Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

SpeedyBee Master 5 V2

SpeedyBee Master 5 V2 Freestyle

Не має прав доступу, щоб купити (319.99 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
782
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
SpeedyBee Master 5 V2 - Універсальний 5-дюймовий FPV дрон SpeedyBee Master 5 V2 з аналоговою або DJI O3 системою.

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Вчора почав збирати раму на моторах speedybee 2306,5 на 1800кв і стекові f405v3. Коли спаяв підключив через смоукстопер, все ок. Прошив мотори на блюджей, все ок. Потім підключаю акум, налаштовую напрямок моторів в бетайфлай і через деякий час налаштувань підключаю знову акум і один мотор задимівся і потім регулятор то бачить мотори, то не бачить. Чи то стек попався бракований чи що, не знаю. Замовив новий мотор і певно буду перекидувати то все на стек 55а f405v4

Вчора почав збирати раму на моторах speedybee 2306,5 на 1800кв і стекові f405v3. Коли спаяв підключив через смоукстопер, все ок. Прошив мотори на блюджей, все ок. Потім підключаю акум, налаштовую напрямок моторів в бетайфлай і через деякий час налаштувань підключаю знову акум і один мотор задимівся і потім регулятор то бачить мотори, то не бачить. Чи то стек попався бракований чи що, не знаю. Замовив новий мотор і певно буду перекидувати то все на стек 55а f405v4
KusfusЖорстко!

KusfusЗа V4 нема сенсу переплачувати, для 5" 30А навіть вистачить

За V4 нема сенсу переплачувати, для 5" 30А навіть вистачить
vproЯк раз таки за польотник v4 є сенс переплатити, бо на v3 браку все більше. А от регулятор обертів дійсно на 50А з головою вистачить. Але якщо замовляти стек наприклад на алі, то там я не зустрічав v4 польотника в комплекті з регулятором 50А, є або 55 або 60. Окремо купляти ще дорожче буде.
Я би переплатив, гірше не буде, і різниця в $5-10 не такі і великі гроші, тим паче зараз стек 55А-v4 коштує дешевше ніж 50А-v3 коштував рік назад.

Може хто має налаштування для цього дрончика, то поділіться будь ласка чи підкажіть як його налаштувати в бетафлайт?! Поміняв на інший стек, все працює

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху