Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Вдалося потрапити на дуже цікавий спот :)

Akceptor

Експерт
Команда форуму

Репутація:

За підтримку ЗСУ! За підтримку Спілки!
28.07.24
478
585
93
🎮
Boxer Max, Jumper T-Pro v2
🥽
04x
🛸
всіляке
і в якому місті таке щастя?

• Like
Реакції: Old
вітаю! і як цей дрон порівняно з meteor 75 pro?) я маю на увазі: ви ж там крутите піди на мобулах на метеорах.. тут в стоці літає як треба?) чи теж потрібно щось крутити?)

вітаю! і як цей дрон порівняно з meteor 75 pro?) я маю на увазі: ви ж там крутите піди на мобулах на метеорах.. тут в стоці літає як треба?) чи теж потрібно щось крутити?)
co6aka taka9Я нічого не кручу, бо метеорам не помагає. Заміна двигунів помагає, зменшення ваги помагає, а піди ні.

Ейр літає з коробки гарно настільки, що не хочеться тратити час на якісь додаткові колупання у ньому, просто хочеться насолоджуватися

Переглянути попередні відповіді...
Я нічого не кручу, бо метеорам не помагає. Заміна двигунів помагає, зменшення ваги помагає, а піди ні.

Ейр літає з коробки гарно настільки, що не хочеться тратити час на якісь додаткові колупання у ньому, просто хочеться насолоджуватися
AkceptorДякую 👍 і ще тупе питання.. туди ж батки 550 на стануть? Вони з 300 різного розміру? Думаю і собі купити такого.. батарейок 8 штук від метеора є.. прийдеться нові брати? Це у вас версія фрістайл чи рейсінг? 65f - означає фрістайл? 🤷

Дякую 👍 і ще тупе питання.. туди ж батки 550 на стануть? Вони з 300 різного розміру? Думаю і собі купити такого.. батарейок 8 штук від метеора є.. прийдеться нові брати? Це у вас версія фрістайл чи рейсінг? 65f - означає фрістайл? 🤷
co6aka taka9Вони різні. Стануть тільки на 300 і 260 (і я радив би якраз 260)

550 стануть на ейр 75 але це безглуздо трохи, бо ідея ейрів мати малу вагу. Якщо метеор 65 то батки підійдуть до ейр 65, і, відповідно, 75 до 75.

У мене фрістайл, у рейсинга більше кВ моторів, але я хотів літати в тісному приміщенні і не лізти в налаштування. Для цього споту пішов би рейс краще мабуть

Вони різні. Стануть тільки на 300 і 260 (і я радив би якраз 260)

550 стануть на ейр 75 але це безглуздо трохи, бо ідея ейрів мати малу вагу. Якщо метеор 65 то батки підійдуть до ейр 65, і, відповідно, 75 до 75.

У мене фрістайл, у рейсинга більше кВ моторів, але я хотів літати в тісному приміщенні і не лізти в налаштування. Для цього споту пішов би рейс краще мабуть
AkceptorДякую 🤝

гумки на допомогу і 550 встануть, тільки користі буде небагато занадто велика вага, хіба що як тренування польотів на норм дроні з недоліком тяговозброєності, і норм енерцією

Хоча як показує практика саме в такому сейтапі йде максимально швидке навчання новачка, не забувати лише демпфери поставити що батка не трясти, будь-який легкий спінений матеріал.

Хоча як показує практика саме в такому сейтапі йде максимально швидке навчання новачка, не забувати лише демпфери поставити що батка не трясти, будь-який легкий спінений матеріал.
artА мені здається логічним, що люди вчаться краще, коли нічого не бісить і хочеться літати більше. Завеликі батарейки бісять, бо із ними гірше

Переглянути попередні відповіді...
А мені здається логічним, що люди вчаться краще, коли нічого не бісить і хочеться літати більше. Завеликі батарейки бісять, бо із ними гірше
vproНі пілотування вупа, має безліч нюансів відносно до 7 і більше....так шо вам тільки здається. На таком сейтапі людина вчиться робити контрщміщення траекторіі, напрацювання газом..

Ні пілотування вупа, має безліч нюансів відносно до 7 і більше....так шо вам тільки здається. На таком сейтапі людина вчиться робити контрщміщення траекторіі, напрацювання газом..
artМені здається, ви не літали на вупах у квартирі. Це важко, це дає хороший прогрес і після такого на відкритому просторі легко

Мені здається, ви не літали на вупах у квартирі. Це важко, це дає хороший прогрес і після такого на відкритому просторі легко
vproна безлічі вупів в квартирі в бусе в підвалі -))) я обожнюю вупи,в рюкзаку завжди є зсобою або 65 або 75 -)
якщо ви вважаєте, що політ на 65аїр це важко? думаю варто задуматися чи потрібно фпв вам як таке, тому що це найпростіше в цьому хобі, що можна придумати.
а ось на 10 дюймовому будинку ... що дружина що кішка були категорично проти
зате навіть 7 дюймовий миттєво справляється зі швидким прибиранням приміщення -)

на безлічі вупів в квартирі в бусе в підвалі -))) я обожнюю вупи,в рюкзаку завжди є зсобою або 65 або 75 -)
якщо ви вважаєте, що політ на 65аїр це важко? думаю варто задуматися чи потрібно фпв вам як таке, тому що це найпростіше в цьому хобі, що можна придумати.
а ось на 10 дюймовому будинку ... що дружина що кішка були категорично проти
зате навіть 7 дюймовий миттєво справляється зі швидким прибиранням приміщення -)
artА є відео польотів?

Хочу розібратися, чи ви настільки унікальний талант, що вам справді легко літати у обмеженому просторі, чи просто фігню пишете
vproніякої унікальності я тут не бачу, наліт так.але за таку кількість часу він теж не унікальний далеко.Так як були перерви у кілька років.спеціально для вас, зніму –) як час буде. Робочі відео та квартиру, не покажу, а ось нейтральне приміщення ок. 10 зараз, вільних немає, 8 піде?

ніякої унікальності я тут не бачу, наліт так.але за таку кількість часу він теж не унікальний далеко.Так як були перерви у кілька років.спеціально для вас, зніму –) як час буде. Робочі відео та квартиру, не покажу, а ось нейтральне приміщення ок. 10 зараз, вільних немає, 8 піде?
art
10 зараз, вільних немає, 8 піде?
Якщо це про розмір дрона, то 65мм піде
в рюкзаку завжди є зсобою або 65 або 75 -)

На початках, коли нема з чим порівняти, нічого не бісить, звикаєш до того, що маєш.. і в тісних приміщеннях можна літати на 75 про з батками на 550, але не різко і без сильних викрутасів..

На початках, коли нема з чим порівняти, нічого не бісить, звикаєш до того, що маєш.. і в тісних приміщеннях можна літати на 75 про з батками на 550, але не різко і без сильних викрутасів..
co6aka taka9чому ні 75про цілком нормально в приміщенні літає, але як вже говорив краще тягу до 90 обмежити і 2х лопатеві гвинти.
дуже весело кішкою грати, 65 вона не поважає і в ППО грає

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
co6aka taka9Починав саме с 75 про. Трошки його підушатав поки навчався вдома, але не жалію що почав саме з нього. Зараз на Air65 та метеор 65про відчуваю себе вкрай добре. 75про зараз в ремонті але руки чешуться знову політати в апартаментах

Починав саме с 75 про. Трошки його підушатав поки навчався вдома, але не жалію що почав саме з нього. Зараз на Air65 та метеор 65про відчуваю себе вкрай добре. 75про зараз в ремонті але руки чешуться знову політати апартаментах
MagshifterА який аір? Фрістайл чи рейсінг?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху