Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Відповідь чому я так помалу та контрольовано літаю, моя домашня трасса (дрон 80 ка), вибачаюсь за бардак на відео)))

Та це страждання, я би краще у велосідроні літав.
Для такого треба легкий 65мм.

Та це страждання, я би краще у велосідроні літав.
Для такого треба легкий 65мм.
vproя впертий чим важче тим більше мене підначує, а представляєш якщо я в таких стиснених умовах літаю як я буду на відкритому просторі літати)))

Переглянути попередні відповіді...
я впертий чим важче тим більше мене підначує, а представляєш якщо я в таких стиснених умовах літаю як я буду на відкритому просторі літати)))
scary83Я повністю згоден, що ті, хто може впевнено літати у обмеженому просторі, можуть ще краще, коли місця багато.
Але у мене є сумніви, що ось так ледь рухатись навчить більше, ніж валити на повну в симуляторі. Це точно менш весело і тому вийде цим займатися менше часу.

я впертий чим важче тим більше мене підначує, а представляєш якщо я в таких стиснених умовах літаю як я буду на відкритому просторі літати)))
scary83а 65 ка в планах просто блекаут трохи витягнув грошей наразі оклигую від тих витрат і вибираю 65 ку

• Like
Реакції: vpro
Я повністю згоден, що ті, хто може впевнено літати у обмеженому просторі, можуть ще краще, коли місця багато.
Але у мене є сумніви, що ось так ледь рухатись навчить більше, ніж валити на повну в симуляторі. Це точно менш весело і тому вийде цим займатися менше часу.
vproну я десь 3 години на тиждень витрачаю на політухи бо є ще ваха та рідня)))

Я повністю згоден, що ті, хто може впевнено літати у обмеженому просторі, можуть ще краще, коли місця багато.
vproтак ледве рухаючись я навчусь мікрорухам щоб добре відчувати габарит, в києві просто біда з тим де політати треба за місто виїжати і то можна нарватись на те що ти не бачиш а воно там є, тому літаю у брата на участку але там поле і далека видимість

vproдо того як купив цю трасу я ставив або велотренажер посеред кімнати або 2 табуретки одна на одну і тітав між ножками)))

так ледве рухаючись я навчусь мікрорухам щоб добре відчувати габарит, в києві просто біда з тим де політати треба за місто виїжати і то можна нарватись на те що ти не бачиш а воно там є, тому літаю у брата на участку але там поле і далека видимість
scary83Який ще габарит? Це на авто треба постійно проїжджати близько до перешкод і є можливість це стабільно робити, бо голова повертається, а на дронах ми, наближаючись до якогось проміжку, завжди цілимося в його центр, і успішність залежить тільки від того, наскільки близько до центра ми вміємо стабільно пролітати. Звичайно, є винятки, коли є можливість дивитися прямо на перешкоду, тоді можна пролітати ближче до неї, щоб залишити собі більше місця з інших боків.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Який ще габарит? Це на авто треба постійно проїжджати близько до перешкод і є можливість це стабільно робити, бо голова повертається, а на дронах ми, наближаючись до якогось проміжку, завжди цілимося в його центр, і успішність залежить тільки від того, наскільки близько до центра ми вміємо стабільно пролітати. Звичайно, є винятки, коли є можливість дивитися прямо на перешкоду, тоді можна пролітати ближче до неї, щоб залишити собі більше місця з інших боків.
vproгабарити самого дрона , бо камера в мене спереду , а задницю та антену часом не враховую, я ж дрон брав максимально приближений до звичайних 5к та 7к бо не знав що швидше прийде повістка чи броня, броня прийшла перша)))

Одним велосідроном ситий не будеш , тому на реальному дроні тренуюсь так, та розвиваю мілку моторику , а коли можу виїжаю на відкритий простір але там поле і дуже далеко видно горизонт, того вуличні політухи і не викладаю

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху