Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Вибір припою

Льотчик-зальотчик

Активіст
Учасник

Репутація:

06.09.25
65
6
8
🎮
Radiomaster pocket
🥽
Dji goggles
🛸
Any BetaFPV
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Доброго вечора. Пробував різні припої, ці два зправа (з аврори і зелений) високотемпературні і погано плавляться. Жовтий - наче плавиться на низькій температурі, але! Якщо намагатись його розплавити після того як припаяв він наче стає камнем, ділиться на дві частини і не блистить після застигання. Прийшла тренувальна плата (польотник) і з ним йшов якийсь нн припій. Спробував жовтий (я раніше думав що він якраз таки самий хороший з усіх) і він не дуже пішов. Взяв трішки припою з комплекту і він ідеально плавиться і що дуже добре блистить. Підкажіть будь ласка, це просто припій поганий, чи все ж таки в мене руки криві? Наче припій має бути окей, тому що він 63/37.
Дякую.
1764088630338.png 1764088641541.png

Фотка з платою (верхній ряд, краплі посередині, ліва з припою який йшов в комплекті, а права з жовтого припою)

Я не знаю хто як але товару з аврори я не дуже довіряю, хоча і купую там деякі речі. Припій я купував в спеціальному магазині де є радіоелектронні компоненти та плати. Там порадили що взяти. Брав 60/40%, товаром задоволений

Сінел відомий бренд. Польша. Доречі, Эйм сучасний то вже далеко не Канада. Теж Поланд))
Не здивуюсь, якщо воно з однієї бочки розливається.

Це скільки витримки треба мати, щоб паяти припоєм з Аврори))
Рекомендую універсальний віріант - Припій олов'яно-свинцевий Sn63Pb37.
Сплав: Sn63Pb37. Олово - 63%, свинец - 37%.
Рекомендована температура пайки (t): 320-360ºС
Діаметр проволки (d): 1,0 мм
Катушки (m): 500 г
Дивись технічні дані
Виробник: Interflux Electronics N.V

UPD
Всім дякую за відповіді те що намагаєтесь мені допомогти, це дуже приємно ;)

Ще не читавши відповіді взяв в епіцентрі припій і як виявилось це той який ви порадили якраз цей польський бренд він суперово працює без нарікань і все добре і це не в мене руки з одного місця а припой все ж таки був поганий. На рахунок аврори, я взагалі тоді не знав що і куда і все ж таки цей припой з аврори він жахливий ось прям дуже

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху