Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

SkyZone Cobra X V2 з чорним екраном

Andara

Новачок
Учасник

Репутація:

25.03.25
3
0
1
Вітаю!
Допоможіть будь ласка розібратися з поломкою на SkyZone Cobra X V2.

Як все починалось: в мене є 3 комплекти цих окулярів, які були підключені до ноутбуків по hdmi з симулятором fpv. Проводилось навчання майбутніх пілотів фпв.
Все було чудово, але поступово окуляри почали відмовляти - пілот ввечері вимкнув акуляри, ноутбук, а вранці вже окуляри не працюють.

Поломка проявляється в тому, що на дисплеї нічого не відображається. При ввімкненні видно, що активувалося підсвічування дисплея, окуляри видали звуковий сигнал, при натисканні кнопок також є звук. Але дисплей чорний. Всі окуляри поводяться однаково - чорний дисплей, є звуковий сигнал.
Заміна приймача, або робота без приймача - те саме - чорний дисплей.
При увімкненні логотип теж не відображається.
І так я вже маю 3 комплекти і всі з однаковою поломкою, які відмовили на протязі року.

Вже пробував перекидати материнські плати між ними, дисплеї.. нічого.
Є підозра, що злетіла якась флешка. Можу прошити, от тільки яку і чим?

Списався з John Li alex@skyzonehobbies.com, вони вже були готові мені вислати на заміну плати, запитали звідки я. Після відповіді " Україна" - до сьогодні повний ігнор мене.
Якби це був один комплект - можна було б купити нові. Але 3 комплекти мені не по кишені.

Якісь ідеї будуть?

Вкладення

• photo_2025-08-08_08-22-22 (2).jpg
    photo_2025-08-08_08-22-22 (2).jpg
    167.4 КБ · Перегляди: 13
  • photo_2025-08-08_08-22-22 (3).jpg
    photo_2025-08-08_08-22-22 (3).jpg
    213.1 КБ · Перегляди: 11
багато скаєм займаюсь
то не прошивка, то залізо
присилайте, гляну

дякую за пропозицію, але хотілося б своїми силами їх зробити.
AndaraПри тому не знаючи що де і як робити? Що ж, успіхів. Таким шляхом можна тільки гірше зробити.
В будь-якому випадку, знаєте, де мене шукати.
Запчастини є.
І кобра в2 теж є робоча на підкинути/перевірити щось. Хоча, там і так все зрозуміло зазвичай.

При тому не знаючи що де і як робити? Що ж, успіхів. Таким шляхом можна тільки гірше зробити.
В будь-якому випадку, знаєте, де мене шукати.
Запчастини є.
І кобра в2 теж є робоча на підкинути/перевірити щось. Хоча, там і так все зрозуміло зазвичай.
skljarikякби мені була потрібна послуга з ремонту - я б так і написав. на сьогодні дякуючи волонтерам учні навчаються на SKY04X, а ці окуляри чекають свого часу. в нас в школі достатньо ентузіастів котрі ремонтують техніку (починаючи від польотників закінчуючи відіками rush та akk), технічна база велика. не вистачає тільки деякої інформації (сервісмануалу).

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху