Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

RunCam Thumb Pro

RunCam Thumb Pro W

Не має прав доступу, щоб купити (89.99 $)

NAukovec

Майстер
Активний

Репутація:

16.08.24
404
244
43
🎮
Boxer
🥽
Cobra X
🛸
Meteor 85
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
RunCam Thumb Pro - Компактна HD-камера для FPV-дронів із стабілізацією

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Є в кого досвід?
я дивлюсь такі навіть на метеор85 ставлять%).
думаю собі на свої дрони місце под таке зарезервувати та думаю треба таке чи ні..

взагалі мої думки на тему цієї камери ... спочатку подумав прикольно, коли її побачив. типу 4к міні.. потім подивився відгуки, то воно як хтось слабкувато.. але потім подумав, що ушатай або втратити гоупро і тд типи камер або ушатать таку за 4к грн.. то як би..... думаю варто таки поставити таке .. при тому дивлюсь такі ставлять навіть на вупики і норм.. а у мене вона добре в рами мої влазить. є саме місце під неї.. так що думаю що варто заморочиться з нею.

саме про версія норм, та далеко не го про, але дрібна і гіру пише, реально ти можеш синхрити відео з блекбокс експлоурер, та й самі логи зі своїми порівняти, у неї гіроскоп чистіше -), такий собі чит помічник у філтрах, правда частота там лога сумна

саме про версія норм, та далеко не го про, але дрібна і гіру пише, реально ти можеш синхрити відео з блекбокс експлоурер, та й самі логи зі своїми порівняти, у неї гіроскоп чистіше -), такий собі чит помічник у філтрах, правда частота там лога сумна
artну прикольно. я теж вирішив может заморочусь та куплю таку камеру))

Для маленького дрончика саме то. В мене Draknight з задоволенням літає з цією камерою. Якість, в цілому, прийнятна. В цілому шановний art доволі вичерпно в цілому все описав. На мій особливий погляд, відношення ціна-якість безальтернативне.

ага. я вже теж вирішив ії взяти. але поки не піарю. бо поки закажу їх вже всі раскуплять)))))))))))))))))))))))

Ну і ще додам, що на thingiverse і подібних сайтах моделей кріплення цієї камери більш, ніж достатньо. Без проблем можна знайти те що необхідно саме Вам без гемору моделювання.

нас таке не пре)))) )))))) )))
треба малювати)) по сто разів))) шуткую. це добре але ж в мене рами не стандартні)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
23
Перегляди
551
Назад
Зверху