Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Цікава ваша критика та поради що до статей.

Олександр

Просунутий
Учасник

Репутація:

30.07.24
38
35
18
fpvgo.net
🎮
Radiomaster Boxer ELRS M2
Вітаю шановні. Так як в даний час FPV тематика забирає достатню кількість мого часу , вирішив зробити якийсь вклад в FPV тематику на Українських просторах. Нічого кращого як створення власного сайту у форматі інформативних статей не пройшло в голову)))

Хотілосяб дізнатися думку спільноти яка цікавиться FPV, про написані мною статті, можливо де щось не так пишу, більш розгорнуто потрібно писати чи щось подібне.
Я думаю що у вас достатньо буде ідей та зауважень.

Просто знаючи свою освіту по Українській мові впевнений що розвиватися є куди.

Безпосередньо посилання на статті:

Як почати літати на FPV дроні: Повний гід для початківців з вибором обладнання, пульта та першого дрона

Який обрати FPV пульт для навчання та польотів

Буду вдячний за зворотній зв'язок у вигляді: критики, порад, можливо ідей.

Розумію що наповнення не ідеальне але буду намагатися з часом наповнювати інформативним та цікавим контентом, ну і відповідно якось удосконалювати сайт.

Вітаю це дуже круто! Респектую кожному новому Україномовному ресурсу!
Перечитати наразі статті не маю можливості, обов'язково повернусь до цього пізніше, а ось щодо дизайну сайту то одразу ж очі натикаються на логотип. Треба якось більш цікавіше і приємніше. Це моя суб'єктивна точка зору.

Доречі додай свій блог тут до себе у профіль, щоб можна було швидесенько перейти кожному хто зацікавиться. Також, можеш опублікувати деякі статті тут на форумі і зробити посилання на першоджерело, допоможе у просуванні твого проекту, так як форум вже досить добре ранжирується у гуглі.
Ну а в цілому - успіхів тобі!

Набір пристроїв, які розглядаються у статтях викликає певні сумніви, та так то ніби непогано, хоча і поверхнево трохи. За українську мову дякую однозначно

Набір пристроїв, які розглядаються у статтях викликає певні сумніви, та так то ніби непогано, хоча і поверхнево трохи. За українську мову дякую однозначно
AkceptorВітаю. Підкажіть сумніви по раціональності обрання як перших пристроїв? Можете будласка трохи розгорнуто написати. Є бажання вдосконалюватися, а критика один із засобів розвитку. Вдячний що підписалися!

Переглянути попередні відповіді...
Вітаю. Підкажіть сумніви по раціональності обрання як перших пристроїв? Можете будласка трохи розгорнуто написати. Є бажання вдосконалюватися, а критика один із засобів розвитку. Вдячний що підписалися!
ОлександрСтосовно пультів.
Наскільки я розумію, було розглянуто типу 3 пульта з різних цінових діапазонів, що ніби й нормально.
Але від себе скажу що тут як мінімум бракує 2 пультів у списку: це чогось на кшталт тх16 - з кольоровим дисплеєм, а також ТБС Танго,бо на нього часто дивляться.
Також я б особисто додав кілька пультів від Jumper RC, бо якось трохи однобоко виходить, а джампери дуже дешеві. Також дуже популярні Radiomaster Pocket.

Далі.
Не дуже розкрито плюси і мінуси наведених варіантів. Між бетафпв і навіть тх12 велетенська прірва у функціоналі. Між тх12 і боксером різниця більше суто в ергономіці.
Але варто згадати про версії Crush і Max, які мають покращені гімбали.
Оскільки про пульти від Jumper RC не згадано, то і порівняння з ними немає, очевидно. Але варто розглянути, бо з Радіомастером там є декілька концептуальних розходжень, зокрема один USB порт для даних і для зарядки.

Про екзотичніші пульти мовчу. Хоча новим дводіапащонним Радіомастером я б все ж доповнив список.

Про пульти у форматі геймпада теж мало згадано, можна просто бодай перелічити Танго, Джампер Про, Бамблбі...

Я не дуже уважно читав, та не помітив інформації про OpenTX/EdgeTx, що насправді дуже важливо, бо це як розповідати про ноутбук і не згадати Windows...

З забаганок я б хотів якусь табличку для порівняння. Також рекомендації і за/проти для різних бюджетів та вимог, але це вже для більш просунутих.

Це якщо коротко:)

Вітаю. Підкажіть сумніви по раціональності обрання як перших пристроїв? Можете будласка трохи розгорнуто написати. Є бажання вдосконалюватися, а критика один із засобів розвитку. Вдячний що підписалися!
ОлександрСтосовно раціональності, то бетафпв брати хіба що з комплектом якогось цетуса - це єдина причина віддати гроші за цей пульт.
ТХ12 мені особисто не подобається з точки зору ергономіки, але це точно один з безальтернативних варіантів, особливо якщо розглядати тільки радіомастер. Але особливої аргументації я не побачив у статті, на жаль.

Стосовно раціональності, то бетафпв брати хіба що з комплектом якогось цетуса - це єдина причина віддати гроші за цей пульт.
ТХ12 мені особисто не подобається з точки зору ергономіки, але це точно один з безальтернативних варіантів, особливо якщо розглядати тільки радіомастер. Але особливої аргументації я не побачив у статті, на жаль.
AkceptorДякую буду працювати над удосконаленням статей, та розкриттям тем більш глибше.

Ну tx16 та TangoII то вже нішеві моделі - один черещ вартість та зашироку функціональність, інший через протокол, який для початківців є занадтотпотужним та обмеженим потпродуктам "з-коробки".

Ну tx16 та TangoII то вже нішеві моделі - один черещ вартість та зашироку функціональність, інший через протокол, який для початківців є занадтотпотужним та обмеженим потпродуктам "з-коробки".
HindinusaБетафпв теж дуже нішева модель, якщо розібратися)))
Просто якщо вже писати статті, то щось більш детальне, а не у двох словах що можна загуглити

Аквіла і інші мікри дійсно нішеві і складають якісну альтернативу відверто китайським лєтадлам. Але і вони коштують на вдвічі дешевше аматорських комплектів. Доречі попит на бетафпв кіти є досить високим.

Аквіла і інші мікри дійсно нішеві і складають якісну альтернативу відверто китайським лєтадлам. Але і вони коштують на вдвічі дешевше аматорських комплектів. Доречі попит на бетафпв кіти є досить високим.
HindinusaАкіла це таке лайно що аж згадувати не хочеться))
Це гарний варіант для дитини, але не для чогось серйознішого, туди ж цетус про наприклад.
Попит на таке переважно через ціну.

Акіла це таке лайно що аж згадувати не хочеться))
Це гарний варіант для дитини, але не для чогось серйознішого, туди ж цетус про наприклад.
Попит на таке переважно через ціну.
AkceptorСаме так, але їх беруть. А потім продають)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху