Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

ToolkitRC M6D 500W

ToolkitRC M6D 500W V3

Не має прав доступу, щоб купити (37.00 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
783
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
ToolkitRC M6D 500W - Двоканальний зарядний пристрій з потужністю до 500W для акумуляторів.

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Вітаю! Хочу купити собі в найближчій перспективі M6D. Хотів би запитати, який блок живлення використовується аби це все діло працювало? Заряджати планую на обох каналах батки 6s.
Знання мої в цих справах дуже погані, так що сподіваюсь, що хтось зможе допомогти

Вітаю! Хочу купити собі в найближчій перспективі M6D. Хотів би запитати, який блок живлення використовується аби це все діло працювало? Заряджати планую на обох каналах батки 6s.
Знання мої в цих справах дуже погані, так що сподіваюсь, що хтось зможе допомогти
blvckl1stВикористовую з ним ADP450, по суті ToolkitRC позиціонують його якраз для M6D. Бачив що переробляють БЖ від комп'ютера але не захотів з цим бавитись, плюс сам блок живлення компактний проти БЖ від компа. Також підключаю наприклад до нього окуляри коли час від часу літаю в симуляторі.

Вкладення

• 20260428_162115.jpg
    20260428_162115.jpg
    592.6 КБ · Перегляди: 9
blvckl1stВ догонку цей БЖ витягує зарядку наприклад однієї 6P3S з підключенням до двох портів M6D.

краще брати ближче до напруги батарей, тобто, 24в
потужність рахуйте зі своїх потреб
наприклад, якщо заряджати 2 батареї 6 банок струмом 4а, то виходить P=UI = 2*6*4.2*4 = 200вт
Блок має бути з запасом, хочаб 250-300вт
А краще рази в 2 більше, тоді і грітись майже не буде.
Наприклад, мінвел на 350вт
Якщо є зайві гроши - можна взяти і тулкіт ADP450, наприклад.

Хлопці, дякую вам за відповіді!
Я просто побачив, що хлопчина на ютубі використовує блок на 67 ватт і кабель живлення ToolkitRC SC100 USB-C-XT60.
Думав, що за копійки в мене буде нормальна зарядка. Можливо підкажете якісь інші альтернативи чи по такому запиту нічого не буде? Щоб ткнув і не парився, ну і не за всі гроші світу)
Бо з 2s батками в мене все простіше. Вставив їх у vifly toothstor, який підʼєднано до 65w блоку виставив їх на 0,4А і чекаю. А тут щось взагалі складно🥲

Хлопці, дякую вам за відповіді!
Я просто побачив, що хлопчина на ютубі використовує блок на 67 ватт і кабель живлення ToolkitRC SC100 USB-C-XT60.
Думав, що за копійки в мене буде нормальна зарядка. Можливо підкажете якісь інші альтернативи чи по такому запиту нічого не буде? Щоб ткнув і не парився, ну і не за всі гроші світу)
Бо з 2s батками в мене все простіше. Вставив їх у vifly toothstor, який підʼєднано до 65w блоку виставив їх на 0,4А і чекаю. А тут щось взагалі складно🥲
blvckl1stДешевший варіант он skljarik запропонував, або переробляти старий БЖ для компа, в ютюбі купа відео є. Але як на мене це все громізкі рішення і я від них відмовився свого часу.

Переглянути попередні відповіді...
Дешевший варіант он skljarik запропонував, або переробляти старий БЖ для компа, в ютюбі купа відео є. Але як на мене це все громізкі рішення і я від них відмовився свого часу.
RedRockОкей, а якщо не морочитись і взяти до прикладу іншого виробника ( HOTA D6pro), там блок живлення вбудований. Слабкий, але вже є. Чи зможу я ним заряджати дві батки одночасно?
Перепрошую за те, що туплю, але мої знання тільки такі, що слід заряджати струмом від половини до повної ємності.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Окей, а якщо не морочитись і взяти до прикладу іншого виробника ( HOTA D6pro), там блок живлення вбудований. Слабкий, але вже є. Чи зможу я ним заряджати дві батки одночасно?
Перепрошую за те, що туплю, але мої знання тільки такі, що слід заряджати струмом від половини до повної ємності.
blvckl1stв хоти д6 якраз 200 вт блок, як і у м6дак. на 4А заряду 6 банок саме те.
Якщо треба більший струм - вона все одно буде обмежувати до 4А
Теж тіки зовнішній блок потужніший допоможе
Доречі, блоки мінвел далеко не самі дешеві, бо якість. Можна рази в 2 дешевше аналоги знайти зі схожими характеристиками.
Ви, для початку, для себе вирішіть який струм заряду Вам потрібен. Бо, одночасно можно заряджати хоч 10 батарейок, але і струм буде в 10 раз більше, ніж одну.

в хоти д6 якраз 200 вт блок, як і у м6дак. на 4А заряду 6 банок саме те.
Якщо треба більший струм - вона все одно буде обмежувати до 4А
Теж тіки зовнішній блок потужніший допоможе
Доречі, блоки мінвел далеко не самі дешеві, бо якість. Можна рази в 2 дешевше аналоги знайти зі схожими характеристиками.
Ви, для початку, для себе вирішіть який струм заряду Вам потрібен. Бо, одночасно можно заряджати хоч 10 батарейок, але і струм буде в 10 раз більше, ніж одну.
skljarikЯ вже і через нейромережі прогнав свій запит, щоб зрозуміти.
По ідеї D6 pro або аналог на 200w підійшли б ідеально і вивозили зарядку двох малих 6s lipo одночасно( 1400mah) або 6s1p li-ion (4000-4200mah) + lipo, що було б ідеально під мої потреби . Але тепер стає питання фінансів. Привабливіше виглядає зібрати комплект з зарядної станції та блоку окремо. Бо ціни на d6 pro почали кусатись. Ще декілька місяців тому, коли я почав збирати свій 6s 3.6 можна було купити Hota за 87. Ну акції ніхто не відміняв і можна було б взяти вигідно. Зараз же із того, що я пролистав на алі- або не зрозуміло, яка там вилка, або 90$+ доставка в 25)

Як варіант, ще можна серверний блок на 12в взяти
на олх бачив варіанти 1000-1500грн за 800вт блок
в інеті на популярні моделі купа інфи як їх ввімкнути (зазвичай 1-2 перемички на роз'ємі)

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Я ось так використовую. Бж 500 вт з активним охолодженням.

Вкладення

• 20260429_124924.jpg
    20260429_124924.jpg
    1.2 MБ · Перегляди: 6
Я ось так використовую. Бж 500 вт з активним охолодженням.
Fankuтеж такий блочок є, куплений новим на олх за смішні 400грн пару років тому
трошки доробив його, щоб можна було обмежувати струм
Заряджав ним 3 комірки li-nmc 180аг струмом 15-35А в період блекаутів (автономка для котла)
+- свої характеристики тримає, ціна-якість норм. Не Meanwell, звичайно, але, працюэ.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху