Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Смуги на екрані . Що їх викликає?

Камера не вдарена? Наче OSD йде без перешкод?

Можна спробувати перемкнутись на інший канал подалі по частоті, наприклад R8, можливо це ефірні завади

"Наводки"!?
Огляньте пайку, антени та їх з'єднання. Промийте конектори антен, VTX`а та VRX`а у спирті.
Антени бажано розміщувати подалі від карбонової рами, силових дротів, акумуляторів. Але у більшості випадків маємо що маємо.
Можливо, є стороннє випромінювання яке впливає на відео.

"Наводки"!?
Огляньте пайку, антени та їх з'єднання. Промийте конектори антен, VTX`а та VRX`а у спирті.
Антени бажано розміщувати подалі від карбонової рами, силових дротів, акумуляторів. Але у більшості випадків маємо що маємо.
LolXDДякую, гадаю, ваші поради допоможуть. Відпишусь

"Наводки"!?
LolXDПоміняв на діполь ку з мукродрона, реально все пішло. Тепер питання, чи можна діполь ставити на akk race ranger?) нічого з втх не трапиться при тривалому польоті?

Переглянути попередні відповіді...
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Поміняв на діполь ку з мукродрона, реально все пішло. Тепер питання, чи можна діполь ставити на akk race ranger?) нічого з втх не трапиться при тривалому польоті?
emptysourceЗгідно норм - поляризації антен передавача і приймача мають співпадати. Інакше будуть втрати. Зазвичай у дипольок - лінійна поляризація, а в антен під аналогове відео - кругова права (нехай мене виправлять спеціалісти).
Щодо поляризацій від Флеша

Також, я тут дуже не впевнений бо не пам'ятаю звідки в мене це в голові, є залежність від розмірів антени та пікової потужності яку вона здатна випромінювати.

ІМХО АКК Race Ranger поганенький VTX який на додачу полюбляє залазити на сусідні канали при нагріванні.

А щееее ці полоси цілком можуть бути як від роботи моторів так і ESC/BEC. Там вже треба гратися з живленням VTX та екрануванням.

Згідно норм - поляризації антен передавача і приймача мають співпадати. Інакше будуть втрати. Зазвичай у дипольок - лінійна поляризація, а в антен під аналогове відео - кругова права (нехай мене виправлять спеціалісти).
Щодо поляризацій від Флеша

Також, я тут дуже не впевнений бо не пам'ятаю звідки в мене це в голові, є залежність від розмірів антени та пікової потужності яку вона здатна випромінювати.

ІМХО АКК Race Ranger поганенький VTX який на додачу полюбляє залазити на сусідні канали при нагріванні.

А щееее ці полоси цілком можуть бути як від роботи моторів так і ESC/BEC. Там вже треба гратися з живленням VTX та екрануванням.
LolXDТакож, я тут дуже не впевнений бо не пам'ятаю звідки в мене це в голові, є залежність від розмірів антени та пікової потужності яку вона здатна випромінювати.

Ось у мене те саме в голові

Ось у мене те саме в голові
emptysourceЯкщо вам важлива дальність та стабільність, тоді звісно "мікропіпка від жужика" не підходить.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
86
Назад
Зверху