Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Тренування. Підняв собі настрій зранку

• Автор теми Автор теми Old
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 7
  • Перегляди Перегляди 244

Old

Просунутий
Учасник

Репутація:

12.08.24
24
27
13
🎮
TX16s
🥽
Skyzone04X v2
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
"...та, але міняти не буду." - ну і даремно)
можно ж конф сберегти.
а потім загрузити якщо будет біда. можно налаштувати кілька варіантів і на полі перемикати)

В мене теж така мобула. З коробки наче норм була. Але коли я в полі посидів з ноутом і поексперементував, то вийшла взагалі пушка ракета. А ще я знайшов величезну стару сосну в якої багато гілок і маленьких віточок. Тренуюся пролітати через неї навскрізь оминаючи всі перешкоди. Дуже тренує мікрорухи.

В мене теж така мобула. З коробки наче норм була. Але коли я в полі посидів з ноутом і поексперементував, то вийшла взагалі пушка ракета. А ще я знайшов величезну стару сосну в якої багато гілок і маленьких віточок. Тренуюся пролітати через неї навскрізь оминаючи всі перешкоди. Дуже тренує мікрорухи.
SimpleUserВ тебе шоста чи восьма версія?

SimpleUserА ще раджу відключати AIR, без нього реально цікавіше.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху