Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Velocidrone налаштування

yatchie

Активіст
Учасник

Репутація:

15.06.25
88
5
8
🎮
Sky zone
Перший раз купив цей симулятор,так був ліфт офф.На яких дрога краще літати , схожих на 7 ,карти обрати які,скоро навчання,хочу підтягнути хлопців.Ще тротл різний ставлю сім треба майже до кінця вижиматт ,ставлю інший нормально 60-70 і взлітає,Арм дізарм не може на тумблер встановити.коросе куча всього

В меню калібрування апаратури натискаєте на ARM, а потім на необхідний AUX, заздалегідь перевіривши чи бачить його Velocidrone.
Під час вибору траси можливо відсортувати по складності (другий випадаючий список). А нижче - галочка "Auto arming".

В меню калібрування апаратури натискаєте на ARM, а потім на необхідний AUX, заздалегідь перевіривши чи бачить його Velocidrone.
Під час вибору траси можливо відсортувати по складності (другий випадаючий список). А нижче - галочка "Auto arming".
LolXDБачить але не працює,як osd вивести

Переглянути попередні відповіді...
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
yatchieЯкщо не призначається кнопка спробуйте додати папку симулятора у виключення антивірусу, видалити все в ній і заново перекачати симулятор в цю ж папку.

Оце не пропустили?

Якщо не призначається кнопка спробуйте додати папку симулятора у виключення антивірусу, видалити все в ній і заново перекачати симулятор в цю ж папку.

Оце не пропустили?
LolXDА osd де налаштування,чи його нема тут??

Короче реагує на правий тумблер резет,а лівий при не хоче

Короче реагує на правий тумблер резет,а лівий при не хоче
yatchieЯ не розумію до кінця, але розпишу детальніше.

"З коробки" Windows бачить не всі перемикачі та тумблери на апаратурі. Зазвичай - 8 (4 стіки + 4 кнопки). Для того, щоб запрацювали всі необхідно налаштовувати саму апаратуру (див. документацію EDGE TX за словом "Advanced Joystick"). Детальної інструкції та готового рішення не надам, бо не займався цим.

З того, що резет Ви налаштували, здається мені, що або намагаєтесь призначити тумблер який Windows не бачить, або не зняли галочку "Auto arming" про яку неодноразово вже писав.

Для активації прицілу натиcніть латинську клавішу "Н" коли мапа буде завантаження (під час польоту).

Я не розумію до кінця, але розпишу детальніше.

"З коробки" Windows бачить не всі перемикачі та тумблери на апаратурі. Зазвичай - 8 (4 стіки + 4 кнопки). Для того, щоб запрацювали всі необхідно налаштовувати саму апаратуру (див. документацію EDGE TX за словом "Advanced Joystick"). Детальної інструкції та готового рішення не надам, бо не займався цим.

З того, що резет Ви налаштували, здається мені, що або намагаєтесь призначити тумблер який Windows не бачить, або не зняли галочку "Auto arming" про яку неодноразово вже писав.

Для активації прицілу натиcніть латинську клавішу "Н" коли мапа буде завантаження (під час польоту).
LolXDУ LiftOff все працює

Я не розумію до кінця, але розпишу детальніше.

LolXDА автоарінг,а де та галочка

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
13
Перегляди
2 тис.
Назад
Зверху