- 20.08.24
- 49
- 74
- 18
- 🎮
- Radiomaster BOXER, Pocket
- 🥽
- Skyzone 04o PRO, BetaFPV VR03
- 🛸
- Air65, Mobula8
Останнє редагування модератором:
Magshifter створив новий ресурс:
M03 5.8G VTX - Ультралегкий 5.8G VTX для 65-85мм вупів
Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.
Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!
В мене метеор65 про, на ньому стоїть відеопередавач VTX M03 потужністю 25-350мВт.
Так от, на прошивці дрона BetaFlight 4,3 (яка була при купівлі) - літав на 25мВт по квартирі (спочатку навіть не знав що можна перемикати). Все ок. Потім навчився перемикати потужність (налаштував на слайдер на пульті) - і перемикання впринципі нічого не давало.
Після прошивки польотника на BTFL 4,5 - на 25мВт стало літати неможливо. Звязок падав вже на пару метрах. А от на 100 все чудово. Але перемикання на 200 або 350 майже не впливає на якість (пробував просто на вулиці відлітати на 100м, де звязок падав, і перемикав - різниця то якась була, але майже непомітна).
PIT режим наче працює, різниця між 25мВт є, але незначна.
Також, пробував все це на різних каналах - впринципі начеб то все те ж саме.
Як це все взагалі працює?
Чому на різних прошивка по різному?
Може хто перевіряв реальну потужність передавача?
І чому різниця між 25-100 - колосальна, а між 100-350 майже відсутня?
(можливо з номальною антеною все зміниться, але на 65му не бачу сенсу міняти антену, ці експерименти вже буду проводити на чомусь побільшому)
M03 5.8G VTX - Ультралегкий 5.8G VTX для 65-85мм вупів
Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.
Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!
В мене метеор65 про, на ньому стоїть відеопередавач VTX M03 потужністю 25-350мВт.
Так от, на прошивці дрона BetaFlight 4,3 (яка була при купівлі) - літав на 25мВт по квартирі (спочатку навіть не знав що можна перемикати). Все ок. Потім навчився перемикати потужність (налаштував на слайдер на пульті) - і перемикання впринципі нічого не давало.
Після прошивки польотника на BTFL 4,5 - на 25мВт стало літати неможливо. Звязок падав вже на пару метрах. А от на 100 все чудово. Але перемикання на 200 або 350 майже не впливає на якість (пробував просто на вулиці відлітати на 100м, де звязок падав, і перемикав - різниця то якась була, але майже непомітна).
PIT режим наче працює, різниця між 25мВт є, але незначна.
Також, пробував все це на різних каналах - впринципі начеб то все те ж саме.
Як це все взагалі працює?
Чому на різних прошивка по різному?
Може хто перевіряв реальну потужність передавача?
І чому різниця між 25-100 - колосальна, а між 100-350 майже відсутня?
(можливо з номальною антеною все зміниться, але на 65му не бачу сенсу міняти антену, ці експерименти вже буду проводити на чомусь побільшому)