Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Сірий екран на Mobula6

DonOdessey

Новачок
Учасник

Репутація:

16.04.25
5
1
3
🎮
radiomaster rx16s
🥽
skyzone 4o
🛸
mobula6
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Добрий день шановне товариство!

Нещодавно мав дурість прикрутити маленький гвинтик на камері(фото додаю) на заживленому fpv.

IMG_20250416_075005.jpg

Як результат задів викруткой компонент плати біля гвинта чим викликав легкий маленький димок, після чого зображення в окулярах перетворилось на сіру массу, а в правому нижньому куті блимає значення розміру екрана.
Питання, що це взагалі за поломка? чи можно це полагодити заміною камери? Може хтось продає камеру, чи може це полагодити десь в районі Черкас?)

Відео з окулярів сюда не завантажилось, то додаю фото( значення LQ блимає, та видає різні значення)

Screenshot_2025-04-16-08-26-00-457_com.miui.videoplayer.jpg

Ви ж в курсі, що вся техніка працює на білому димку? Якщо він з неї виходить - все, не працює :)
Ну а якщо серйозно, то вам точно до майстра. Він замінить пустий елемент на новий, ще повний диму :) На форумі в темі ремонтів є оголошення.

В мене був сірий екран на метеорів. Відвалився червоний дріт від камери. Походу сама камера не сильно дорого коштує. Врахувавши пересилку камери до майстра у дві сторони і ремонт з роботою, то можливо краще нову взяти.

В мене був сірий екран на метеорів. Відвалився червоний дріт від камери. Походу сама камера не сильно дорого коштує. Врахувавши пересилку камери до майстра у дві сторони і ремонт з роботою, то можливо краще нову взяти.
KostyaЗнайшов тут хлопця на форумі, все зробив, ще й прошив, можу поділиться контактом

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху