Вітаю шановні. Так як в даний час FPV тематика забирає достатню кількість мого часу , вирішив зробити якийсь вклад в FPV тематику на Українських просторах. Нічого кращого як створення власного сайту у форматі інформативних статей не пройшло в голову)))
Хотілосяб дізнатися думку спільноти яка цікавиться FPV, про написані мною статті, можливо де щось не так пишу, більш розгорнуто потрібно писати чи щось подібне.
Я думаю що у вас достатньо буде ідей та зауважень.
Просто знаючи свою освіту по Українській мові впевнений що розвиватися є куди.
Безпосередньо посилання на статті:
Як почати літати на FPV дроні: Повний гід для початківців з вибором обладнання, пульта та першого дрона
Який обрати FPV пульт для навчання та польотів
Буду вдячний за зворотній зв'язок у вигляді: критики, порад, можливо ідей.
Розумію що наповнення не ідеальне але буду намагатися з часом наповнювати інформативним та цікавим контентом, ну і відповідно якось удосконалювати сайт.
Хотілосяб дізнатися думку спільноти яка цікавиться FPV, про написані мною статті, можливо де щось не так пишу, більш розгорнуто потрібно писати чи щось подібне.
Я думаю що у вас достатньо буде ідей та зауважень.
Просто знаючи свою освіту по Українській мові впевнений що розвиватися є куди.
Безпосередньо посилання на статті:
Як почати літати на FPV дроні: Повний гід для початківців з вибором обладнання, пульта та першого дрона
Який обрати FPV пульт для навчання та польотів
Буду вдячний за зворотній зв'язок у вигляді: критики, порад, можливо ідей.
Розумію що наповнення не ідеальне але буду намагатися з часом наповнювати інформативним та цікавим контентом, ну і відповідно якось удосконалювати сайт.