Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

SkyZone Cobra X V4 Питання до дальності

StOpO4kA

Новачок
Учасник

Репутація:

25.08.25
8
1
3
🎮
RadioMaster TX12 MKII ELRS
🥽
SkyZone Cobra
🛸
-
Шановне панство, нещодавно став власником новенького шолому Cobra X V4, щось скільки з ним вожусь все ніяк не виходить! Коли я починаю літати на свої 7-ці то на дитснації в 100 метрів починаю крашитись та пропадати відеосигнал, якщо що то на дроні стоїть VTX RUSHFPV Tank Solo 1.6W 5.8 GHz таблицю начебто підібрав, зміну потужностні зробив, а все одно як не міняй одна і та ж дальність крашу відеосигналу. Антенни всі одної полярності CHERRY RHCP 5.8GHz. В чому саме може бути проблема? Може дійсно в шоломі?

Антенка зі штирьком? Був у мене якось смажений втх, він передавав на відстань 1см і абсолютно не грівся) добре мати 2 дрони, що завжди можна підкинути інший втх та перевірити.

Вкладення

• Screenshot_20251205-071835_Chrome.jpg
    Screenshot_20251205-071835_Chrome.jpg
    40.1 КБ · Перегляди: 1
поміряти потужність що VTX віддає в антену, для цього треба якийсь паверметр або tinySA з атенюатором

Насправлі причин може бути багато:

1. Брак VTX - заміна
2. Брак комплектного пігтейлу - можна поміняти на товщий екранований RG316 (RG178 має майже вдвічі більше загасання, ніж RG316)
3. Замінити антени на інші - наприклад Foxeer Lolipop 4+ ( довжина 15 см.)
4. Погратися з режимами на кобрі (MIX/Diversity)
5. Прошити кобру новою прошивкою, але я так розумію вона і так нова якщо купили недавно.
6. Підібрати відеоканал наближений до характеристик антен. Найкраще обрати канал відеопередавача з частотою до найближчої відповідністі центральній частоті антени.
7. Далі варто застосувати калькулятор гармонік, який дасть уявлення чи не впливають на обраний відеоканал гармоніки від випромінювання передавача керування.
тут: https://vtx.in.ua/hrm

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху