Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Vifly WhoopStor 3

Vifly WhoopStor 3 Charger and Discharger

Не має прав доступу, щоб купити (32.99 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
785
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
VIFLY WhoopStor 3 - Зарядний та розрядний пристрій для акумуляторів 1S

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Можу додати що 1.3 ампера на тайп-с він видає тільки якщо кабель підтртмує не меньше 65w та зарядка це підтримуе на звичайгій зарядці 18w максимум 0.8 ампера, ще не забувайте після зарядки ампераж поставити на 0.3 бо якщо ви заряджали на 65w та 1.3 ампера і забули перемкути на менший ампераж, при підключенні до слабшої зарядки буде видавати помилку, це щоб уникнути ситуації що заряджали дома на 65 w на 1.3 а , а виїхали в місце польоту і павербанк не зарядить бо 1.3 а він не зможе видати а переключити можна тільки на більшій напрузі інакше видає помилку і не пускає в меню

Можу додати що 1.3 ампера на тайп-с він видає тільки якщо кабель підтртмує не меньше 65w та зарядка це підтримуе на звичайгій зарядці 18w максимум 0.8 ампера, ще не забувайте після зарядки ампераж поставити на 0.3 бо якщо ви заряджали на 65w та 1.3 ампера і забули перемкути на менший ампераж, при підключенні до слабшої зарядки буде видавати помилку, це щоб уникнути ситуації що заряджали дома на 65 w на 1.3 а , а виїхали в місце польоту і павербанк не зарядить бо 1.3 а він не зможе видати а переключити можна тільки на більшій напрузі інакше видає помилку і не пускає в меню
scary83Я вас правильно зрозумів, ця зарядка зможе працювати і на блоці в 18w?
І друге, якщо не скинути ампераж після зарядки з блоку 65w, то при підключенні до слабшого блоку, буде помилка і зарядити не вийде, поки цю зарядку знову не під'єднати до блока живлення 65w?
Я розглядаю цю зарядку для покупки, і ваші зауваження нюансів стали дуже цікаві.

Я вас правильно зрозумів, ця зарядка зможе працювати і на блоці в 18w?
І друге, якщо не скинути ампераж після зарядки з блоку 65w, то при підключенні до слабшого блоку, буде помилка і зарядити не вийде, поки цю зарядку знову не під'єднати до блока живлення 65w?
Я розглядаю цю зарядку для покупки, і ваші зауваження нюансів стали дуже цікаві.
Serhii.kh1 так на 18w працює
2 так все правильно,треба відпрацювати звичку після зарядки перемкнути на 0.3 ампери

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху