Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Тренувальний політ в Velocidrone після реальних fpv

• Автор теми Автор теми Blind
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 14
  • Перегляди Перегляди 861

Blind

Новачок
Добродій

Репутація:

За підтримку ЗСУ! За підтримку Спілки!
14.08.24
14
17
3
🎮
RadioMaster TX12
🥽
Fat Shark Dominator HDO2.1
Було цікаво наскільки став краще літати в симуляторі після того як довгий час літав тільки в реальності. В результаті трішки не дотягнув до свого рекордного часу на цій трасі. Відкритий для критики та порад)

Та все нормально, тільки дрон виглядає важким і на такому треба наперед починати повертати.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Дуже гарно літаєш! Відчувається гарний досвід пілотування! Скільки вже пілотуєш по годинам приблизно?
Лайк і підписка!

Орієнтовно 20 годин у Freerider, біля 50 годин у Velocidrone, до 10 годин у Liftoff. В реальності на тінівупах і більших дронах складно сказати, тут немає таймера який фіксує😂

Орієнтовно 20 годин у Freerider, біля 50 годин у Velocidrone, до 10 годин у Liftoff. В реальності на тінівупах і більших дронах складно сказати, тут немає таймера який фіксує😂
BlindЄ на апаратурі можна плдивись зашальний час)))

Як на мене, надто пізно входиш в повороти.

Як на мене, надто пізно входиш в повороти.
SimpleUserЄ таке, на мій погляд там потрібно в місцях розгону раніше або агресивніше скидати швидкість і крутіше заходити в шпильки. Там взагалі весь політ дуже розмашистий.

В авіації це мае назву нескоординуваность руху.Як льотчик інструктор говорю. Перепрошую, клубу 90, трохи таке

В авіації це мае назву нескоординуваность руху.Як льотчик інструктор говорю. Перепрошую, клубу 90, трохи таке
OldМожете пояснити більш детально?
Або можливо направити де про це можна почитати.

Переглянути попередні відповіді...
Можете пояснити більш детально?
Або можливо направити де про це можна почитати.
BlindЗагалом, це невідповідні рухи по осях керування, якщо узагальнити. Якщо говорити як кажуть у хобі, то мало крену і компенсації по ньому. Ти зупиняєшся в розвороті чого не повинно бути. На літаку ти рвонув би у штопор.
Форум глюче, це моя old відповідь

Загалом, це невідповідні рухи по осях керування, якщо узагальнити. Якщо говорити як кажуть у хобі, то мало крену і компенсації по ньому. Ти зупиняєшся в розвороті чого не повинно бути. На літаку ти рвонув би у штопор.
Форум глюче, це моя old відповідь
OldО. То може підтвердите мої хлопські думки щодо зміни оежиму польоту в залежності від швидкост та потреби у енергійному маневруванні на трасі?

О. То може підтвердите мої хлопські думки щодо зміни оежиму польоту в залежності від швидкост та потреби у енергійному маневруванні на трасі?
Hindinusa
щодо зміни оежиму польоту в залежності від швидкост
Це як?

vproНу DRL тренуюся. На малих швидкостях дрон веде себе класично по-дроновому, тобто розвороти приоритетно по YAW, крени призводять до знесення в сторону. При збільшенні швидкості вже ЛА перехдить у режим більш близький до літакового типу, тобто розвороти переважно по Roll із задіянням YaW для стабілізації та компенсації курсу, енегійність дорулювання у розвороті залежить від рівня газу, Yaw під час енергійного развороту призведе до ламання траєкторії.

Ну DRL тренуюся. На малих швидкостях дрон веде себе класично по-дроновому, тобто розвороти приоритетно по YAW, крени призводять до знесення в сторону. При збільшенні швидкості вже ЛА перехдить у режим більш близький до літакового типу, тобто розвороти переважно по Roll із задіянням YaW для стабілізації та компенсації курсу, енегійність дорулювання у розвороті залежить від рівня газу, Yaw під час енергійного развороту призведе до ламання траєкторії.
HindinusaА де тут "зміни режиму польоту"?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху