Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Вибір дрона та окулярів для початківця в FPV

Льотчик-зальотчик

Активіст
Учасник

Репутація:

06.09.25
65
6
8
🎮
Radiomaster pocket
🥽
Dji goggles
🛸
Any BetaFPV
Всім привіт, вже давно цікавився темою фпв, але лише нещодавно вирішив спробувати купити пульт та політати в симуляторі. Взяв radiomaster pocket, вже задумуюсь над покупкою дрончика та окулярів/шолома.
Дрон приглядаю від betafpv, метеор 85/75 про... Можливо може хтось підсказати який краще взяти, тому що я планую літати на вулиці. Бюджет до 6000грн

Також потрібно вибрати окуляри/шолом, поки що не дуже розумію різницю між ними, мені важливо щоб вони були бюджетні, та був DVR.
Чи є різниця між шоломами в якості прийому? Шолом за 1500 та за 4000грн, яка в них буде різниця?

Буду дуже вдячний за відповідь

Дрон приглядаю від betafpv, метеор 85/75 про... Можливо може хтось підсказати який краще взяти, тому що я планую літати на вулиці
85 точно краще, бо надвір нема сенсу страждати на 1S. Ще є варіант взяти мобулу 7 і літати із двома батарейками на 300mAh.

Шолом за 1500 та за 4000грн, яка в них буде різниця?
Швидше за все, якраз у якості прийому та наявності DVR.

Всім привіт, вже давно цікавився темою фпв, але лише нещодавно вирішив спробувати купити пульт та політати в симуляторі. Взяв radiomaster pocket, вже задумуюсь над покупкою дрончика та окулярів/шолома.
Дрон приглядаю від betafpv, метеор 85/75 про... Можливо може хтось підсказати який краще взяти, тому що я планую літати на вулиці. Бюджет до 6000грн
Льотчик-зальотчикПривіт. Якщо по дрону, то рекомендую мобулу8, або ж AIR75. З метеорами не знайомий. Мобула8 ще підійде як альтернативне рішення для проби цифри, якщо з'явиться бажання. Для вулиці взагалі варіант супер, якщо взагалі не розглядаєш польоти в будинку/квартирі (за основу).
+ чималі опції по допрацюванням, кастомізації дрончика.
Також потрібно вибрати окуляри/шолом, поки що не дуже розумію різницю між ними, мені важливо щоб вони були бюджетні, та був DVR.
Чи є різниця між шоломами в якості прийому? Шолом за 1500 та за 4000грн, яка в них буде різниця?
По окулярам... в такому бюджеті вам тільки дивитись на шоломи і не самі топові. Якщо потрібен DVR - зекономити особливо не вийде, якщо потрыбно щоб він працював толково.
По суті ваш вибір єдиний в цьому бюджеті, якщо не дивитись в сторону NoName, EV800D.
Якщо обмеженнь по бюждету не ставити для аналогу найкращі: Skyzone Cobra X V2, FPV Skyzone SKY04O OLED 5.8G (користуюсь ними сам, цілком вистачає), ну і прям самий жир це FPV Skyzone SKY04X Pro.
FPV Skyzone SKY04X Pro і FPV Skyzone SKY04O OLED 5.8G можна буде використовувати з цифровими відеопередавачами через спеціальні модулі, але то вже на майбутнє)

Привіт. Якщо по дрону, то рекомендую мобулу8, або ж AIR75. З метеорами не знайомий. Мобула8 ще підійде як альтернативне рішення для проби цифри, якщо з'явиться бажання. Для вулиці взагалі варіант супер, якщо взагалі не розглядаєш польоти в будинку/квартирі (за основу).

По окулярам... в такому бюджеті вам тільки дивитись на шоломи і не самі топові. Якщо потрібен DVR - зекономити особливо не вийде, якщо потрыбно щоб він працював толково.
По суті ваш вибір єдиний в цьому бюджеті, якщо не дивитись в сторону NoName, EV800D.
Якщо обмеженнь по бюждету не ставити для аналогу найкращі: Skyzone Cobra X V2, FPV Skyzone SKY04O OLED 5.8G (користуюсь ними сам, цілком вистачає), ну і прям самий жир це FPV Skyzone SKY04X Pro.
FPV Skyzone SKY04X Pro і FPV Skyzone SKY04O OLED 5.8G можна буде використовувати з цифровими відеопередавачами через спеціальні модулі, але то вже на майбутнє)
ReM
А нащо радити надвір 1S дрони?

Переглянути попередні відповіді...
А нащо радити надвір 1S дрони?
vproMobula8 ну зовсім рідко як 1s використовують, для першого навчального вважаю підійде ідеально.
До речі, згадав про PAVO20, якщо хочеться щось більше. Але якщо захочеться все ж перейти до польотів в будівлі, проблем не виникне.
Ще вважаю що за рахунок погодних умов, які скоро мають трохи повпливати на польоти зовні, людина зможе без проблем продовжити тренування десь в будинку/квартирі, чому б і ні?

Mobula8 ну зовсім рідко як 1s використовують, для першого навчального вважаю підійде ідеально.
До речі, згадав про PAVO20, якщо хочеться щось більше. Але якщо захочеться все ж перейти до польотів в будівлі, проблем не виникне.
Ще вважаю що за рахунок погодних умов, які скоро мають трохи повпливати на польоти зовні, людина зможе без проблем продовжити тренування десь в будинку/квартирі, чому б і ні?
ReMPAVO20 - ще більш дивна ідея, такі дрони не готові до падінь. І сподіваюсь, що про примищення - це не на ньому. Навіть Air75 для цього заважкий.

PAVO20 - ще більш дивна ідея, такі дрони не готові до падінь. І сподіваюсь, що про примищення - це не на ньому. Навіть Air75 для цього заважкий.
vproПава для приміщеннь звичайно що не підходить, просто згадав як непоганий варіант вуличного дрона, на майбутнє, який також в бюджеті.
Я просто не зовсім розумію критику з вашого боку. Написав власну думку, перерахував те, що з свого боку можу порадити...

Пава для приміщеннь звичайно що не підходить, просто згадав як непоганий варіант вуличного дрона, на майбутнє, який також в бюджеті.
Я просто не зовсім розумію критику з вашого боку. Написав власну думку, перерахував те, що з свого боку можу порадити...
ReMЯ планую літати виключно на вулиці, не вдома ( бракує місця )
Як я розумію, 2с дрони кращі тим що там більший вольтаж та вихідна потужність?

Я планую літати виключно на вулиці, не вдома ( бракує місця )
Як я розумію, 2с дрони кращі тим що там більший вольтаж та вихідна потужність?
Льотчик-зальотчикТоді, як на мене, мобула8 буде ідеальним варіантом, враховуючи можливість кастомізувати в подальшому. Чисто для вуличних польотів 1s будуть дійсно не практичними. Так, все вірно, 2s мають більшу напругу.

Тоді, як на мене, мобула8 буде ідеальним варіантом, враховуючи можливість кастомізувати в подальшому. Чисто для вуличних польотів 1s будуть дійсно не практичними. Так, все вірно, 2s мають більшу напругу.
ReMА що можна кастомізувати? Та чим мобула 8 від 85 метеора відрізняється?

А що можна кастомізувати? Та чим мобула 8 від 85 метеора відрізняється?
Льотчик-зальотчикРекомендую мобулу, а не метеор, бо на ній літав. Але не подумайте, не кажу що метеор чимось гірший, так як не знаю на практиці.
А з кастомізації, можна змінити відеосистему на цифру, можна змінити різні антени на кращі, можна погратись з двигунами ставити потужніші, міняти рами.
https://fpvua.org/threads/mobula-8-runcam-thumb-pro-4k-v2-cinewhoop.1007/ - як приклад.

А що можна кастомізувати? Та чим мобула 8 від 85 метеора відрізняється?
Льотчик-зальотчикhttps://fpvua.org/threads/yakyy-pershyy-vup-obraty.32/ - тут можете глянути саме по дрончику, гарно описаний алгоритм вибору вупів для новачка, сам ним користувався коли обирав)

https://fpvua.org/threads/yakyy-pershyy-vup-obraty.32/ - тут можете глянути саме по дрончику, гарно описаний алгоритм вибору вупів для новачка, сам ним користувався коли обирав)
ReMДобре, якщо брати 8 мобулу то треба ще купити батареї та зарядку... Ніби з батками все зрозуміло, 2s 550ма, а ось зарядка... Яка вона має бути?

Добре, якщо брати 8 мобулу то треба ще купити батареї та зарядку... Ніби з батками все зрозуміло, 2s 550ма, а ось зарядка... Яка вона має бути?
Льотчик-зальотчикЩоб було зручно - ViFly ToothStor.
A щоб універсально - якась більша і перехідники XT60-XT30, але це незручно.

Щоб було зручно - ViFly ToothStor.
A щоб універсально - якась більша і перехідники XT60-XT30, але це незручно.
vproЯ якраз думав за варіант з більшою та перехідниками, тому що окрім фпвшки також збираю радіокерований літак зараз, та не хочу купувати дві окремі зарядки.
Тому потрібно щось універсальне

Привіт. Якщо по дрону, то рекомендую мобулу8, або ж AIR75. З метеорами не знайомий. Мобула8 ще підійде як альтернативне рішення для проби цифри, якщо з'явиться бажання. Для вулиці взагалі варіант супер, якщо взагалі не розглядаєш польоти в будинку/квартирі (за основу).

ReMвзагалі раджу по окулярам , одразу купити cobra x , так дорого але якщо купувати з оф сайта у розпродаж можна як я останню версію cobra x v4 вицепити за 8500 грн. разом з доставкою , бо з дешевими поперше далеко не відлетиш і якість зображення буде хромати, всеодно вкінці прийдеш до кобри і будеш як я думати куди подіти старі дешеві окуляри, я свої разом з дешевим пультом племіннику збагрив)))

Начитався поганих відгуків про

Eachine EV800D, тому що всі кажуть що вони погані для очей.
Тому зараз стоїть вибір між Eachine EV200D та Skyzone cobra xx(будь яка модель)

Можливо хтось мав досвід користування обома, та може щось сказати.
Буду дуже вдячний за фідбек​

Cobra X v4 мене влаштовує, Eachine EV800D взагалі не розглядав, бо почитав відгуки і не сильно мені вони сподобались.
Хотілось би спробувати окуляри але не через те що картинка в кобрі не влаштовує, а скоріш через габарити окулярів, бо думаю буде зручніше.

Ще пошукав інформації в Інтернеті, ось підсумок що планую обрати:

Дрон: mobula 8 (батки 550 2с)
Апа: вже куплена радіомастер покет
Шолом: skyzone cobra sd/x (ще думаю, не знаю чи вартує переплачувати 4000 грн за просто більший екранчик та кращу запись DVR)
Зарядка під акуми IMAX B6 80W (+перехідник на хт30)

Ще пошукав інформації в Інтернеті, ось підсумок що планую обрати:

Дрон: mobula 8 (батки 550 2с)
Апа: вже куплена радіомастер покет
Шолом: skyzone cobra sd/x (ще думаю, не знаю чи вартує переплачувати 4000 грн за просто більший екранчик та кращу запись DVR)
Зарядка під акуми IMAX B6 80W (+перехідник на хт30)
Льотчик-зальотчикОбоє шоломів достойні. Обирайте по бюджету.
А з приводу зарядного пристрою подивіться на Toolkit M6 чи M7 - отримаєте кишеньковий мультитул.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
1
Перегляди
121
Назад
Зверху