежність кута і так далі.
рейти кожен свої, та кут камери і yaw це тільки куди дивіться, до польоту дрона відношення не має.
artАбо ми говоримо про різні речі, або ти не зрозумів суть такого налаштування. Це все розраховано для повороту дрону відносно вертикалі (саме вертикалі, а не його вертикальної осі), коли кут камери до горизонту під час польоту приблизно дорівнює 0 (ну а кут дрону до горизонту приблизно дорівнює куту встановлення камери). В цьому відео приводиться розрахунок рейтів yaw для такого повороту при одночасному відхиленні стіків на однакову відстань. Умовно кажучи, можна облетіти перешкоду зробивши поворот просто перемістившо стіки на однакову відстань і зберегти кут нахилу дрона. Ось все про що там розповідається.
Так, це можна зробити і на інших рейтах, тоді потрібно буде більше відхиляти yaw. Там сухою математикою і геометрією вираховується, все показано на відео, це я розумію і бачу що воно так. В чому тут брехня - не розумію.

• Like
Реакції: vpro
Або ми говоримо про різні речі, або ти не зрозумів суть такого налаштування. Це все розраховано для повороту дрону відносно вертикалі (саме вертикалі, а не його вертикальної осі), коли кут камери до горизонту під час польоту приблизно дорівнює 0 (ну а кут дрону до горизонту приблизно дорівнює куту встановлення камери). В цьому відео приводиться розрахунок рейтів yaw для такого повороту при одночасному відхиленні стіків на однакову відстань. Умовно кажучи, можна облетіти перешкоду зробивши поворот просто перемістившо стіки на однакову відстань і зберегти кут нахилу дрона. Ось все про що там розповідається.
Так, це можна зробити і на інших рейтах, тоді потрібно буде більше відхиляти yaw. Там сухою математикою і геометрією вираховується, все показано на відео, це я розумію і бачу що воно так. В чому тут брехня - не розумію.
Coldmanтак ні зрозумів що це підхід зобов'язана на стиках -))))
облетіти перешкоду можна не використовувати вісь yaw -))) якщо ми говоримо про візуальний супровід і погляд у центр розвороту, так звана орбіта, то ок -)
Не розуміємо куди летить, щоб повернути тягніть одночасно кххх.
тоді вже мікшування включатиме і воно за вас це буде робити.

взагалі ні з ким не буду сперечатися))).. АЛЕ подивившись відео, ідея мені сподобалася. у мене були рейти 150,840, 0.6.. вирішив попуститися і поставив 100, 700, 0.3...і поділив на число отримано з тангенсу 15 градусів, і поділив. але вийшло багато, і я поділив ще на 2а)))). Разом 100 поділив на 0.27 і потім на 2. і так само 700 на 0.27 і на 2 і плсю мінус округлив. ну і там у мене з'яв 185, 1300. ну як на мене))) стало цікавіше)). є відео.. пізніше покажу).
режим рейтів Актуал

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
у гільці Halfy відео докинув на цю тему)

не знаю як це пояснити, але з такими налаштуваннями вісь яв більш піддатлива і мені простіше "перекладати" дрон при розвороті.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху