Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Вбудована прошивка fpv shrike

літо

Новачок
Учасник

Репутація:

12.12.24
2
3
3
Отже є дрони українського виробника з вбудованою прошивкою, betaflight, у цих дронах не виводить update firmware також у dfu режимі.
Наступним Є завдання стерти цю прошивку повністю, як це можливо зробити не через betaflight, нажаль досвіду працювати з іншим програмним забезпеченням по прошивці дронів поки ще не було, яка програма може мені в тому допомогти ?
Буду вдячний за будь яку допомогу.

Швидше за все на польотнику стоїть мікроконтролер STM32, якщо це так, то можете з ним усе робити через STM32 Cube Programmer - це програматор від виробника мікроконтролерів. Пам'ять може бути заблокована на читання і (або) запис й не зі всякого режиму її можна розблокувати. З нуля важко буде розібратися що й до чого. Якщо будуть труднощі виникати, то публікуйте скриншоти — спробую допомогти.

Так дiйсно мiкроконтролер stm32f405,
отже тепер можна спробувати перепрошити. програмно присутня Betaflight а далi буде щось з перерахованого, INavFlight, BaseFlight, CleanFlight , буду поторошку писати що виходить. Дякую за допомогу.

Так дiйсно мiкроконтролер stm32f405,
отже тепер можна спробувати перепрошити. програмно присутня Betaflight а далi буде щось з перерахованого, INavFlight, BaseFlight, CleanFlight , буду поторошку писати що виходить. Дякую за допомогу.
літообережніше з їхніми приймачами, воно з коробки не підтримується і треба допилювати код 🫠

Здрастуйте панове. Чи є якийсь спосіб визначити модель приймача дрона Shrike? Треба "розцеглити" декілька дронів які, мабуть, прошивалися не сумісною прошивкою. Тепер там постійно горить світлодіод. На платі написів немає окрім: 91B V1.00 Чіп маркований LR 1121 2414 Візуально відрізняється від всього знайденого в інтернеті. Буду радий якщо підкажете.

Здрастуйте панове. Чи є якийсь спосіб визначити модель приймача дрона Shrike? Треба "розцеглити" декілька дронів які, мабуть, прошивалися не сумісною прошивкою. Тепер там постійно горить світлодіод. На платі написів немає окрім: 91B V1.00 Чіп маркований LR 1121 2414 Візуально відрізняється від всього знайденого в інтернеті. Буду радий якщо підкажете.
BaksiDBR 1

BaksiА тут нема його? https://vtx.in.ua/rcat/

Вкладення

• Знімок екрана 2025-04-02 135911.png
    Знімок екрана 2025-04-02 135911.png
    65.3 КБ · Перегляди: 82
  • Знімок екрана 2025-04-02 140110.png
    Знімок екрана 2025-04-02 140110.png
    35 КБ · Перегляди: 82
Не можу підключитися в режимі ВООТ, контроллер визначається як відеокамера ...
В іншому все без зауважень, налаштування в "бетці" проходять, передавач прошивається.

Але зараз треба залити нову прошивку на плату, а вона не хоче переходити в режим ВООТ
sad
sad
sad

ImpulseRC_Driver_Fixer - не допомагає, вона висить нескінченно без результату.
zadig-2.3 - теж не вирішує проблеми.
STM32 Cube Programmer - теж його не бачить.

Вкладення

• 000000.jpg
    000000.jpg
    155.3 КБ · Перегляди: 38
Не можу підключитися в режимі ВООТ, контроллер визначається як відеокамера ...
В іншому все без зауважень, налаштування в "бетці" проходять, передавач прошивається.

Але зараз треба залити нову прошивку на плату, а вона не хоче переходити в режим ВООТ
sad
sad
sad

ImpulseRC_Driver_Fixer - не допомагає, вона висить нескінченно без результату.
zadig-2.3 - теж не вирішує проблеми.
STM32 Cube Programmer - теж його не бачить.
UriЗбій запиту дескриптора - означає, що ОС бачить, що щось підключилося, але комунікація з ним не вдається (на запитання "ти хто?" він відповідає якоюсь абракадаброю). Це зазвичай буває через фізичні проблеми, кабель, роз'єми з обох сторін, але може бути й програмно. Як це продіагностувати на Windows, окрім перебору всього, не підкажу - давно нею не користувався. Спробуйте поміняти те що маєте змогу, щоб локалізувати проблему: інший кабель, інший порт USB (інколи допомагає навіть увімкнутися через USB хаб, замість прямого підключення), інший комп'ютер.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
32
Відповідей
3
Перегляди
2 тис.
Назад
Зверху