Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Якщо просто перевести стокову мобулу7 на 2S, то можна спаяти два BT2.0 кабелі і використовувати дві 260 або 300 батарейки.
Ідеальний варіант, для якого ніде крім США нема в наявності батарейок, - це BT3.0 і 2S батарейки на 300.
Ще є варіант XT30, але у нього є великий мінус - вага балансувального кабеля і самого XT30.
vproЯ хотів скласти щось, що буде нормально літати. Судячи з того, що найближче до мого творіння-це Hglrc draknight 2. По вазі я зроблю +-. Так, пропи там більші ніж мої, тому побачимо що з цього вийде.
Також я орієнтувався на збірки astrorc. Їх готове рішення-майже таке ж як і у мене. У будь якому випадку тести все покажуть. З 2 коннекторами bt 2-цікаво. Треба спробувати до моменту , коли приїдуть мої аккуми.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.