Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Підкажіть будь ласка, чи збільшується час польоту при використанні замість Lava 260 mAh для прикладу Lava чи Tatu на 300 mAh можливо ще є якісь особливості простежуються ?
В мене air65 з новими 260 lava. І з метеора лишились сині 300mah. Вони правда на 20-30% підсівші. Але і літав air на них десь на 20% менше. Це правда досить субєктивне порівняння, і скоріше за все на нових lava 300mah літати буде трошки довше. Але, я відчував різницю в вазі, і для себе вирішив що буду точно літати на 260mah. Бо в цьому тіні-вупі управління набагато важливіше ніж час польоту, як на мене.
На 300-тих батках буде літати довше. По замірам, десь на 30-40 секунд більше. Якщо ти новачок, то час в польоті більш пріоритетний і краще брати батки з більшою ємністю. А все коли навчишся, то можна ставити менші акуми, на них дрону буде літатися легше, хоч і меньше по часу
Між 300 і 260 великої різниці не помітив, ну секунд 15 може максимум.
Мій вибір зараз це тільки 260 лава, просто через те що тих 15 секунд ролі мені не відіграє великої, зате, за рахунок меншої ваги, можна не думати про відпилювання від болтиків 0,01 мм. дзя облегшення дрона ))
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.