Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Управління камери з пульта

tiptonik

Новачок
Учасник

Репутація:

23.05.25
19
2
3
Маю польотник speedybee f405 v3 та камеру Foxeer Micro Cat 4 1200TVL. Хочу налаштувати меню управління режимами камери з пульта. Хтось вже так робив? Вивід камери OSD з'єднаний з виводом польотника СС.

Привіт, з темою не знайомий дотично, але...
Подивись цей відеоролик може знайдеш відповіді для себе

Я з'єднував контакт CC контролера Speedybee F405 AIO з контактом OSD камери Foxeer Predator micro.
Довелось прошити контролер – в опціях прошивки додати Camera Control. Після цього OSD керування запрацювало, але дуже нестабільно. Часто срацьовувала не та дія що я хотів зробити, типу натискався Ентер замість Догори. Щоб воно працювало стабільно – треба налаштувати напругу для імітації кожної кнопки пультика. Тим не менш, мені вдалося налаштувати в камері те що я хотів.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
А я купив додатковий дротик з коннектором який припаяв до CC
Тепер якщо його відєднати, то можна приєднати джойстік камери і налаштовувати ще і з джостіка.

Для Foxeer Cat 3 підійде такий

JST 1.25MM 10CM

Один провід з нього витягуєм, він не потрібний. Другий припаюєм на CC

Розібрався. У моєму випадку на польотнику вже є контакт СС, тож я його з'єднав з OSD камери. Заміряв на контакті OSD напругу і ввів у командну строку так як показано на фото Screenshot_20250817-180328.jpg

Якщо на польотнику нема контакта СС, то просто переназначаєм його в ресурсах, будьякий вільний ресурс, наприклад led на camera control Screenshot_20250817-192035.jpg

Чи потрібно для foxeer cat3 додавати резистор між osd та cc та конденсатор між osd та gnd камери?

У мене fc diatone mamba mk2. Планую підключати через пін led який знаходиться зі сторони кнопки boot. Теоретично це пін B04. Може хтось працював з цією платою і може підтвердити?

Ось що знайшов в інтернеті:

Резистор - це потенційна проблема, але в деяких нових FC він уже вбудований, так що нічого не доведеться вигадувати. Якщо він є у вашому FC, тоді відповідний пін на платі буде підписаний як Camera Control.

Джерело: https://rcdetails.info/fpv-camera-control/

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
4
Перегляди
99
Назад
Зверху