Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Skyzone 04O PRO

Skyzone 04O PRO 2023

Не має прав доступу, щоб купити (360.00 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
782
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Skyzone 04O PRO - Золота середина в лінійці окулярів Skyzone

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Друзі вітаю. Виникла проблема, потрібна ваша домога, порада, досвід в користуванні.

Вчора тільки отримав окуляри, замовлям на пряму в магазині Skyzone.

Роблю наголос на тому, що це мій перший досвід в використанні і не мав змоги взагалі хоча б якісь окуляри приміряти\потестувати.

Проблема в тому, що я маю не 100%-й зір і вирішив, що з налаштуванням діоптрій не буде жодних проблем (хоча розглядав варіант Skyzone Cobra X в окулярах). Не можу сфокосувати зір на картинці. Точніше, з часом це почало виходити, але це фокусування дається занадто складно (постійно дві картинки). Дружина при цьому всьому фокусує без проблем і це займає +-15 сек. В мене ж це займає "декілька хвилин". І якщо дрон Meteor75 має запас ходу ~5 хв., то поки я налаштуюся, залиiається 3.... І коли роблю заміну акума, зному все з початку.

Сказати, що я засмучений - це нічого не сказати.

P.S. Доречі, зараз на 90% впевнений, що буду їх продавати. Можливо комусь цікаво, кажіть. Вчора тільки дістав з коробки. Зрозуміло, що буду робити знижку, так як все вже розпакувалося...

Переглянути попередні відповіді...
Друзі вітаю. Виникла проблема, потрібна ваша домога, порада, досвід в користуванні.

Роблю наголос на тому, що це мій перший досвід в використанні і не мав змоги взагалі хоча б якісь окуляри приміряти\потестувати.

Проблема в тому, що я маю не 100%-й зір і вирішив, що з налаштуванням діоптрій не буде жодних проблем (хоча розглядав варіант Skyzone Cobra X в окулярах). Не можу сфокосувати зір на картинці. Точніше, з часом це почало виходити, але це фокусування дається занадто складно (постійно дві картинки). Дружина при цьому всьому фокусує без проблем і це займає +-15 сек. В мене ж це займає "декілька хвилин". І якщо дрон Meteor75 має запас ходу ~5 хв., то поки я налаштуюся, залиiається 3.... І коли роблю заміну акума, зному все з початку.

P.S. Доречі, зараз на 90% впевнений, що буду їх продавати. Можливо комусь цікаво, кажіть. Вчора тільки дістав з коробки. Зрозуміло, що буду робити знижку, так як все вже розпакувалося...
Good-LuckДля мене дуже добре працює спосіб збити обидва ока максимально, щоб все було розмито, а тоді налаштовувати обидва одночасно. При цьому зразу перестає двоїтися і можна довести фокус на кожному до ідеалу і поправити відстань.

Good-LuckМені на початку допомагало:
1. Надівши окуряли налаштувати різкість на очі окремо, тобто одне око закрите і налаштовуєш різкість, потім так само і з другим.
2. Посунити лінзи щоб картинка максимально зійшлась, наскільки це виходить.
3. Зняти окуляри на чоло і сфокусувати погляд на максимально далекій точці в локації якій знаходишся і в цей момент натягаєш окуляри на очі і тоді картинка сходилась, з часом очі привикли і потреба в цих маніпуляціях пропала.

Такий мій досвід медотом проб і форумів, можливо допоможе.

Мені на початку допомагало:
1. Надівши окуряли налаштувати різкість на очі окремо, тобто одне око закрите і налаштовуєш різкість, потім так само і з другим.
2. Посунити лінзи щоб картинка максимально зійшлась, наскільки це виходить.
3. Зняти окуляри на чоло і сфокусувати погляд на максимально далекій точці в локації якій знаходишся і в цей момент натягаєш окуляри на очі і тоді картинка сходилась, з часом очі привикли і потреба в цих маніпуляціях пропала.

Такий мій досвід медотом проб і форумів, можливо допоможе.
ANDroneЦікаво, що різним людям підходять різні способи. Мені налаштувати по одному здавалось логічним, але нічого не вийшло, вже думав, що я один із тих, кому такі окуляри просто не підходять. А потім додумався до свого способу і більше ніколи не двоїться.

Цікаво, що різним людям підходять різні способи. Мені налаштувати по одному здавалось логічним, але нічого не вийшло, вже думав, що я один із тих, кому такі окуляри просто не підходять. А потім додумався до свого способу і більше ніколи не двоїться.
vproЗгідний, як бачиш ти поділився своїм способом, а я своїм. Теж по всякому крутив, поки не знайшов метод для себе, а з часом двоїння картинки пропало)

Good-LuckВідповідь автору вже певно не потрібна (або продав, або приловчився)), але, раптом комусь допоможе.
Сам купив на днях - і злякався. До цього були Betafpv Vr02. І вирішив підвищити якість. Спочатку подумав що здламані. Але в дружини все ок. Сказала що трошки двоїлось, але за пів хвилини все ок.
А в мене на стільки двоїлось, що я не те що літати не міг, взагалі навіть дивитись. Дуже неприємно.
Пробував двигати міжзрачкову відстань, різкість, зводити очі, розводити, дивитися по черзі, разом і тд. Паніка, очі болять.
Потім я знайшов одне відео на юубі, де дали пару порад, плюс я додав своїх - і за пів годинки роботи - все вийшло. І ця проблема взагалі зника.
1. Підключити HDMI, вімкнути якийсь відос на ютубі. Так щоб не агресивне відео, бажано щоб з голосом,музикою, щос повільне.
2. Максимально розслабитись (для цього і ютуб і музика).
3. І далі головне - спробувати не дивитися картинку - а подивитися далі ніж лінзи. В далечінь. Наче окулярів немає, і далеко десь стіна, або навіть вікно. І чудо - картинка почала сходитися. Не те щоб раз і все. Але якось стало сходитися.
4. Перші рази після цього витрачав багато часу щоб знову зійшлася картинка. Але через 5-10 раз - вже все - навіть чекати не треба. Відразу все ок.

Паніка спала. Літаю, кайфую.
В прорівнянні з BetaFPV vr02 звичайно набагато краще. Для навчання (початку) бетафпв вистачить з головою. Але, щоб прогресувати - ні.

Хлопці, ну по-перше дякую за відповіді. Одне, що зрозумів, що у кожного різна ситуація і потрібно як мінімум спробувати знайти свій сбосіб фокусування. Але я не думав, що це буде так проблематично.

На данному етапі, окуляри актуальні для продажу, в мене сумніви, що я зможу досягти якось результату...

P.S. Знав би, замовив би Cobra X (((

Хлопці, ну по-перше дякую за відповіді. Одне, що зрозумів, що у кожного різна ситуація і потрібно як мінімум спробувати знайти свій сбосіб фокусування. Але я не думав, що це буде так проблематично.

На данному етапі, окуляри актуальні для продажу, в мене сумніви, що я зможу досягти якось результату...

P.S. Знав би, замовив би Cobra X (((
Good-LuckЯ би радив на симуляторі спробувати різні методи і політати в декілька заходів, якщо все ж не досягнеш бажаного результату, то тоді вже продавати.

Я би радив на симуляторі спробувати різні методи і політати в декілька заходів, якщо все ж не досягнеш бажаного результату, то тоді вже продавати.
ANDroneТа я ніби і на дроні політав. І Youtube подивився, щоб трохи зір звик. Знімаю окуляри буквально на 30 сек, і знову фокусування 2 хвилини. Але буду тренуватися, дякую)

Доречі, якщо шолом і в звичайних окулярах, я правильно розумію, таких проблем не повинно бути?

Я би радив на симуляторі спробувати різні методи і політати в декілька заходів, якщо все ж не досягнеш бажаного результату, то тоді вже продавати.
ANDroneПро симулятор хороша ідея, бо там картинка чітка 😅

Та я ніби і на дроні політав. І Youtube подивився, щоб трохи зір звик. Знімаю окуляри буквально на 30 сек, і знову фокусування 2 хвилини. Але буду тренуватися, дякую)

Доречі, якщо шолом і в звичайних окулярах, я правильно розумію, таких проблем не повинно бути?
Good-LuckНе мало би, там як там 1 екран, але звісно, якщо є можливість, краще в когось взяти по тестити.

стандартна ситуація, у всіх новачків так не переживайте!
головна помилка, що ви намагаєтеся налаштувати чітку картинку по всьому полю окремо правим і лівим оком.
на жаль, оптична схема Skyzone 04O PRO не дуже.
налаштовувати корецію вам потрібно відкривши обидва ока.
для спрощення праве око має бачити чітко лівий край зображення, а лівий наоберт.
ще одна проблема саме цих окулярів, форму не змінювали, а оптична система змінена. перевірте міжзоряну відстань і притисніть окуляри сильніше.
якщо допомогло далі варварство -), нагріваємо фейсплейт і надаємо форму свого обличчя -)

стандартна ситуація, у всіх новачків так не переживайте!
головна помилка, що ви намагаєтеся налаштувати чітку картинку по всьому полю окремо правим і лівим оком.
на жаль, оптична схема Skyzone 04O PRO не дуже.
налаштовувати корецію вам потрібно відкривши обидва ока.
для спрощення праве око має бачити чітко лівий край зображення, а лівий наоберт.
ще одна проблема саме цих окулярів, форму не змінювали, а оптична система змінена. перевірте міжзоряну відстань і притисніть окуляри сильніше.
якщо допомогло далі варварство -), нагріваємо фейсплейт і надаємо форму свого обличчя -)
artДякую за пораду. Ситуація трохи покращилася)

Доброго вечора. Може хтось підкаже, чи є така функція, щоб відображати заряд батареї окулярів протягом польоту (не натискаючи ніяких кнопок)? І якщо є, то як її ввімкнути?

Доброго вечора. Може хтось підкаже, чи є така функція, щоб відображати заряд батареї окулярів протягом польоту (не натискаючи ніяких кнопок)? І якщо є, то як її ввімкнути?
Мaxim LiЗдається, можливо зробити, щоб смужка зверху не зникала довше або взагалі ніколи, але дуже не раджу, олед екрани вигорають в місцях, де зображення майже не змінюється

Мaxim LiА, ну і вони показують попередження, якщо правильно вибрано кількість секцій батарейки.

А, ну і вони показують попередження, якщо правильно вибрано кількість секцій батарейки.
vproНу і якось швидко вимикаються після попередження. Можна і не встигнути повернути дрона. У мене 2 батки 18650 через бокс

Ну і якось швидко вимикаються після попередження. Можна і не встигнути повернути дрона. У мене 2 батки 18650 через бокс
Мaxim LiСхоже, що у вас вбиті батарейки, бо окуляри вважають, що підключені LiPo, і показують попередження десь на 3.4 чи 3.5 на секцію. У 18650 на цій напрузі ще є відчутний відсоток заряду.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху