Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Вмикаємо шестипозиційний свіч у Radiomaster Boxer

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
782
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю шановні друзі!
Вирішив я налаштувати перемикання потужності VTX на шестипозиційні кнопки на моєму Radiomaster Boxer. Це вкрай проста, але не очевидна річ для новачка. Вирішив зробити короткий та стислий опис активації цих кніпачок.

В першу чергу переходимо в меню "Mixe":
  1. Клацаємо кніпачку "Mode"
  2. Клацаємо кніпачку "Page" поки не перейдимо на шосту сторінку "Mixe"
    01.jpg
Тепер вмикаємо шестипозиційний свіч.
Крутимо барабан і опускаємось вниз по налаштуванням. Знаходимо пустий канал, обираємо редагування, затиснувши барабан та обравши Edit:
02.jpg

Тепер обираємо в пункті Source значення S3:
03.jpg

Наші кніпачки увімкнені і тепер можна без проблем налаштувати на них потужність VTX:

Дякую за увагу!

До речі, в EdgeTX можна робити скриншоти - це простіше і акуратніше буде ніж фотографувати :)

В пункті Source не треба нічого вручну вибирати, можна просто клацнути потрібним перемикачем і він сам там вибереться. Так всюди, де є вибір перемикачів.

В INAV 7 можна вибрати тільки 3 рівні потужності - low/mid/high. То для чого 6 позіційник? Чи може я щось не зрозумів?

В INAV 7 можна вибрати тільки 3 рівні потужності - low/mid/high. То для чого 6 позіційник? Чи може я щось не зрозумів?
technoRaven22Саме, в цій темі - суто про активацію 6-ти позіційних кніпачок. А що стосується VTX, то можно перші три використовувати для перемикання потужності VTX інші три, наприклад, для перемикання частот.

Саме, в цій темі - суто про активацію 6-ти позіційних кніпачок. А що стосується VTX, то можно перші три використовувати для перемикання потужності VTX інші три, наприклад, для перемикання частот.
MagshifterА ну так то згоден. Треба заглянути в прог. айнава , як там канали перемикать.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху