- 29.08.24
- 96
- 130
- 33
- 🎮
- Radiomaster TX12
- 🥽
- Skyzone Cobra X v4
- 🛸
- Air75, Custom85, CineLog25
Останнє редагування модератором:
Привіт усім,
вирішив зробити апгрейд свого Meteor 75 pro та замінити стокову антену на поляризовану RHCP Lolipop.
Я вибрав HappyModel 5.8GHz 2.5db Lollipop Omni RHCP, брав на аліку, конкретного продавця чи товар рекламувати не буду, можна легко знайти щось подібне по параметрах.
ТТХ антени:
Gain(dBi):2.5db
Input Impedance(Ω):50
VSWR(5800MHZ):≤1.5
Maximum input power(W):50
Input connector type: IPEX/U.FL
Weight: 2.3gram
Length: 60mm
Це дуже легка і компактна поляризована антена.
Для монтажу достатньо зняти канопу, відкрутити VTX, відрізати термоусадку і переставити антенку (не забуваємо про нову термоусадку яка не дозволяє антені відвалитись при падіннні чи ударах).
Звісно стало питання кріплення, я використав лаковану шпильку, вона має ідеальний діаметр (~1 mm) під отвір в рамі і отвір в каналі антени, а наплив лаку служить своєрідним стопором з зворотньої сторони, і гарантує що антена буде зафіксована:
Ну і фінальний результат:
Плюси:
1. Значно краща якість передачі сигналу через перешкоди (корисно при монолітному каркасі будинку, або товстих стінах).
2. легко монтувати/розбирати.
3. кут нахилу антени легко змінити і він залишається фіксованим (наскільки відомо, то вертикальне розміщення найкраще).
4. Шпилька достатньо пружна щоб не зломати антену при падінні.
5. Вирішує проблему попадання стокової антени в пропи, що призводило до вигорання ключів ESC (усім відома проблема
)
Мінуси:
1. Вага збільшилась на 1.8 г (стокова антена 0.5г)
Звісно без поляризованих антен на окулярах в цьому немає сенсу:
Усім гарного дня
вирішив зробити апгрейд свого Meteor 75 pro та замінити стокову антену на поляризовану RHCP Lolipop.
Я вибрав HappyModel 5.8GHz 2.5db Lollipop Omni RHCP, брав на аліку, конкретного продавця чи товар рекламувати не буду, можна легко знайти щось подібне по параметрах.
ТТХ антени:
Gain(dBi):2.5db
Input Impedance(Ω):50
VSWR(5800MHZ):≤1.5
Maximum input power(W):50
Input connector type: IPEX/U.FL
Weight: 2.3gram
Length: 60mm
Це дуже легка і компактна поляризована антена.
Для монтажу достатньо зняти канопу, відкрутити VTX, відрізати термоусадку і переставити антенку (не забуваємо про нову термоусадку яка не дозволяє антені відвалитись при падіннні чи ударах).
Звісно стало питання кріплення, я використав лаковану шпильку, вона має ідеальний діаметр (~1 mm) під отвір в рамі і отвір в каналі антени, а наплив лаку служить своєрідним стопором з зворотньої сторони, і гарантує що антена буде зафіксована:
Ну і фінальний результат:
Плюси:
1. Значно краща якість передачі сигналу через перешкоди (корисно при монолітному каркасі будинку, або товстих стінах).
2. легко монтувати/розбирати.
3. кут нахилу антени легко змінити і він залишається фіксованим (наскільки відомо, то вертикальне розміщення найкраще).
4. Шпилька достатньо пружна щоб не зломати антену при падінні.
5. Вирішує проблему попадання стокової антени в пропи, що призводило до вигорання ключів ESC (усім відома проблема
Мінуси:
1. Вага збільшилась на 1.8 г (стокова антена 0.5г)
Звісно без поляризованих антен на окулярах в цьому немає сенсу:
Усім гарного дня