Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Skyzone Cobra x V2/V4

Skyzone Cobra x V2/V4 2021

Не має прав доступу, щоб купити (249.00 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
784
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Skyzone Cobra x V2/V4 - Топовий шолом в своїй лінійці від Skyzone

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Я не цікавився кобрами, але, наскільки я пам'ятаю, ще існують їх версії із старими приймачами, у яких купа проблем.
Було б добре розібратися і десь жирним шрифтом написати, які версії не купувати, а в яких вже новий Steadyview 3.3.

Я не цікавився кобрами, але, наскільки я пам'ятаю, ще існують їх версії із старими приймачами, у яких купа проблем.
Було б добре розібратися і десь жирним шрифтом написати, які версії не купувати, а в яких вже новий Steadyview 3.3.
vproУ версії v4 вже Steadyview 3.3

Коли обирав собі окуляри то був вибір між Cobra x V4 і SKY04O PRO. І мені не так легко дався вибір. Картинка в кобрі дійсно чудова та чітка. Взяв таки окуляри через їх розмір та і різниця в 5 тисяч для мене була не принципова. Якщо ціна для вас принципова то беріть шолом і не партесь, багато не втратите.

Коли обирав собі окуляри то був вибір між Cobra x V4 і SKY04O PRO. І мені не так легко дався вибір. Картинка в кобрі дійсно чудова та чітка. Взяв таки окуляри через їх розмір та і різниця в 5 тисяч для мене була не принципова. Якщо ціна для вас принципова то беріть шолом і не партесь, багато не втратите.
SimpleUserсгоден.. вони однакові)) майже)) окуляри трішки по параметрам кращі) але по ціні - шолом ЗЕ БЕСТ ОФ ЗЕ БЕСТ!))))

скажу так - якщо хтось думають який шолом купувати, дешевше або такий .. або ще якийсь .. Я ОДНЕ ЗНАЧНО КУПЛЮ ЩЕ ТАКИЙ Ж ... взагалі літав перевіряв перепаяну антенку .. на 100мВт полетів хрін знає куди .. ІІІ пропав зв'язок. можливо через перегрівання. хз. повільно летів. впав у поле сої. за полем бур'яном до поля кукурудзу.. якби просто так шукати все. швидше за все я б його не знайшов.. А ЗА ДОПОМОГОЮ його СУПЕР ПУПЕР системи пошуку я зміг практично знайти його. залишило 5 метрів радіус. і я не міг точно зрозуміти бо вся спрямована антена скрізь його ловить.. а патч не завжди включається за всеспрямованою. ну коротше я дійшов практично до нього і БІПІЛКУ не чути. але ввімкнув мотори почув як воно щось рубає та вимкнув і так пару разів і зрозумів де саме він лежить.. Я ПРОСТО БЕЗУМНО ДЯКУЮ цьому шолому!
потім додам відео у метеор85

скажу так - якщо хтось думають який шолом купувати, дешевше або такий .. або ще якийсь .. Я ОДНЕ ЗНАЧНО КУПЛЮ ЩЕ ТАКИЙ Ж ... взагалі літав перевіряв перепаяну антенку .. на 100мВт полетів хрін знає куди .. ІІІ пропав зв'язок. можливо через перегрівання. хз. повільно летів. впав у поле сої. за полем бур'яном до поля кукурудзу.. якби просто так шукати все. швидше за все я б його не знайшов.. А ЗА ДОПОМОГОЮ його СУПЕР ПУПЕР системи пошуку я зміг практично знайти його. залишило 5 метрів радіус. і я не міг точно зрозуміти бо вся спрямована антена скрізь його ловить.. а патч не завжди включається за всеспрямованою. ну коротше я дійшов практично до нього і БІПІЛКУ не чути. але ввімкнув мотори почув як воно щось рубає та вимкнув і так пару разів і зрозумів де саме він лежить.. Я ПРОСТО БЕЗУМНО ДЯКУЮ цьому шолому!
потім додам відео у метеор85
NAukovecЦе буде мій наступний апгрейд після Cobra SD. Знову підтверджується мій майбутній вибір

Якщо зір не ідеальний (окуляри не ношу), шолом skyzone cobra буде ок? Раніше не мав справу з шоломами та взагалі з FPV. Як зрозуміти?

Якщо зір не ідеальний (окуляри не ношу), шолом skyzone cobra буде ок? Раніше не мав справу з шоломами та взагалі з FPV. Як зрозуміти?
IvanKo_UAВзагалі варто зрозуміти для початку з чим хочеться мати справу. З цифрою чи аналогом. Якщо ж у вас з апаратури поки що нічого немає, то я б радив дивитись в сторону цифри, особливо коли це буде один єдиний борт. Великим плюсом також є те, що цифрові юніти, такі як о4 вже потіснили тему екшн камер на fpv. Картинка в о4 про, краща ніж з моєї 13 гопрошки. Хоча якщо обирати цифру (особливо dji), то варто зазначити, що треба бути готовим до dji у всьому, так як їх нові окуляри, такі як goggles 3 не сильно вміють з різними волкснейлами, вістами та іншими (N3 не беріть ні в якому разі, нехай ціна вас не обманює) До плюсів аналога можу віднести доступність камер з передавачами, більшу гнучкість в роботі (я не мав справу з іншими цифрами окрім dji, яка навіть рутована не сильно дає пхати носа куди не треба), а також мені подобається що по якості зображення можна оцінювати коли в тебе відвалиться сигнал, в цифрі ж ти маєш круту картинку і в якийсь момент ловиш просадку fps чи лютий фріз і в наступну секунду твій дрон вже висить на якісь йолці з поламаними пропами).

Переглянути попередні відповіді...
Взагалі варто зрозуміти для початку з чим хочеться мати справу. З цифрою чи аналогом. Якщо ж у вас з апаратури поки що нічого немає, то я б радив дивитись в сторону цифри, особливо коли це буде один єдиний борт. Великим плюсом також є те, що цифрові юніти, такі як о4 вже потіснили тему екшн камер на fpv. Картинка в о4 про, краща ніж з моєї 13 гопрошки. Хоча якщо обирати цифру (особливо dji), то варто зазначити, що треба бути готовим до dji у всьому, так як їх нові окуляри, такі як goggles 3 не сильно вміють з різними волкснейлами, вістами та іншими (N3 не беріть ні в якому разі, нехай ціна вас не обманює) До плюсів аналога можу віднести доступність камер з передавачами, більшу гнучкість в роботі (я не мав справу з іншими цифрами окрім dji, яка навіть рутована не сильно дає пхати носа куди не треба), а також мені подобається що по якості зображення можна оцінювати коли в тебе відвалиться сигнал, в цифрі ж ти маєш круту картинку і в якийсь момент ловиш просадку fps чи лютий фріз і в наступну секунду твій дрон вже висить на якісь йолці з поламаними пропами).
BenderittoЧекаю на апаратуру Radiomaster GX-12 ELRS і tinywhoop Betafpv Air65 Freestyle і вирішив поки подумати про шолом або окуляри

Чекаю на апаратуру Radiomaster GX-12 ELRS і tinywhoop Betafpv Air65 Freestyle і вирішив поки подумати про шолом або окуляри
IvanKo_UAЦікаво, чому саме таку радіоапаратуру обрали, а не скажімо, тх12 чи тх16? Якими критеріями керувались? Ви не подумайте, я не противник таких девайсів, просто цікаво, адже ціна +- однакова і функціонал теж

Цікаво, чому саме таку радіоапаратуру обрали, а не скажімо, тх12 чи тх16? Якими критеріями керувались? Ви не подумайте, я не противник таких девайсів, просто цікаво, адже ціна +- однакова і функціонал теж
BenderittoGX-12 ELRS має 2 модулі, на 2.4 та 915 Mz. Вона менша та зручніша за тх16, ще кажуть в неї кращі стіки.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Цікаво, чому саме таку радіоапаратуру обрали, а не скажімо, тх12 чи тх16? Якими критеріями керувались? Ви не подумайте, я не противник таких девайсів, просто цікаво, адже ціна +- однакова і функціонал теж
BenderittoХотів Boxer, але замовив новинку:)
чому :unsure:GX-12:
-OLED-дисплей (у верхній частині апаратури, зручно)
-Дводіапазонний передавач
-Стик GX01 CNC Aluminum
-Складні антени (зручність зберігання та транспортування)
-Остання модель від Radiomaster

Хотів Boxer, але замовив новинку:)
чому :unsure:GX-12:
-OLED-дисплей (у верхній частині апаратури, зручно)
-Дводіапазонний передавач
-Складні антени (зручність зберігання та транспортування)
-Остання модель від Radiomaster
IvanKo_UAце мій перший пульт, сподіваюся не помилився

всім доброго дня. Підкажіть можливо хтось має контакт хорошого майстра, щоб поремонтувати відеошолом Cobra Skyzone X V4, включений впав у воду, після просушки не вмикається. дякую

всім доброго дня. Підкажіть можливо хтось має контакт хорошого майстра, щоб поремонтувати відеошолом Cobra Skyzone X V4, включений впав у воду, після просушки не вмикається. дякую
rokiseЗверніться до @Артем у цій темі:

rokiseЗвертайтесь

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху