Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Skyzone 04X PRO

Skyzone 04X PRO 2023

Не має прав доступу, щоб купити (499.00 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
783
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Skyzone 04X PRO - Топові окуляри в лінійці Skyzone

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Мені здається це невдала модель. Інженерінг таке. Взагалі Я придбав 04X V2.

Мені здається це невдала модель. Інженерінг таке. Взагалі Я придбав 04X V2.

Old
Налаштування лінз кожен раз потрібно налаштовувати , бо не має жорсткої фіксаціі. Картинка дуже добра.

Доброго дня,а підскажіть як зробити так щоб відео яке щаписується через окуляри на флешку,було синхронне з реальним часом?дякую

Доброго дня,а підскажіть як зробити так щоб відео яке щаписується через окуляри на флешку,було синхронне з реальним часом?дякую
FOXВідео записується в реальному часі, що ви маєте на увазі? О_о

FOXЯкщо ви про дати створення файлів, то ніяк

Вітаю!
Власники Скузонів 04X Pro, скажіть яка версія FW1, FW2 & HW у вас в окулярах!

FW1 & FW2 - це версії прошивки окулярів та DVR?
а HW - це версія модуля Steadyview?

В моїх, купував місяць-півтора назад:
FW1: 4.1.7 (нова, немає на сайті)
FW2: 2.00.00.02 (стара??? І на сайті є оновлення до 2.00.00.10)

HW: 4.1.1-02 (теж немає на сайті)

Питання риторичне - чи можливий даунгрейд? Бо є підозра що FW2 все ж було новіше версії ніж доступне на сайті і я зробив даунгрейд для DVR…

Написав в суппорт, попрохав ост. версію прошивок, чекаю на відповідь.

Питання риторичне - чи можливий даунгрейд? Бо є підозра що FW2 все ж було новіше версії ніж доступне на сайті і я зробив даунгрейд для DVR…
EnayДаунгрейд можливий, аби версія прошивки співпадала з версією заліза.
Дивитись тільки на першу цифру:
HW: 4....
FW1: 4...

• Like
Реакції: Enay
Купував місяців два тому та не пам'ятаю чи прошивав щось.
Зараз
FW: V4.1.6
FW2: V01.01.01.01
HW: V4.1.1-02
Сайт Skyzone дуже дибільний.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Як я казав , сайт Скайзонів самий дибільний. Сьогодні скачав нову прошивку 4.1.7 , скачався тільки один А файл другого В немає , залив в окуляри , включаю а там білий єкран і все , нічого не працює і не показує, добре що спрацював відкат на 4.1.16. На сайті роблять дибіли.

Як я казав , сайт Скайзонів самий дибільний. Сьогодні скачав нову прошивку 4.1.7 , скачався тільки один А файл другого В немає , залив в окуляри , включаю а там білий єкран і все , нічого не працює і не показує, добре що спрацював відкак на 4.1.16. На сайті роблять дибіли.
KudrikДибільний - не дибільний, а піпл хаває цю техніку. Як гарячі пиріжки на вокзалі.
Якщо другого файлу немаэ - то, скоріш за все, в ньому не було змін з попередньої версії і оновлювати не треба.
Там один - то сама прошивка, а другий - менюшки (графіка, шрифти, прошивка для двр тощо - цього вже давно не змінювали).
Доречі, якщо все працює і влаштовує - краще не чіпати і не шити. Золоте правило.

Переглянути попередні відповіді...
Дибільний - не дибільний, а піпл хаває цю техніку. Як гарячі пиріжки на вокзалі.
Якщо другого файлу немаэ - то, скоріш за все, в ньому не було змін з попередньої версії і оновлювати не треба.
Там один - то сама прошивка, а другий - менюшки (графіка, шрифти, прошивка для двр тощо - цього вже давно не змінювали).
Доречі, якщо все працює і влаштовує - краще не чіпати і не шити. Золоте правило.
skljarikЯ перезаливав і з другим В файлом з попередньої версіі , так і був білий єкран.

Я перезаливав і з другим В файлом з попередньої версіі , так і був білий єкран.
KudrikЦе ж Скай)) Помітьте, я ж з Вами не сперечався за їхню дибільність))
Діватись нікуди. Постійно їх ремонтую. Їхня робота - то 50/50 косяки. Як не замовлю щось з запчастин - в половині випадків приїзжає не те. Я стільки з дружиною не переписуюсь в вацапі, ніж з Міэю зі скайзону.

Це ж Скай)) Помітьте, я ж з Вами не сперечався за їхню дибільність))
Діватись нікуди. Постійно їх ремонтую. Їхня робота - то 50/50 косяки. Як не замовлю щось з запчастин - в половині випадків приїзжає не те. Я стільки з дружиною не переписуюсь в вацапі, ніж з Міэю зі скайзону.
skljarikОу.

А може зможете підказати - є якась заміна, яку б порадили, штатним кулерам? Один з них дзвенить ніби він 5й рік працює...

Оу.

А може зможете підказати - є якась заміна, яку б порадили, штатним кулерам? Один з них дзвенить ніби він 5й рік працює...
EnayНаприклад, щось із продукції Sunon серії maglev (магнітний підшипник) на напругу 5в.
Вже не пам'ятаю, який там розмір, самі поміряйте.

• Like
Наприклад, щось із продукції Sunon серії maglev (магнітний підшипник) на напругу 5в.
Вже не пам'ятаю, який там розмір, самі поміряйте.
skljarikДесь в мене стоять Sunon, якусь тишу не почув. Хоча треба пробувати.

Десь в мене стоять Sunon, якусь тишу не почув. Хоча треба пробувати.
KudrikТак то дивлячись які. Вони ж з різною потужністю бувають. В мене теж в одному блоку живлення серверному сунон маглев стоять. Свистять - дай боже. Але, то не підшипники. Просто в них велика потужність, шум від самих лопаток.
Якщо брати з найменшим співвідношенням об'єм/час - будуть досить тихі. Для окулярів багато не треба, аби трошки сквозняк був, щоб лінзи не запітнівали.

• Like
Як я казав , сайт Скайзонів самий дибільний. Сьогодні скачав нову прошивку 4.1.7 , скачався тільки один А файл другого В немає , залив в окуляри , включаю а там білий єкран і все , нічого не працює і не показує, добре що спрацював відкат на 4.1.16. На сайті роблять дибіли.
KudrikЯк ти вирішив цю проблему? В мене те саме

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю!
Щойно переглянув дане відео і там зазначено, що на Skyzone 04X PRO можна встановити одночасно два приймача.

На сайті Оскара Ланга є ось така стаття

Посилання

Звідси виникло кілька питань:

1) Чи дійсно така можливість передбачена виробником? Оскільки для встановлення потрібно демонтувати штатний кулер, який охолоджує дисплеї, чи це не призведе до швидшого виходу їх з ладу?

2) Відповідно чи окуляри підтримують квадверсіті (quadversity) при встановлені двох приймачів?

3) Другий приймач обов'язково має бути Skyzone SteadyView V3.3 (аналогічний штатному) для отримання квадверсіті?

4) Чи встановлення другого приймача дійсно допоможе отримати більш чистіше і стабільніше зображення?

5) При двох модулях чи все ще можна буде живити окуляри від павербанка через USB чи вже потрібно подавати живлення через DC роз'м?

Вітаю!
Щойно переглянув дане відео і там зазначено, що на Skyzone 04X PRO можна встановити одночасно два приймача.

На сайті Оскара Ланга є ось така стаття

Посилання

Звідси виникло кілька питань:

1) Чи дійсно така можливість передбачена виробником? Оскільки для встановлення потрібно демонтувати штатний кулер, який охолоджує дисплеї, чи це не призведе до швидшого виходу їх з ладу?

2) Відповідно чи окуляри підтримують квадверсіті (quadversity) при встановлені двох приймачів?

3) Другий приймач обов'язково має бути Skyzone SteadyView V3.3 (аналогічний штатному) для отримання квадверсіті?

4) Чи встановлення другого приймача дійсно допоможе отримати більш чистіше і стабільніше зображення?

5) При двох модулях чи все ще можна буде живити окуляри від павербанка через USB чи вже потрібно подавати живлення через DC роз'м?
internet_instructor
2. Режиму "квад" в меню не буде, лише "дів", але що працює 2 приймачі зрозумієте по чотирьом показникам RSSI (по 2 зліва та зправа);
3. Скоріше за все так;
4. Так, але при певних умовах та в певних випадках;
5. Так.

Воно не потрібно, краще придбати добротні антени.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху