Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Velocidrone на андроїд, яке залізо?

• Автор теми Автор теми Jack
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 10
  • Перегляди Перегляди 1 тис.

Jack

Новачок
Учасник

Репутація:

28.12.24
18
8
3
🎮
Boxer
🥽
Cobra X
Добрий день колеги по fpv цеху 🖐

Така ситуація:
Найближчими днями їду, скажімо так, у тривалу командировку. Ноут з симуляторами з собою брати незручно, та і не хочу 😁
А тренуватись потрібно. Планую придбати планшет і встановити туди симулятор. Наразі схиляюсь до Velocidrone mobile

Але неможу знайти інфи по залізу, що б небуло лагів. Планшет потрібен тільки для симулятора і ютубчика.

Буду дуже вдячен, за будь яку інфу 🤝

Можна їх запитати. Навряд ви знайдете тут хоч якусь вибірку в людей.

• Like
Реакції: Jack
За планшет не скажу, але на старенькому Google Pixel 5 йде нормально й плавно

• Like
Дякую, а підкажіть будь-ласка, фізика норм у мобільній версії? Чи краще пошукати інші симулятори?
JackНе ідеальна, але доволі непогана, як на мене. З того всього, що мені вдалося перепробувати, то нічого кращого по фізиці за Velocidrone не було.

• Like
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Розробники відповили щось на кшталт:

"Скажіть який у вас планшет, і ми скажімо чи підйде на нього симулятор"

Вирішив йти таким шляхом:
Подививися в antutu продуктивність pixel 5 (330.500) і взяв з запасом Xiaomi Redmi Pad 6/128 (615.824)

На високих налаштуваннях все гуд, плавно. Політав для тесту неибільше хвилини. Фізика наче схожа на компьютерный VELOCIDRONE, але я в основному у LiftOff літав і відчувається щось незвичне у фізиці, але не розумію що саме 😁

Розробники відповили щось на кшталт:

"Скажіть який у вас планшет, і ми скажімо чи підйде на нього симулятор"

Вирішив йти таким шляхом:
Подививися в antutu продуктивність pixel 5 (330.500) і взяв з запасом Xiaomi Redmi Pad 6/128 (615.824)

На високих налаштуваннях все гуд, плавно. Політав для тесту неибільше хвилини. Фізика наче схожа на компьютерный VELOCIDRONE, але я в основному у LiftOff літав і відчувається щось незвичне у фізиці, але не розумію що саме 😁
Jack
але я в основному у LiftOff літав і відчувається щось незвичне у фізиці, але не розумію що саме 😁
Просто liftoff - не дуже хороший симулятор

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю. Хто грав в velocidrone mobile та на пк?
Фізика дронів одинакові? Просто маю змогу тільки на мобільному зіграти у velocidrone.
То після liftoff , velocidrone mobile якесь управління.
Наче все і добре але інерція занадто сильна і моментами таке враження що дровинякою управляю (але моментами).
По управлінню liftoff наче більш наближена до реалій ніж velocidrone на мобільних пристроях. На 3 профіль в налаштуваннях наче найбільш комфортний і по керованості найбільш наближений до реальності, хоча в інструкції з офіційного сайту вказано що 1- максимальна швидкість, 2- максимально реалістична фізика, 3- максимально комфортно для новачка. Реальний досвід тільки 8 та 10 в польотах
От і цікаво чі на пк у velocidrone такеж управління? Буду вдячний за фідбек 👍
Да забув додати що при максимальній роздільній здатності та максимальній якості графіки і максимальному редеренгу фізики дрону частота кадрів 60, можливо і більше але не виставляв, програмне обмеження. То іноді фпс просідає 50-57, але я думаю що гра сама не оптимізована так як пристрій poco x6 pro 5g 12/512 ( процесор MediaTek Dimensity 8300 Ultra) , не самий потужний але і не слабкий.

Вітаю. Хто грав в velocidrone mobile та на пк?
Фізика дронів одинакові? Просто маю змогу тільки на мобільному зіграти у velocidrone.
То після liftoff , velocidrone mobile якесь управління.
Наче все і добре але інерція занадто сильна і моментами таке враження що дровинякою управляю (але моментами).
По управлінню liftoff наче більш наближена до реалій ніж velocidrone на мобільних пристроях. На 3 профіль в налаштуваннях наче найбільш комфортний і по керованості найбільш наближений до реальності, хоча в інструкції з офіційного сайту вказано що 1- максимальна швидкість, 2- максимально реалістична фізика, 3- максимально комфортно для новачка. Реальний досвід тільки 8 та 10 в польотах
От і цікаво чі на пк у velocidrone такеж управління? Буду вдячний за фідбек 👍
Да забув додати що при максимальній роздільній здатності та максимальній якості графіки і максимальному редеренгу фізики дрону частота кадрів 60, можливо і більше але не виставляв, програмне обмеження. То іноді фпс просідає 50-57, але я думаю що гра сама не оптимізована так як пристрій poco x6 pro 5g 12/512 ( процесор MediaTek Dimensity 8300 Ultra) , не самий потужний але і не слабкий.
Олександрhttps://fpvua.org/threads/velocidrone-na-androjid-jake-zalizo.580/post-3976 :)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
13
Перегляди
2 тис.
Відповідей
0
Перегляди
86
Назад
Зверху