Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Відсутнє кольорове відео на окулярах Skyzone 04XPro.

• Автор теми Автор теми A00C
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 9
  • Перегляди Перегляди 183

A00C

Просунутий
Учасник

Репутація:

14.10.25
33
14
8
🎮
TX12
🛸
fpv 7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Бажаю міцного панове, зібрав дрон 7" - літає чудово з першого польоту, але виявив такий баг - в окулярах Skyzone 04X Pro відео не має кольору і якесь зернисте, параметри окулярів - R8 - Div.

Дрон має VTX - Rush FPV Solo Max, скрипт для Бетки брав на сайті виробника.

Тут в чому загадка - на моніторі Skyzone M5 (R8 - Div) та на ЧУЙЦІ - відео кольорове і якісне!

З інших двух дронів з різними VTX (один нонейм, другий VTX2500) теж канал R8 - відео в окулярах теж кольорове.

У яку сторону копати!? Буду вдячен за підказку, я так розумію шо це пов'язано в відеосистемами (PAL, NTSC etc) але де дивитись поки не знайшов.

upd : запис відео дав нормальне кольорове зображення, тобто пише у кольорі, онлайн показує монохром.

Заради цікавості спробуйте підключити іншу камеру до "проблемного" дрону і навпаки.

PAL/NTSC є на вкладці налаштувань OSD у Betaflight, та у "внутрішньому" меню камери (потрібен маленький пульт який підключається до камери або резистор, трохи пайки та налаштувань в CLI). Окуляри ж мають автоматично перемикатись.

Ще б я спробував перепрошити окуляри та приймач. Заодно протерши контакти.

+ про перепрошивку вже думав.

На окулярах стоїть остання по виробнику, дивився вчора. По VTXу треба дивиться.

Але я так бачу шо питання на стороні окулярів, бо навіть відео пише у кольорі, тобто приймач окулярів точно ловить кольоровий сигнал з VTXу.

Дяка.

+ про перепрошивку вже думав.

На окулярах стоїть остання по виробнику, дивився вчора. По VTXу треба дивиться.

Але я так бачу шо питання на стороні окулярів, бо навіть відео пише у кольорі, тобто приймач окулярів точно ловить кольоровий сигнал з VTXу.

Дяка.
A00CПрошивку самих окулярів розглядаю як "hard reset".

Сама проблема багато де гуглиться, але рішень там нема.

Ще на моніторчику M5 є AV in/out. Якщо через нього спробувати вивести картинку на окуляри?

До речі, а налаштування картинки в окулярах, випадково, не порушені (Image Mode)?

Ще на моніторчику M5 є AV in/out. Якщо через нього спробувати вивести картинку на окуляри?

Це варіант, подивлюсь як можна це усе зконектити.

Тут ще вчора помітив, шо іноді якби прориваються одиночні кольорові кадри.

Image Mode я різні ставив, не впливає.

Дяка.

Такс, продовжую серіал. Шось нарилось.

Зняв камеру з 8" дрона (RunCam) - Auto в меню OSD - і кольори з'явилися!

Переставив камеру Ysido 19mm на мій 8" дрон - і він став видавати монохром.

Камера візуально прям не похожа на шлак - там ще ро'зєм OSD на два піна, мож в цьому справа, мануала до неї нема.

Шо скажете?

Вкладення

• Ysido19mm.png
    Ysido19mm.png
    86 КБ · Перегляди: 4
Знайшов іншу пікчу, і зрозумів для чого цей джойстік. Тепер залишилось зрозуміти які параметри камери потрібно виставити.

Вкладення

• Ysido19mm OSD.png
    Ysido19mm OSD.png
    27.2 КБ · Перегляди: 3
  • Like
Реакції: A00C
Ітого. При виборі NTSC (стояло PAL) зображення стало кольоровим, але потім пішли артефакти та "поплило OSD" хвилями, потім я переключив ще якусь менюшку в video settings - і камера закірпічилась.

Просто OSD дрона на сірому фоні. На джойстік реакції зеро.

По відео Бардвелла намагався підключити камеру через A/V кабель до монітору М5, але шось нічого з цього не вийшло.

Тому результат у вигляді кірпіча це теж результат)) їде інша камера.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
2
Перегляди
232
Назад
Зверху