Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Виконання трюку PowerLoop з FPV-дроном

• Автор теми Автор теми Magshifter
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 0
  • Перегляди Перегляди 446

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
783
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Powerloop.jpg

Привіт всім! Вітаю вас у циклі статей "Трюки з FPV-дроном", де я разом з вами буду вивчати усілякі трюки. Саме через те, що Power Loop є першим трюком який я зараз опановую, тож і вирішив почати саме з нього . Power Loop – це трюк, який імітує петлю, яку може виконати літак з фіксованим крилом, але ми будемо виконувати її нашим дроном. Тож давайте навчимося виконувати Power Loop.

Вибір перешкоди
Перше що треба зробити - знайти перешкоду в одному з симуляторів які ви використовуєте для навчання. Для цього я обрав карту Forest-Bando в симуляторі Uncrashed де можна знайти ворота та покоцані ангари. Для виконання трюку є три основні фази: початок, зависання та завершення.

Якщо ви новачок, не рекомендується літати над асфальтом або поблизу великих металевих конструкцій якщо діло стосується реального польоту на FPV. Для початку практикуйтеся у відкритому полі. Дотримуйтеся порад і уникайте небезпечних місць.

Фази трюку
Існують три фази цього трюку: початок, зависання та завершення. Спочатку ми пролітаємо через перешкоду, починаємо трюк, зависаємо з нульовою тягою (Газ або Throttle), а потім знову піднімаємося на тязі. Цей трюк в основному використовує тягу та нахил.

Контроль тяги
Починаємо з крейсерської тяги, повільно збільшуємо її, а потім різко зменшуємо для зависання. Після цього повільно повертаємо тягу для завершення трюку.
  • Починаємо з крейсерської тяги.
  • Повільно збільшуємо тягу.
  • Різко зменшуємо тягу для зависання.
  • Повільно повертаємо тягу для завершення.
  • Контроль нахилу
Контроль нахилу це просто повільне перевертання назад. Практикуйтеся, роблячи повільні перевертання назад на великій висоті. Це допоможе вам зрозуміти, де ви знаходитесь відносно горизонту, що вкрай важливо для цього трюку. Розуміння свого положення в просторі в будь-який момент часу дуже важливе, оскільки більшу частину трюку ви дивитеся в небо.

Комбінування тяги та нахилу
Давайте об'єднаємо все разом. Пролітаємо через перешкоду, повільно збільшуємо тягу та нахиляємо назад, потім різко зменшуємо тягу, поки летимо назад, і повільно повертаємо тягу, щоб завершити трюк. Таймінг дуже важливий.

Якщо ви занадто рано зменшите тягу, ви не подолаєте необхідну відстань для завершення трюку. Тому ви повинні досягти високої тяги, коли дивитеся назад, щоб отримати достатньо зворотного імпульсу для завершення трюку.

Поради для початківців
Є деякі хитрощі, які можуть допомогти вам на початку. Наприклад, додатковий нахил камери, щоб бачити землю і уникнути зіткнення. Це може допомогти уникнути аварій. Однак, ймовірно, ви все одно впадете, і це нормально для тренуваннь в симуляторі :). Важливо тренувати таймінг між тягою та нахилом.

Краще повільно нахилятися на початку, щоб уникнути швидких і небажаних рухів, які можуть призвести до крашу вашого дрончика. Останнє, що варто згадати, це те, що правильне вирівнювання відносно горизонту дуже важливе для виконання Power Loop. Починайте трюк з рівного положення, щоб досягти найкращих результатів.

Висновок
Дуже важливо зрозуміти основні фази виконання Power Loop: початок, зависання та завершення. Не забуваємо підтримувати себе на одному рівні і використовуйте хитрощі з нахилом куту камери, щоб бачити землю. Нижче я додам англомовний ролик який допоможе вам візуально закріпити нові знання. А тим часом я пішов тренуватись!

Якщо вам сподобався такий формат контенту або ви дізналися щось нове за допомогою цієї статті, не забудьте поставити лайк і залишити коментар. В майбутньуму я планую створювати особисті відеоролики, тож у вас є можливість стимулювати мене чашкою кави на Buy me a Coffee

Дякую за перегляд!

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху