- 28.07.24
- 914
- 782
- 93
- 🎮
- Boxer
- 🥽
- Cobra SD
- 🛸
- 75/Air65/7"
Останнє редагування:
Вітаю шановні друзі!
Вирішив я налаштувати перемикання потужності VTX на шестипозиційні кнопки на моєму Radiomaster Boxer. Це вкрай проста, але не очевидна річ для новачка. Вирішив зробити короткий та стислий опис активації цих кніпачок.
В першу чергу переходимо в меню "Mixe":
Тепер вмикаємо шестипозиційний свіч.
Крутимо барабан і опускаємось вниз по налаштуванням. Знаходимо пустий канал, обираємо редагування, затиснувши барабан та обравши Edit:
Тепер обираємо в пункті Source значення S3:
Наші кніпачки увімкнені і тепер можна без проблем налаштувати на них потужність VTX:
www.fpvua.org
Дякую за увагу!
Вирішив я налаштувати перемикання потужності VTX на шестипозиційні кнопки на моєму Radiomaster Boxer. Це вкрай проста, але не очевидна річ для новачка. Вирішив зробити короткий та стислий опис активації цих кніпачок.
В першу чергу переходимо в меню "Mixe":
Тепер вмикаємо шестипозиційний свіч.
Крутимо барабан і опускаємось вниз по налаштуванням. Знаходимо пустий канал, обираємо редагування, затиснувши барабан та обравши Edit:
Тепер обираємо в пункті Source значення S3:
Наші кніпачки увімкнені і тепер можна без проблем налаштувати на них потужність VTX:
Перемикаємо потужність відеопередавача (VTX) з пульта. Налаштування в Betaflight
Знайшов цікаве відео про налаштування потужності відеопередавача через радіоконтроллер. Неполінився зробив конспектик і мені пригодиться і може ще кому.
www.fpvua.org
Дякую за увагу!