вітаю, як ви здогадались по ніку я новачок в FPV, пульт я вже купив, а от щодо шолому хочу порадитись з експертами: який шолом бюджетний шолом порадите купити?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Skyzone Cobra V4
Вже рік використовую, нема претензій.
Розумію що є речі і якісніші, але не за таку ціну.
Бажаю здоров'я чи робили оновлення на 4.1.5 а також Steadyview 3.4
топлю за openIPC. 3500грн втх (200 мват) 1500-2000грн дешевий 100 мват врх. За умови шо у вас є андроід на снепдрегон останнього покоління версій від першої до 4-ї. Здивуєтсь рівню затримки, зважаючи, шо це цифра
emax wyvern link
А як щодо лонг ренж? Мені потріно літати на 20 км, можна досягти? Якщо так то як?
А як щодо лонг ренж? Мені потріно літати на 20 км, можна досягти? Якщо так то як?
Стосовно шолому. Одразу дисклеймер "Це моя особиста думка. Я ще далеко не великий гуру-пілот. Але деякий досвід у роботі з обладнанням - маю. Вона може бути неправаильна, але я вважаю її корректною".
Я вважаю що якщо ти починаєш FPV - тобі не треба обладннання за 1000000$. Для цього є ряд причин:
1. Ти фізично не впораєшся робити одразу речі, які можуть бути реалізовані з дорогим, якісним обладнанням. (Long Range ти не полетиш - то тобі не треба супер круті антени, з офігенним підсиленням, або передавачі, щогла, назємка за 100000$)
2. Тобі може не сподобатись FPV - одна з причин може бути ціна цього хоббі.
3. Ти не навчений працювати з обладннанням, і можеш зробити дурість через яку зламаєш обладнання (Впустиш, вдариш і класики - приймачі/передавачі без антен - дефолт)
Відповідно, дешевше обладннання можна з більш менш легкою душею викинути/розібрати, або якщо в нормальному стані - продати і вийти з FPV або зробити Upgrade.
Можу порекомендувати не робити імпульсивних покупок. Бо можеш якщо новачок - або десь провтикати (і воно буде несумісним), або зрозумієш що воно тобі то й не треба (Приклад: купити неправильний пульт, де вбудований передавач не сумісний з дроном, або навпаки, або сподобався зовнішний передавач - і та сама причина - несуміснісність з приймачем) Нюансів багато - треба вивчати все. Або просто купив якусь фігню.
В мене був досвід з китайським шоломом типу 008d, eachine ev800d, cobra sd, cobra x, 04О X (чи якісь подібні окуляри).
Я вважаю що зараз ринок бу FPV товарів, дуже живий. І ти зможеш продати 95% обладнання.
Я вважаю що можна по трохи робити апгрейди, коли будеш розміти що конкретно тобі не подобається в обладнанні яке є зараз і по трохи зростати в обладнанні.
Наприклад:
1. ev800d - літав. Потужностей вбудованого передавача вистачало для польотів в квартирі на вупі. Вибісив розмір шолома.
2. CobraSD - Попалася непогана ціна на бу ринку, + Cobra X з передавачем стедів'ю (крутим) - мені не треба, бо для вупа вистаче і діверсіти. на Вупі не буде лонг ренджа. Але грошей не було через ту коробку хотів вже псіханути і 100d купити - але повертаємось, не РОБИТИ ІМПУЛЬСНИВНИХ ПОКУПОК. Ще й в інтернеті багато крінжа по цим окулярам - що навряд чи продати їх вийде, або такому самому імпульсивному.
Був досвід 04О - але спочатку не подобалось бінокулярна тєма з двома екранам - окремо треба час на звикання, + менше кут огляду в порівнянні з шоломом. Але капєц які круті, легкі - але прайс. Тому і вибір кобри.
3. Можливо надалі перейду на окуляри, як не буде вистачати кобри сд, або зміню передавач, але поки достатньо.
Основна мораль: зростаючи як пілот - будеш по трохи зростати і в плані обладнання. Я вважаю новачку не треба навіть лізти до умовно fatshark (якщо звісно навіть знайде, бо я наприклад на ринку - краплини їх бачив), або найновіші 04О - чи що там зараз топове?
P.S. Якщо є проблеми з зором - це вже зовсім інша історія, і туде буде набагто складніше спочатку.
Моя рекомендація: бери ev800d - не вмикай без антен, не кидай, бережи - продай (купивши норм бу, не вб'єш так то ді ще й за ті самі гроші продаси. Тому що в ціни поки не втрачають).
P.S.S Так профі, хочеться одразу сказати купляй топові скайзони, там якість зображення, але я вважаю новачкуу якщо видно в екрані де стовп, а де стілець - достаньо щоб навчитись відчувати дрон, його фізику, а далі вже можна йти за нормальним зображенням, або на цифру.
фууух дякую) Аси, поправте, якщо логічно - я не правий, або чому у Вас інакша думка?
чому не можна його вмикати без антен?бери ev800d - не вмикай без антен
чому не можна його вмикати без антен?![]()
Будь який передавач, і приймач, видає певну потужність для ефективної роботи антени. Тому і є різниця в потужності (режими потужності). Чим більша потужність роботи - тим більше тепла буде випромінюватись, і фактично вся потужність сигналу йде на антену, якщо антени немає то на кріплення антени та все що до неї, відповідно й багато тепла, модуль в певний момент перегріється і вийде з ладу. Це що до тепла, але якщо поглиблювачись, також є важливим відбиття енергії. Тобто без антени енергія не випромінюється в простір і відбивається назад в перевадач. Зазвичай приймачі до цього набагато менш строгі і не генерують стільки енергії. І більшості пофіг. Але знаючи китайських виробників, я краще перестрахуюсь і на всі радіомодулі, не тільки передавачі, буду вдягати антени. Як мінімум це знизить шанс того, що в якийсь момент я механічно "переплутаю", і створить (на моб думку) корисну звичку.
P.S. Деякі приймачі можуть мати активний TX (умовно для телеметрії, або той самий для використання head tracking) (Але досвіду з head tracking не мав, то більш хз - можливо для його роботи зовнішній передавач використовується, тут хз)
1. аналогові приймачі можна вмикати без антен, не можна цифрові, бо там є власне і передавач
2. не бери ev800d а бери кобру. різниця в ціні невелика, але точно вартує - як мінімум простіше продати чи апгрейднути
Плюс ергономічно кобра тупо зручніша для більшості людей
Якщо добре пошукати то зараз можна знайти в гарному стані б/у Skyzone 02, по ціні нових Cobra.
Раджу перед покупкою взяти в когось та спробувати. Тому що окуляри та шолом це небо і земля.
Просто літати це одне, але для чогось більшого наприклад Freestyle потрібні окуляри.
Раджу почати з Skyzone 02, якщо зайде FPV тематика ти все одно рано чи пізно перейдеш на щось схоже.
не розумію просто яка залежність
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар