Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Встановлення виду двигуна на Iflight Chimera cx10 eco lr 6s
Допоможіть встановити тип двигуна,маркіровки нема,з виробником зв'язатись неможу,знаю що схожий на 3115 900 але маю сумніви по розмірам,квадрокоптер iflight chimera cx10 eco lr 6s
Я так розумію, що Iflight Chimera cx10 eco lr 6s це дрон камікадзе українського виробництва. Де саме ви купували дрон? Думаю що на цьому сайті повинні бути точні характеристики з назвою моторів.
Попередньо із того що потрапило на очі у гуглі - Мотори XING-E 3110 з обертовим моментом 900 кВт
Щоб визначити розмір мотора ви можете просто фізично виміряти його статора: 3115 означає діаметр статора 31 мм і висота 15 мм. А ось kV не вийде візуально визначити без лабораторного вимірювання, бо однакові за виглядом мотори можуть мати різні значення kV.
Щоб визначити розмір мотора ви можете просто фізично виміряти його статора: 3115 означає діаметр статора 31 мм і висота 15 мм. А ось kV не вийде візуально визначити без лабораторного вимірювання, бо однакові за виглядом мотори можуть мати різні значення kV.
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.