Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Трясеться дрон

Vadim1

Новачок
Учасник

Репутація:

10.11.25
3
0
1
🎮
Tx12, dji fpv rc3
🥽
Eachine EV800d, Dji goggles n3
🛸
5"
Зібрав fpv на рамі mario 5". Стек speedybee f405 v3. Мотори ysido 2207 1850kv. Прошивка betaflight 4.5.2. Піди, фільтри сток. Дрон трясеться, що при утриманні висоти, що при польоті. Навіть по звуку чути що дрон "підтраює"😅. Прошивка ESC blujay 48кгц. При 24кгц трясеться ще сильніше. Пайка норм, стек на демпферах, нічого не бовтається. Підкажіть що може бути. Лог і відео прикріпляю.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Ось відео. Лог не знаю як прикріпити.

Vadim1
Спробуй мастермультіплеєр трохи зменшити, або ще варіант коефіцієнт І знизити. Бо у мене на 3,5" схожа ситуація була. Ну і порада роби скріншоти налаштувань в Бетафлайт, як було до змін, щоб потім не забути що міняв. Але самий хороший варіант спочатку з логами розібратись. Є дуже багато відео на ютубі, особливо іноземний контент. З англійською в мене так собі, тому ставлю швидкість відтворення відео менше, та включаю автоматичні субтитри з вибором мови

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Vadim1
Бажаю здоров'я! Спробуй такі налаштування у вкладці "налаштування ПІД" закладка "налаштування фільтру":
Позиція динамічний вузькосмцговий режекторний фільтр:
- кількість зрізових фільтрів значення "3";
- найнижча частота [HZ] значення "50" (але бетка табі цього не дозволить саме по цій позиції, треба це зробити через командний рядок):
set dyn_notch_min_hz = 50
save
Примітка: всі налаштування повинні бути на стокі.
Але всерівно треба бачити логи чорної скрині.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Сам тіки починаю досліджувати фпв, але раніше вивчав авіа конструювання можливо можливо я не можу стверджувати ваша проблема полягає в кроку гвинтів ну в літаках так працює а гвинти в фпв та літаках схожі

Щось лог та відео не бачу. Я теж початківець-самоучка, тому деякі моменти можу неправильно назвати.
Варіантів може бути не мало:
1) ACD фільтр вимкнув на пульті?
2) Частота сигналу на пульті і дроні співпадає?
3) Гіроскоп відкалібрував?

Якщо все зробив, то треба лог дивитись

• Like
Реакції: Ost
Щось лог та відео не бачу. Я теж початківець-самоучка, тому деякі моменти можу неправильно назвати.
Варіантів може бути не мало:
1) ACD фільтр вимкнув на пульті?
2) Частота сигналу на пульті і дроні співпадає?
3) Гіроскоп відкалібрував?

Якщо все зробив, то треба лог дивитись
Мaxim Li1) Пульт dji fpv rc3. Там немає ADC. Або я не знаю де
2) Де можна це перевірити?
3) Звісно

1. Калібрування гіро
2. Посилання із таймкодами
notch

sound

Після всього дай сюди зворотній зв'язок

На скільки я розумію, то це більш стосується великих дронів. Але спробувати можна. Взагалі 5" повинна більш-менш нормально літати на стокових налаштуваннях. Звісно якщо немає проблем в механіці або електричних частинах

На скільки я розумію, то це більш стосується великих дронів. Але спробувати можна. Взагалі 5" повинна більш-менш нормально літати на стокових налаштуваннях. Звісно якщо немає проблем в механіці або електричних частинах
Мaxim Li"На скільки я розумію, то це більш стосується великих дронів."

Ні

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху