Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Я з'єднував контакт CC контролера Speedybee F405 AIO з контактом OSD камери Foxeer Predator micro.
Довелось прошити контролер – в опціях прошивки додати Camera Control. Після цього OSD керування запрацювало, але дуже нестабільно. Часто срацьовувала не та дія що я хотів зробити, типу натискався Ентер замість Догори. Щоб воно працювало стабільно – треба налаштувати напругу для імітації кожної кнопки пультика. Тим не менш, мені вдалося налаштувати в камері те що я хотів.
А я купив додатковий дротик з коннектором який припаяв до CC
Тепер якщо його відєднати, то можна приєднати джойстік камери і налаштовувати ще і з джостіка.
Розібрався. У моєму випадку на польотнику вже є контакт СС, тож я його з'єднав з OSD камери. Заміряв на контакті OSD напругу і ввів у командну строку так як показано на фото
У мене fc diatone mamba mk2. Планую підключати через пін led який знаходиться зі сторони кнопки boot. Теоретично це пін B04. Може хтось працював з цією платою і може підтвердити?
Резистор - це потенційна проблема, але в деяких нових FC він уже вбудований, так що нічого не доведеться вигадувати. Якщо він є у вашому FC, тоді відповідний пін на платі буде підписаний як Camera Control.
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.