Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Сервопривід камери

tenzik

Новачок
Учасник

Репутація:

11.01.26
13
1
3
🎮
Jumper t20
🥽
Skyzone 04x pro
🛸
Ще немає
Стек geprc taker f722 aio
Inav 9.0.0
Серва цифрова, припаяна на пін c12, це штатний тх5. Команда:
resource servo 1 c12
save
не допомагає... Канал одиннадцятий, візуально в віконці Виводи стовпчик рухається крутілкою. Пронумерований в ньому нульовим. Там де "Вихід" - прочерк.

Допоможіть налаштувать сервочку. Мені здається що або польотник не підтримує маппінг або команда не правильна.

Є ще led вихід. Якщо потрібно - то перекину серву на c04. Хоча я вже пробував так само назначить на с04 - тоже не сприймає. Точніше не вийшло скинути ресурс з цього піну. IMG_20260504_201223.jpg

Нескільки я пам'ятаю для серви існують кілька контактів для яких можна перепризначити ресурси.
- Це контакти моторів
- Контакти серви S9 (або інший номер)
- Контакти LED

Може тому що ці контакти підтримують PWM сигнал.
Ну думаю шо серву можна повісити на ТХ від балди.

Ще проблема намалювалась: поки була SERVO 0 в мікшері - двигуни не армились. Видалив серву - заармилось.
Видавало це:
arming_disabled_PWM_output_error

Так що пішов хоть спробую трошки піднятись) Сподіваюсь що пропи залишаться непошкодженними))

Неадекватний польотник. З ним щось не те. Буду шукать щось нормальне. В режимі Angle він при взльоті так і норовить перекинуться, а потім коли трошки піднявся - то мені не сподобався в керуванні. Чи оціляція чи хто зна що з ним.
В акро краще взлітає, але його потом я не зловлю.

схоже не польотник а pid/filter не налаштовані.
Для ardu бачив десь утілітку яка автоматично вираховує фільтри

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху