Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Трійка, п'ятірка, сімка чи десятка?

FDuren

Активіст
Учасник

Репутація:

11.08.25
52
0
6
🎮
Radiomaster
🛸
ZOHD Altus
Є досвід на мінівуп, і дуже малий досвід на інших дронах, "десятка", літачок і ракетка. Хочу викинути останні кошти на свій великий дрон. В пріоритеті:

- Хороша камера

Не гірша, ніж на моєму мінівуп Mobula 7 HD, я використовую SD-Card в дрон для запису відео польотів, якість мене влаштовує. Тепловізор так, ну то дорого багато...

- Дальність, висота

Є потреба піднятись кілометрів на три, час, від часу. І при цьому повернути дрон...

- Динамік, мікрофон, неон...

🤩 Тобто хочу таке поставити.

Поки-що домовляюсь "десятку". Бюджет 20к...

Я теж загорiвся i останнi кошти на той час витратив на дальнелiт , але потiм зрозумiв що лiтати нема де , i купив вуп . Не витрачайте грошi на свою мрiю , зараз не той час.

Я теж загорiвся i останнi кошти на той час витратив на дальнелiт , але потiм зрозумiв що лiтати нема де , i купив вуп . Не витрачайте грошi на свою мрiю , зараз не той час.
KudrikУ мене завше буде де літати. Тому дальньоліт нормально.

А чи не думали ви зібрати собі дрон самостійно? До прикладу у TJRC є гарні рами в різних розмірах. Все інше-також можна додати. Бо купити фабричний готовий дрон -це дорого, а компоненти в ньому можуть бути не найкращі. У випадку самостійної збірки зможете задовольнити будь-які свої потреби і досягнути необхідного балансу

А чи не думали ви зібрати собі дрон самостійно? До прикладу у TJRC є гарні рами в різних розмірах. Все інше-також можна додати. Бо купити фабричний готовий дрон -це дорого, а компоненти в ньому можуть бути не найкращі. У випадку самостійної збірки зможете задовольнити будь-які свої потреби і досягнути необхідного балансу
blvckl1stцЫкаво, а ви підраховували на скільки дешевше?
Наприклад зібрати аналог Вейпору 5 , О4 про, елрс, джпс
Цикаво матиматику подивиться...

цЫкаво, а ви підраховували на скільки дешевше?
Наприклад зібрати аналог Вейпору 5 , О4 про, елрс, джпс
Цикаво матиматику подивиться...
_ДмитроДивіться, я можу сказати по компонентам для свого 3.6, але зауважу, що тільки wtfpv версія:
Стандартний deepspace fpv seeker 35 коштує 200,5 долларів. Це версія з gps( тут можна відняти 10 долларів на цей модуль).
Якщо розглядати компоненти, які в ньому( рама, мотори, стек, єрлс) окремо , то це вийде дорожче.
Я збираю собі дрон під альтернативні потребі і в кращій комплектації, на мою думку. Усі товари замовляв на алі використовуючи промокоди і акції.
Тепер по цінам:
• рама на оф. Сайті коштує 45$. Там є купон на -10$, але є платна доставка і це не зовсім вигідно.
Я взяв в магазині на алі за 43,48$
• мотори- стандартні з сильно великим кв для моїх задач. І коштують 76$ за комплект( також на сайті), на алі ціна інша. Але я вибрав axisflying c 206 1960kv, які за промо і знижками мені вийшли в 46,31.
• стек І модуль erls :стандартний hakrc f722 коштує на сайті( тут уточню що на сайті deepspace) 80 з копійками долларів. Зараз знижка -50% і можна його купити за 41.5(Але врахуйте, що такі промо дуже рідко бувають і це скоріше за все тупо утилізація того, що мало купують).
Але я собі взяв свіжіший і потужніший на алі. По erls так само.
Ця покупка у мене вийшла в 86,46 ( flywoo goku h743 pro 45a( а hakrc на 40) і tcxo elrc el24p.
Ну і ще декілька долларів на пропи)
Загальна сума в мене вийшла
180,93$. За такі гроші можна купити sub250 oasisfly 35. Але він буде гіршим у багатьох моментах.
Але все ж таки це ситуативна штука і під різні задачі ціни можуть плавати.

blvckl1stДоброго. Немає часу та і досвід в цьому також не великий. ☹️ А взагалі треба б дрон зробити свій

Зараз 7 або 10 дюймів дешевше зібрати ніж 5 або 3. Можна придбати на ОЛХ 7-ку,10-ку за 5к (нову) і докупити відео та GPS. Але 10-ку не радив би, пропи дорого потім купляти. В мене особистий рекорд на 8" підіймався на 5 км., повертався без GPS))

Зараз 7 або 10 дюймів дешевше зібрати ніж 5 або 3. Можна придбати на ОЛХ 7-ку,10-ку за 5к (нову) і докупити відео та GPS. Але 10-ку не радив би, пропи дорого потім купляти. В мене особистий рекорд на 8" підіймався на 5 км., повертався без GPS))
MikoЦе факт. Але ж може бути і така історія, що по шапці можна отримати )

MikoАле і основна різниця в тому, що все, що продається на олх більше заточено під виліт в одну сторону. Купляти для лонгу- можливо, для фрістайлу- хз-хз)

Переглянути попередні відповіді...
Але і основна різниця в тому, що все, що продається на олх більше заточено під виліт в одну сторону. Купляти для лонгу- можливо, для фрістайлу- хз-хз)
blvckl1stНе можу погодитись на заточення в одну сторону, я "працював" на перехоплювачах, то доводилось повертати десятки разів з відстані ±8 км. П.С. І це без наземки.

Не можу погодитись на заточення в одну сторону, я "працював" на перехоплювачах, то доводилось повертати десятки разів з відстані ±8 км. П.С. І це без наземки.
MikoОт цікаво, а чи тяжко посадити подібні апарати? Ну і взагалі, наскільки мʼяко його можна заземлити? Чи ви використовуєте якусь підкладку, щоб не розбити?
Я б хотів облітати подібні)

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
От цікаво, а чи тяжко посадити подібні апарати? Ну і взагалі, наскільки мʼяко його можна заземлити? Чи ви використовуєте якусь підкладку, щоб не розбити?
Я б хотів облітати подібні)
blvckl1stДивлячись який саме борт. Та і який рівень скіла, не знаю як відповісти, отнозначно якщо 10-ку посадити як саджають тінівуп, то їй прийде кінець, але коли пропи по 600грн, або бойова частина знизу то скіл приходить швидко, і проти вітру починаєш заходити і землю відчувати і саджаєш згодом так м'яко як пушинку)) найскладніше "ракетного" типу саджати, але діло звички п.с.підкладок нема

Я б собі брав щось типу HGLRC Rekon35 V2 (вже б взяв насправді, але нема куди літати)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху