- 06.09.24
- 121
- 125
- 43
- 🎮
- Radiomaster Zorro
- 🥽
- SKYZONE Cobra x V4
- 🛸
- air65, GepRC TinyGo, Darkstar 20
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Та це страждання, я би краще у велосідроні літав.
Для такого треба легкий 65мм.
я впертий чим важче тим більше мене підначує, а представляєш якщо я в таких стиснених умовах літаю як я буду на відкритому просторі літати)))
я впертий чим важче тим більше мене підначує, а представляєш якщо я в таких стиснених умовах літаю як я буду на відкритому просторі літати)))
Я повністю згоден, що ті, хто може впевнено літати у обмеженому просторі, можуть ще краще, коли місця багато.
Але у мене є сумніви, що ось так ледь рухатись навчить більше, ніж валити на повну в симуляторі. Це точно менш весело і тому вийде цим займатися менше часу.
Я повністю згоден, що ті, хто може впевнено літати у обмеженому просторі, можуть ще краще, коли місця багато.
Але у мене є сумніви, що ось так ледь рухатись навчить більше, ніж валити на повну в симуляторі. Це точно менш весело і тому вийде цим займатися менше часу.
так ледве рухаючись я навчусь мікрорухам щоб добре відчувати габарит, в києві просто біда з тим де політати треба за місто виїжати і то можна нарватись на те що ти не бачиш а воно там є, тому літаю у брата на участку але там поле і далека видимість
Який ще габарит? Це на авто треба постійно проїжджати близько до перешкод і є можливість це стабільно робити, бо голова повертається, а на дронах ми, наближаючись до якогось проміжку, завжди цілимося в його центр, і успішність залежить тільки від того, наскільки близько до центра ми вміємо стабільно пролітати. Звичайно, є винятки, коли є можливість дивитися прямо на перешкоду, тоді можна пролітати ближче до неї, щоб залишити собі більше місця з інших боків.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар