Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Український FPV Форум! Ласкаво прошу на Борт!

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
782
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Вітаю шановні друзі! Сьогодні день народження першого Українського форуму присвяченого важливій темі FPV!
Вже дуже давно в мене тліла ця ідея і сьогодні я всетаки зважився на її реалізацію! Взяв необхідну сумму для старту у знайомого до зарплати, зареєстрував цікаве доменне ім'я fpvua.org і розпочав цей непростий марафон! Дуже надіюсь що моя ідея стане корисним ресурсом і допоможе багатьом Українцям здобути сучасні навички ФПВ пілотування та інших сумісних та необхідних знаннь!
Форум створений з метою об'єднати всіх бажаючих в одну купу, створити можливість спілкування та дискусій, створити базу знаннь що допоможе заощадити ваш час та ваші гроші!
Я вирішив одразу запустити форум в робочому режимі без бета та альфа тестів. Основний функціонал працює, а інший я буду додавати по мірі розвитку та вільного часу. Запрошую до команди форуму людей для кого ця тема не пустий звук у якості авторів та модераторів форуму. Я готовий реалізувати усілякі ваші ідеї, якщо вони на самперед адекватні - я відкритий до співпраці!
Буду вдячний за вашу активність та підтримку форуму у будь-якій формі.
Реєстрація вже працює!

Ласкаво прошу на борт!

З повагою, Magshifter!

Дякую вам за вашу роботу. Саме такого форуму, не вистачало FPV суспільству України

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
26
Перегляди
1 тис.
Відповідей
8
Перегляди
272
Назад
Зверху