Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Цифрова камера для дрона + екшн камера + реєстратор

Anton_fpv

Просунутий
Учасник

Репутація:

06.04.25
34
17
8
🎮
TX 12
🥽
Cobra
🛸
Зібраний своїми руками
Вітаю, спільното!
У мене є декілька захоплень. Два з них це фпв та мотоцикл.
Для фпв хочу колись купити цифрову камеру, щоб знімати гарні польоти та краєвиди.
А для мото хочу мати камеру відео реєстратор. Щоб знімати покатушки ну і як безпосередньо реєстратор.
Так от, питання, чи можливо поєднати ці дві місії в одному девайсі?

Очевидно, що мото реєстратори не підійдуть як камери для фпв, (а може підійде)?
Очевидно, що цифра для фпв не підійде як мото реєстратор.
Але чи можна для цих цілей використовувати ті самі GoPro?

Камера-реєстратор в моєму розумінні це окремий девайс на дроні. Тобто, курсову камеру не чіпаємо.

Може хто стикався з такою задачею?
Може хтось щось підкаже?

Колись всі ставили GoPro і це навіть було типу неофіційним стандартом, звідти і пішли всякі GoPro Naked - викидали зайве щоб зменшити вагу.
Зараз GoPro вже не той, на мотоцики здається ставлять DJI Osmo Action, бо там наче картинка краща.
З іншого боку, я б для політух, мабуть, радив тупо дрон на цифрі бо це і прийнятна якість (o4 unit знімає не на рівні GoPro, але дуже пристойно), і резервний DVR на окуляри, і тупо менша вага (під нормальну камеру треба якусь 5-ку, під Thumb можна менший, але так трохи морока з налаштуванням камери), ні у не провтикаєте включити запис

Для тих задач що ти описав екшн камера впорається , з деякими "але". А саме час роботи. І найпродуктивніших це dji action. Приблизно півтори години на одному акумуляторі. Як варіант підключення через павербанк на мотоциклі подовжить час роботи.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
1
Перегляди
121
Назад
Зверху