- 28.07.24
- 478
- 585
- 93
- 🎮
- Boxer Max, Jumper T-Pro v2
- 🥽
- 04x
- 🛸
- всіляке
Аж не готовий виявився до такого
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
і в якому місті таке щастя?
Я так розумію що місце не для всіх бажаючих? Тобто просто так туде прийти політати не вдасться?
вітаю! і як цей дрон порівняно з meteor 75 pro?) я маю на увазі: ви ж там крутите піди на мобулах на метеорах.. тут в стоці літає як треба?) чи теж потрібно щось крутити?)
Я нічого не кручу, бо метеорам не помагає. Заміна двигунів помагає, зменшення ваги помагає, а піди ні.
Ейр літає з коробки гарно настільки, що не хочеться тратити час на якісь додаткові колупання у ньому, просто хочеться насолоджуватися
Дякуюі ще тупе питання.. туди ж батки 550 на стануть? Вони з 300 різного розміру? Думаю і собі купити такого.. батарейок 8 штук від метеора є.. прийдеться нові брати? Це у вас версія фрістайл чи рейсінг? 65f - означає фрістайл?
![]()
Вони різні. Стануть тільки на 300 і 260 (і я радив би якраз 260)
550 стануть на ейр 75 але це безглуздо трохи, бо ідея ейрів мати малу вагу. Якщо метеор 65 то батки підійдуть до ейр 65, і, відповідно, 75 до 75.
У мене фрістайл, у рейсинга більше кВ моторів, але я хотів літати в тісному приміщенні і не лізти в налаштування. Для цього споту пішов би рейс краще мабуть
Хоча як показує практика саме в такому сейтапі йде максимально швидке навчання новачка, не забувати лише демпфери поставити що батка не трясти, будь-який легкий спінений матеріал.
А мені здається логічним, що люди вчаться краще, коли нічого не бісить і хочеться літати більше. Завеликі батарейки бісять, бо із ними гірше
Ні пілотування вупа, має безліч нюансів відносно до 7 і більше....так шо вам тільки здається. На таком сейтапі людина вчиться робити контрщміщення траекторіі, напрацювання газом..
Мені здається, ви не літали на вупах у квартирі. Це важко, це дає хороший прогрес і після такого на відкритому просторі легко
на безлічі вупів в квартирі в бусе в підвалі -))) я обожнюю вупи,в рюкзаку завжди є зсобою або 65 або 75 -)
якщо ви вважаєте, що політ на 65аїр це важко? думаю варто задуматися чи потрібно фпв вам як таке, тому що це найпростіше в цьому хобі, що можна придумати.
а ось на 10 дюймовому будинку ... що дружина що кішка були категорично проти
зате навіть 7 дюймовий миттєво справляється зі швидким прибиранням приміщення -)
Хочу розібратися, чи ви настільки унікальний талант, що вам справді легко літати у обмеженому просторі, чи просто фігню пишете
ніякої унікальності я тут не бачу, наліт так.але за таку кількість часу він теж не унікальний далеко.Так як були перерви у кілька років.спеціально для вас, зніму –) як час буде. Робочі відео та квартиру, не покажу, а ось нейтральне приміщення ок. 10 зараз, вільних немає, 8 піде?
Якщо це про розмір дрона, то 65мм піде10 зараз, вільних немає, 8 піде?
в рюкзаку завжди є зсобою або 65 або 75 -)
На початках, коли нема з чим порівняти, нічого не бісить, звикаєш до того, що маєш.. і в тісних приміщеннях можна літати на 75 про з батками на 550, але не різко і без сильних викрутасів..
На початках, коли нема з чим порівняти, нічого не бісить, звикаєш до того, що маєш.. і в тісних приміщеннях можна літати на 75 про з батками на 550, але не різко і без сильних викрутасів..
Починав саме с 75 про. Трошки його підушатав поки навчався вдома, але не жалію що почав саме з нього. Зараз на Air65 та метеор 65про відчуваю себе вкрай добре. 75про зараз в ремонті але руки чешуться знову політати апартаментах
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар