Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Відеопередавач betafpv meteor75 pro

Djonson

Новачок
Учасник

Репутація:

12.11.25
2
0
1
🎮
Radiomaster
🥽
Nectronix
🛸
Meteor 75 pro
Доброго вечора шановна спільното. Допоможіть вирішити проблему. Літав на meteor 75 pro з потужністю відеосигналу 100w, так як був неякісний зв'язок то підняв до 200w, дрон залетів на парапет і поки я його вимкнув пройшло трохи часу. Коли увімкнув то відеозв'язку не було. Коли вмикаю дрон то видно, що він конектиться із шоломом але все сіре, якщо піднести дрон до самої антени то картинки немає але з'являється чорна завіса. Я так розумію, що я спалив vtx передавач??? Тепер планую купити та поставити плату відеопередавача vtx. Порадьте яку модель краще вибрати? Можливо в когось вже була подібна проблема.

Найкращий з маленьких - TBS Unify pro32 nano.
З інших знаю тільки що у HGLRC є, але не не дуже надійний виробник.

Але переконайтесь, що це VTX, а не камера. Бо сіре буде із відірваною камерою. Але буде OSD. # вас нема OSD?

Найкращий з маленьких - TBS Unify pro32 nano.
З інших знаю тільки що у HGLRC є, але не не дуже надійний виробник.

Але переконайтесь, що це VTX, а не камера. Бо сіре буде із відірваною камерою. Але буде OSD. # вас нема OSD?
vproOSD в програмі betaflight? Є.
Як можна перевірити камеру?

OSD в програмі betaflight? Є.
Як можна перевірити камеру?
DjonsonПан vpro має на увазі, що OSD буде транслюватись дроном навіть за аошкоддення камери. Якщо на фоні перешкод або пустого екрану OSD відсутнє - проблеми із vtx або антеною.

Було таке. Купував новий і замінив. Також відразу замінив штатну антену на "Чері"

Було таке. Купував новий і замінив. Також відразу замінив штатну антену на "Чері"
vsvaniksЗаміна антени якось покращила сигнла та чи влинула на керованість? Якщо можна - скиньте посилання на неї.

Вітання, якщо мова про m03 то в них часто від ударів відлітають різні smdшки, може бути в тому проблема.
Якщо у вас він все ж щось "передає", але картинка сіра, то це скоріш вказує на відсутність сигналу від камери (таке часто якщо камера просто не підключена) і скоріш з живленням можливо там все добюре, тобто мала ймовірність що він "мертвий".
"дрон залетів на парапет" і впав?
Ось мій v03 після падіння, я досі не знаю що за номінал конденсатора, тому лежить як донор:

Якщо замінювати то подібний по розмірах є Foxeer repear nano, ну або ставити передавач над польотником стеком на кріплення 25.5х25.5, там вже вибір більший і не залежиш від канопи, але вага дрона збільшується, наприклад GEPRC RAD Whoop 5.8G.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
2
Перегляди
222
Назад
Зверху