- 28.07.24
- 554
- 430
- 63
- 🎮
- RM Boxer RotorRiot Edition
- 🥽
- Skyzone 04x Pro
- 🛸
- 65mm, 18g, 32500kv
Якщо вам не цікаві серйозні гонки (як мені), - це не причина не читати цей пост.
RaceGOW - це подія, організована онлайн для всього світу, але участь можна брати як онлайн (у Velocidrone), так і офлайн на зібраній в себе вдома трасі.
Тривалість: 12 вересня - 5 січня
8 трас, які змінюються кожні два тижні.
Категорії:
Реєстрація у формі на сайті. Кожні два тижні треба здати DVR із найкращою спробою (3 кола підряд). Відео переглядають на стрімах в ютубі.
Рекомендую купити Velocidrone і літати в ньому теж, навіть якщо плануєте збирати трасу в себе. Думаю, людям, які не звикли брати участь у гонках, запам'ятати трасу без маркерів як у симуляторі буде важко. Мені було б.
Для збірки траси треба
Огляд першої траси:
Анонс від Nick Burns:
RaceGOW - це подія, організована онлайн для всього світу, але участь можна брати як онлайн (у Velocidrone), так і офлайн на зібраній в себе вдома трасі.
Тривалість: 12 вересня - 5 січня
8 трас, які змінюються кожні два тижні.
Категорії:
- 1S Whoop - будь-які компоненти, обов'язкові дакти, пропи до 2"
- HD 1S Whoop - все те саме на цифрі
- Open - без обмежень
- Velocidrone - будь-які 1S вупи. Офіційні траси знаходяться за пошуком RaceGOW3
Реєстрація у формі на сайті. Кожні два тижні треба здати DVR із найкращою спробою (3 кола підряд). Відео переглядають на стрімах в ютубі.
Рекомендую купити Velocidrone і літати в ньому теж, навіть якщо плануєте збирати трасу в себе. Думаю, людям, які не звикли брати участь у гонках, запам'ятати трасу без маркерів як у симуляторі буде важко. Мені було б.
Для збірки траси треба
- 20 секцій труби від 61см. (більше можна, менше ні)
Найпростіше, напевно, поліпропіленової для води, але там з'єднання холодними або не влазять, або влазять дуже тісно - 4 коліна
- 6 трійників
- 2 хрестовини
- 4 п'ятинаправлені конектори, алетаких в Україні не знайшов ніде, можна експериментувати із 3д друком чи свердлити додаткові хрестовини
Огляд першої траси:
Анонс від Nick Burns: