Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Стартував RaceGOW 3 - ще одна подія, яка заставить вас літати більше, незалежно від рівня навичок

• Автор теми Автор теми vpro
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 25
  • Перегляди Перегляди 1 тис.

vpro

Експерт
Добродій

Репутація:

За підтримку Спілки!
28.07.24
554
430
63
🎮
RM Boxer RotorRiot Edition
🥽
Skyzone 04x Pro
🛸
65mm, 18g, 32500kv
Якщо вам не цікаві серйозні гонки (як мені), - це не причина не читати цей пост.

RaceGOW - це подія, організована онлайн для всього світу, але участь можна брати як онлайн (у Velocidrone), так і офлайн на зібраній в себе вдома трасі.

Тривалість: 12 вересня - 5 січня
8 трас, які змінюються кожні два тижні.

Категорії:
  • 1S Whoop - будь-які компоненти, обов'язкові дакти, пропи до 2"
  • HD 1S Whoop - все те саме на цифрі
  • Open - без обмежень
  • Velocidrone - будь-які 1S вупи. Офіційні траси знаходяться за пошуком RaceGOW3
Призи є як і за кращий час, так і рандомні, що важливо.

Реєстрація у формі на сайті. Кожні два тижні треба здати DVR із найкращою спробою (3 кола підряд). Відео переглядають на стрімах в ютубі.
Рекомендую купити Velocidrone і літати в ньому теж, навіть якщо плануєте збирати трасу в себе. Думаю, людям, які не звикли брати участь у гонках, запам'ятати трасу без маркерів як у симуляторі буде важко. Мені було б.

Для збірки траси треба
  • 20 секцій труби від 61см. (більше можна, менше ні)
    Найпростіше, напевно, поліпропіленової для води, але там з'єднання холодними або не влазять, або влазять дуже тісно
  • 4 коліна
  • 6 трійників
  • 2 хрестовини
  • 4 п'ятинаправлені конектори, алетаких в Україні не знайшов ніде, можна експериментувати із 3д друком чи свердлити додаткові хрестовини

Огляд першої траси:

Анонс від Nick Burns:

Трасу зібрав. Поліпропіленові труби у з'єднання таки не влазять, довелося розсвердлювати всі (маю ступінчате свердло і перове).
Поки у симуляторі 31с рекорд, в реальності щось типу 34 на першій трасі. Це в рази гірше за досвідчених гонщиків, але прогрес невеликий є.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Планую зібрати трасу через неділлю. Дякую за інфу!!!
Цікаво що вийшло у вас
Зменьшувати діаметр труби планую шляхом нагрівання залізної труби необхідним внутрішнім діаметром, та швидким охолодженням пайки в воді

Цікаво що вийшло у вас
Зменьшувати діаметр труби планую шляхом нагрівання залізної труби необхідним внутрішнім діаметром, та швидким охолодженням пайки в воді
MagshifterЗа той час краще у велосідроні вивчити її добре. Треба буде купити пакет із вупами, але він щось типу 200грн всього.
Всі траси шукаються пошуком RaceGOW3.

За той час краще у велосідроні вивчити її добре. Треба буде купити пакет із вупами, але він щось типу 200грн всього.
Всі траси шукаються пошуком RaceGOW3.
vproДякую. Як раз після 7 числа буде зарплатня. То зможу і трасу зібрати, і купити пакет із вупами :)

Дякую. Як раз після 7 числа буде зарплатня. То зможу і трасу зібрати, і купити пакет із вупами :)
MagshifterПорада алгоритм проходження трас це орбіти зі зміною висоти які переходять одна в одну , тобто вчись літати боком)))

Цікаво що вийшло у вас
Magshifter
Це напевно марудніше, ніж те, що робив я, бо цей пластик дуже легко плавиться, навіть у процесі свердління трохи.
У мене якраз вийшло, що розсвердлені до 20мм з'єднання тісно тримають трубу.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Спробував в велосідрон знайти траси - тільки першого і другого RaceGOW знаходить, третіх не має.
Я для доступу маю зареєструватись?

ps. перезапустив Velocidrone і зʼявились

Спробував в велосідрон знайти траси - тільки першого і другого RaceGOW знаходить, третіх не має.
Я для доступу маю зареєструватись?

ps. перезапустив Velocidrone і зʼявились
INovне забудь купити мікродрони)))

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Як успіхи на другій трасі? Вона складніше за першу. Я сьогодні зранку почав тренувати її в Велосідрон (в живу цей сезон не планую).

1728030440898.jpeg

Я знаю нік vpro, а хто ще з наших її літає?

• Like
Реакції: vpro
Як успіхи на другій трасі? Вона складніше за першу. Я сьогодні зранку почав тренувати її в Велосідрон (в живу цей сезон не планую).

1728030440898.jpeg

INovще трохи оффтоп про велосідрон. Більшість ці траси літає на Crazybee Micro. Мені він здався схожий на air65. Як вам?

1728030440898.jpeg

INovну я б сказав що ця траса легша за попередню в плані думалки , бо в цій зміни напряму орбіти 2 чекпоінта на початку і 2 чекпоінта в кінці , а на попередній треба було посеред траси міняти напрям, але по протяжності ця довша

ну я б сказав що ця траса легша за попередню в плані думалки , бо в цій зміни напряму орбіти 2 чекпоінта на початку і 2 чекпоінта в кінці , а на попередній треба було посеред траси міняти напрям, але по протяжності ця довша
scary83може я трохи зануда , але я розбиваю трек на складові а тоді вже виконую ці складові накштальт орбіта вліво 2 поінта ,орбіта вправо 4 поінта , знову вліво 3 поінта)))

• Like
Реакції: INov
1729520780621.png

Другий день на третій трасі

• Like
Реакції: INov
4 трек зробив все що міг при запису дико лагає fps доводится пристосовуватись)))

4 трек зробив все що міг при запису дико лагає fps доводится пристосовуватись)))
scary83
А скільки вже роздільна здатність?

До речі, там зразу в меню на ESC є регулювання яскравості, дуже приємно, що можна зробити, щоб тільки траса яскрава була.

А скільки вже роздільна здатність?

До речі, там зразу в меню на ESC є регулювання яскравості, дуже приємно, що можна зробити, щоб тільки траса яскрава була.
vproта щось сьогодні при включені OBS fps садить до 30)))

та щось сьогодні при включені OBS fps садить до 30)))
scary83Та ні, як маю на увазі, що можна роздільну здатність зменшувати сильно, ми ж звикли до 520р, чи скільки там на аналозі.

А я теж сьогодні зайшов у налаштування і помітив, що в мене фреймрейт залоканий на 60 був. Виключив це, стало набагато легше літати.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху