Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

SKY04o PRO/SKY04X PRO?

lolup

Новачок
Учасник

Репутація:

22.09.25
5
0
1
🎮
Radiomaster Boxer
🥽
SKY04O PRO
🛸
Meteor 75
Літаю 2 роки в симуляторі + літав на метеорі 75.
Використовував окуляри Cobra X і важкувато в них довго сидіти (2+години), хочу взяти окуляри.
Обираю між цими двома моделями.
В інеті бачив інформацію що якшо не брати цифру то від fullhd сенсу небагато, планую на початку точно літати на аналозі.
Жодну з моделей ірл не мацав.
То ж чи є сенс в доплаті і в цілому варто брати окуляри чи не вийожуватись і взяти кобру?

Була Cobra X, зараз SKY04o PRO.
Для мене:
- в кобрі ширший кут огляду й кут огляду не перекривається нічим, в 04o - вужче, трішки краї перекриваються
- в 04o оптична схема доволі проста, тому якщо центр в ідеальній різкості, то краї трішки в розфокусі
- за рахунок меншого розміру 04o не так сильно відтягує вперед, але через тільки один поясок важче гарно посадити на голову (може з часом трохи сповзали й доведеться поправляти)
- OLED екранчики - то кайф :)
- в 04o всього 2 накладки на голову й жодна не лягає ідеально на мою

Загалом, я оновленням задоволений, але 2 години я б не висидів ні в шоломі (великий важіль), ні в окулярах (трішки на переносицю мені давлять й з часом дискомфорт стає відчутний). Тому все доволі індивідуально

На прошкі кути затіняються на кожному окулярі. Якщо паролонку не ставить - то кути краще видно, але віями по лінзочкам ялозити приходиться...

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
23
Перегляди
512
Назад
Зверху